LG Optimus Black Paylaşım Alanı

Sponsorlu Bağlantılar

paganini58

paganini58

Üye
genel bir güncelleme yapsana orjinal lg sitesinden o zamanda gereksiz uygulamalar felan gidiyordu sanırım . rom atmadan o şekilde bir dene bakalım ne olucak
ver 11b kurdum sildim attım herşeyi güzel gidiyor sadece kapanıştaki logoyu kaldıramadım dediğini denemekte fayda var haklısın birde onu deneyeyim teşekkür ediyorum.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
ver 11b kurdum sildim attım herşeyi güzel gidiyor sadece kapanıştaki logoyu kaldıramadım dediğini denemekte fayda var haklısın birde onu deneyeyim teşekkür ediyorum.
Hocam v10b ve v11b arasinda kayda deger fark var mi ?

paganini58

paganini58

Üye
video boyutlandırması dışında benim fark ettiğim bir değişiklik yok daha öncedende bahsetmiştim videolar basık değil düzeltilmiş sarj sadece hissetmekle alakalı olarak birazdaha v10 lara göre fazla tüketiyor gibi mesajlardaki karakter sorusunu soracak olur isen daha hiç denemedim nasıl göründüğünü bilmiyorum ama kısa zamanda deneyimlerimi paylaşırım.

dikkatimi çeken en belirgin olarak gördüğüm bir diğer durum ise root olayından sonra donma problemi vardı baya azaldı spb shell kullanıyorum launcher olarak son derece kararlı olarak gidiyor şimdilik memnunum...

huseyinos

huseyinos

Üye
video boyutlandırması dışında benim fark ettiğim bir değişiklik yok daha öncedende bahsetmiştim videolar basık değil düzeltilmiş sarj sadece hissetmekle alakalı olarak birazdaha v10 lara göre fazla tüketiyor gibi mesajlardaki karakter sorusunu soracak olur isen daha hiç denemedim nasıl göründüğünü bilmiyorum ama kısa zamanda deneyimlerimi paylaşırım.

dikkatimi çeken en belirgin olarak gördüğüm bir diğer durum ise root olayından sonra donma problemi vardı baya azaldı spb shell kullanıyorum launcher olarak son derece kararlı olarak gidiyor şimdilik memnunum...
Bende V11'de şarj problemi yaşamadım uzun süre dayandı V10'a döndüm şuanda daha az gidiyor.

paganini58

paganini58

Üye
v10b sadece telefon görüşmesi için kullandığımda 2g hat kullanımı sadece ve herşey kapalı 3.5 gün gitti sarjı.
v11b de dün sabah idi sarjdan çıkarttım en az 45 dk oyun 30 dk telefon görüşmesi 1.5 saat kadar 3g ile internette surf download şu an itibari ile %33 deyim :)
v10b de olsaydım %40 olurdum filan çok önemli değil sadece konuşmak için kullanır isem ve 30 dk kadarda wifi ile gezinsem genede bu günü çıkarır.

----------Eklendi @ 13:18:10 ---------- Yazıldı @ 13:15:45 ----------

şimdi dikkatimi çekti v10c türkiye romu çıkmış kullancaklara duyurulur.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
v10b sadece telefon görüşmesi için kullandığımda 2g hat kullanımı sadece ve herşey kapalı 3.5 gün gitti sarjı.
v11b de dün sabah idi sarjdan çıkarttım en az 45 dk oyun 30 dk telefon görüşmesi 1.5 saat kadar 3g ile internette surf download şu an itibari ile 3 deyim :)
v10b de olsaydım %40 olurdum filan çok önemli değil sadece konuşmak için kullanır isem ve 30 dk kadarda wifi ile gezinsem genede bu günü çıkarır.

----------Eklendi @ 13:18:10 ---------- Yazıldı @ 13:15:45 ----------

şimdi dikkatimi çekti v10c türkiye romu çıkmış kullancaklara duyurulur.

Saolasın hocam update edelim.

----------Eklendi @ 14:03:17 ---------- Yazıldı @ 13:23:21 ----------

LG Update ile 25 dakikada gayet rahat update ettim, KDZ zımbırtısı ile uğraşmaktan iyi :)

----------Eklendi @ 14:11:51 ---------- Yazıldı @ 14:03:17 ----------

V10B'ye göre telefonun tepkilerinde hızlanma var
Ayarlar kısayolunun ismini ayar yapmışlar (dikkatini çeken şeye bak demeyin ama :ehe)

Gingerbreak ile root edilemiyor bu biraz üzücü oldu.

paganini58

paganini58

Üye
belki biliyorsunuzdur ama be yeni farkettim arkadaşlar :) telefon açıkken açma kapama tuşunu ve ses açma tuşuna 5 sn kadar basılı tutunca reset atıyor :) ben hep bataryayı söküyordum gerek yokmuş :)

technoshark

technoshark

Üye
vay vay vay... demek şarjı 3.5 gidiyor süpermiş , peki şimdi ne kadar gidiyor onuda söylersen güzel olur. oyun uygulama dowlandlarından sonra ne kadar kaldı felan :S ben hesap tutamıyorum yaw :D
sürekli oynuyorum .. elimden düşmüyor :S

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Bu v10C yi root etmek herhalde adamı katil eder

20 dakika kod yazdım her seferinde redediyor donuyor takılıyor ama sonunda root olabildi..

technoshark

technoshark

Üye
nasıl yaptım root işlemini bakalım bizleri burada yalnız bırakma nonamex ..

paganini58

paganini58

Üye
vay vay vay... demek şarjı 3.5 gidiyor süpermiş , peki şimdi ne kadar gidiyor onuda söylersen güzel olur. oyun uygulama dowlandlarından sonra ne kadar kaldı felan :S ben hesap tutamıyorum yaw :D
sürekli oynuyorum .. elimden düşmüyor :S
valla sürekli herşey açık limitleri zorlasam sanırım 4 saatte filan pilin dibini görürüz.
v11b sabah sarjdan çıkardığım telefonumla kadir gecesi münasebeti ile yoğun bir mesaj trafiği ve 30dk civarı sesli görüşme yaptım. %77

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum durduk yere kapandı ve şimdide açılmıyor O_o LG logosunda kalıyor..

KDZ ile v10b yi v10c'yi flash attım, yine açılmıyor telefon LG logosu geliyor kalıyor :/ Tavsiyesi olan ?

huseyinos

huseyinos

Üye
Arkadaşlar şu anda Çankırıda köyümdeyim ve Optimus black'ımın Wifi ağından laptop'umla internete giriyorum mukemmel birşeymiş bu telefon gerçekten harika hatta Wi-fi o kadar güçlüki 50 metre mesafeden görünüyor.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptıysam telefonu açmayı beceremedim, gidip servise vereyim bari.. Durduk yere niye kapanır, niye bir daha LG logosunda kalır açılmaz ki..

paganini58

paganini58

Üye
lg mobil update programınında acil durum kurtarma modu diye bir seçenek var hiç denedinmi o kısmı bence bir denemelisin..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
lg mobil update programınında acil durum kurtarma modu diye bir seçenek var hiç denedinmi o kısmı bence bir denemelisin..

Hocam flash ile alakası yok durduk yere kendiliğinden kapandı.. Yakın bir arkadaşımın abisi yetkili serviste çalışıyor verdim ona bakalım derdi neymiş..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Off cihaz fabrika çıkışı hatalı üretimmiş, parça montajı eksiği varmış.. Tamir edilemiyor LG yetkili servisinde çalışan arkadaşımın abisi aradı söyledi dedim telefon 2 ay sorunsuz çalıştı. O diyor mucize olmuş bu.. Garanti kapsamındaydı cihaz bakalım ne olacak para iadesi almaya çalışacağım O_o feci şekilde moralim bozuldu.

paganini58

paganini58

Üye
sonuçta çözülmeyecek bir problem değil kardeşim ya paranı alırsın ya da cihazın sıfırını garanatide proble çıkarırlar ise muhakkak tüketiciyi koruma derneğine kadar götür işi umarım en kısa zamanda hallolur...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta çözülmeyecek bir problem değil kardeşim ya paranı alırsın ya da cihazın sıfırını garanatide proble çıkarırlar ise muhakkak tüketiciyi koruma derneğine kadar götür işi umarım en kısa zamanda hallolur...

Problem çıkması imkansız gibi, tanıdık var ama üzüldüm gerçekten.. Para iadesi alacağım büyük ihtimal tamamen soğudum şu an bu telefondan.

İade alabilirsem elime geçen parayla, eğer para iadesi alamazsam 0 kutulu verirler bende kullanmadan gidip bir telefoncuya falan satarım.. Üzerine 300 tl ekleyip Galaxy S Plus almayı düşünüyorum şu an..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
LG Bölümünü takip eden bazı Nokia'cı Symbian'cılarda telefonum bozuldu diye bayram ediyorlar ya yuh diyorum başka bir şey demiyorum..

Üst Alt