Arkadaşlar ilk önce güncellemesi çıkmayanlar için telefonu etc yapma:
DİKKAT! Bunu yaptığınızda ayarlarınız sıfırlanır,yüklediğiniz programlar silinir.
1. telefonumuzdan *#06# yazarak ime numarasını alıp bir kenara not ediyoruz. (mutlaka doğru olmalı)
2. Arama tuşlarını açıyoruz ve sırasıyla *#272*XXXXXXXXXX# tuşlayın. (xxxxxx olan yere ime numaranızı yazın)
3. secim menüsünden ETC yi secip tamam diyorsun.
4. Telefonun kapanıp açılacaktır. market yüklemesi yapacaktır.
5. telefonun açılacak ve ilginizce olduğunu göreceksiniz panik yapmayın settings yazan yerden keyboard and language kısmını bulup Türkçeyi seçip telefonu Türkçe yapabilirsin
Bu adımlardan sonra güncelleme kesinlikle gözükecektir.Yine gözükmüyosa yetkili servise yaptırın.
Evet büyük ihtimalle bir açılma süresi eklemişler.Çünkü 2-3 kilit ekranıyla denedim hepsinde aynı sürede açıldı.
Ram tüketimi arttı.Herkese tavsiyem "Advanced Task Killer" kullanın.Yoksa telefonu rahat rahat kullanamayabilirsiniz.Benim ekranda 5 sayfa vardı,3e düşürdüm ram kullanımı arttığı için.Radyoyu daha denemek nasip olmadı.
Yeni gözlemlerim:
- Arkadaşlar önce kiesi güncelleyin.
- RealPlayer'ın arkaplanı kalitesizleşti.Nedenini hala anlayamadım.
- Ram kullanımı tavan yaptı.
- Telefon Hakkında bölümünde sürekli 2.3.3 yazısına tıklayınca resim çıkıyor.
- Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet çok güzel olmuş.Sd Kartta sekmesi müthiş olmuş.App2Sd'yi bile sildim.
- Twitter çalışmıyor.Üye girişi yapmak isteyince hata veriyor.
- Market güncellenmemiş hala 3.0.27

- Daha farkettikçe eklerim.