Galaxy Ace Kiesten 2.3.3 Güncelledim

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ama gene bazı uygulamalar yok yaa türkiyede desteklenimooo off :(
telefonunu rootla market access i yükle okuduğuma göre senin telefonun s 2 http://www.maxicep.com/android-gene...ingerbread-root-anlamayanlar-icin-537193.html bu konuya bak eğer garantiden çıkar dersen GingerBreak adlı programa başvur bu program telefonu roottan çıkarır eski haline getirir ve market access de telefona yükleniyo kullanımı konusunda yardım istersen bana mesaj at

bycnn

bycnn

Üye
arkadaşlar ben hala güncelleştiremedim ace'ı güncelleştirilsinmi diye soruyor kieste evet diyorum rehber yedeklensinmi diyor evet diyorm az bişi bekledikten sonra beklenmeyen bir hata nedeni ile veri yedekleme işlemi devam edemiyor diyor yedeklemeyi atla diyorum güncelleştirmeye geçcek gibi oluyor bağlantı kesilip tekrar bağlanıyo tekrar güncelleştirilsinmi diyo ne yapmam lazım lütfen yardım edin..

ozgurkinali

Üye
aklı olan güncellemesin.. ben pişmanım..odamdan rahatlıkla wireless ile bağlanıyordum ama şimdi çok az çekiyor ve odamdayken ne marketten indirme ne de facebook a bağlanma işlemi yapabiliyorum.. wifi çekim gücü bariz azaldı:( bilsen nasıl geri yükleyeceğimi anında dönecem..

KayraBey

KayraBey

Üye
aklı olan güncellemesin.. ben pişmanım..odamdan rahatlıkla wireless ile bağlanıyordum ama şimdi çok az çekiyor ve odamdayken ne marketten indirme ne de facebook a bağlanma işlemi yapabiliyorum.. wifi çekim gücü bariz azaldı:( bilsen nasıl geri yükleyeceğimi anında dönecem..

Neden insanları yanlış yönlendiriyorsun arkadaşım? Senin güncellemende bir sorun olduysa ya da telefonunda bir problem varsa bunu herkese mâl etme.Ben hiç pişman değilim.Wi-Fi süper çekiyor.Market harika çalışıyor.Eskisinden daha hızlı.İyiki güncellemişim.Sana bu konuda kesinlikle katılmıyorum.

Benim öğrenmek istediğim birşey var.Güncelleme yapmadan önce 2.2.1 Froyo yüklü iken Flash Player yükleyemiyordum.Desteklemediği için yüklenemez diye okudum birçok yerde.Bu güncellemeyi yaptıktan sonra dün en son sürümünü yükledim ve hata vermeden kurdu.Fakat siteleri yine kullanamıyorum.Bunun sebebi işlemci mi? Yoksa kurup başarılı olan var mı?

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar son sürüme güncelledikten sonra telefonumu artık kies'i açmadan bağlayamaz oldum.Var mı bunun bir ayarı? Eskiden Kies kullanmadan direk olarak (Flash bellek gibi) bağlayabiliyordum ama artık tam bağlanıyor derken bağlantı kesiliyor.Bir türlü beceremedim.Ben her bilgisayarda Kies bulamayacağım için sinir olmaya başladım.

sspartakuss

Üye
2.3.3 guncellemeden sonra size sper bir haber artik ace de flash 10.3 calisiyo ben kurdum canli tv izleniyo flash lari aciyo yanliz telin rootlu olmasi ve root explorer yuklemek gerekiyo yardimci olabilirim

Üst Alt