kesinlikle 5800 almayın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
bende 5228 var. Tdlefonu ilk aldıgım günler çok rest atıyodu.d ama simdi öle bi sorun yok. TIKIR TIKIR ÇALIŞIYO ELLAM ,D

ercan5800xm

Üye
arkadaşım söylediklerinin hiçbiri bende olmadı.gayet güzel ve seri bi telefon 5800.ben memnunum.

erdi_s

erdi_s

Üye
Lütfen telefonu kötülemeyelim. Madem memnun degilsin ver 2000ni iphone al :off:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800 alıncak cihaz degil ki.alan da zaten fw yüklemek için alsın.yoksa oyuncak telefon gibi.şimdilerde bende de ekranın çizgi çizgi olması olayı çıktı.şimdiki aklım olsa üzerine 100 tl daha koyar ace alırım.
vaybe.2 ay önceki yorumuma bakıyorum da ne kadar nefret etmişim 5800 dan.3-5 saat önce c6v40 flaşladım şimdi tekrardan aşık oldum 5800 a.v60 bekleme derdimde kalmadı bayagı rahatladım :D

eç038

eç038

Üye
    Konu Sahibi

vaybe.2 ay önceki yorumuma bakıyorum da ne kadar nefret etmişim 5800 dan.3-5 saat önce c6v40 flaşladım şimdi tekrardan aşık oldum 5800 a.v60 bekleme derdimde kalmadı bayagı rahatladım :D

sunrise mı kullandın kardeş.. link verebilir misin ?

hotlock

hotlock

Üye
5800 alınacak bir cihaz değil ama özellklerine göre fiyatı uygun ama herşy berbat .

sude_07

Üye
sadece batarya başka sorun yok gps çekmediği yer yok

rapcityyy

Üye
KesnLkLe 5800 aLmayın Derken ŞaşırtCı o_O O SorunLar Çoqu KişiDe Yok Kamera kuLLanMayı biLene qeCe ve qünDüz Süper DyebLrim Şarj KonuSunDa MesLa Benım eLmDen 5 dk bLe Düşmez teL Hep internet kuLLanrıM 5 Saat qdyoR Hç Bı SorunLa KarşLaşMadım 1 yıL oLdu HerkeSe ÖneririM Bu Arada [C6 Piex touch] Kendi cFwmi kuLLanyoRum :)

akula2005

Üye
benim telefonumda da yok bu sorunlar, sadece telefonla konuşurken batarya ısınıyor biraz.

mehmet_anil

Üye
1 senedir kullanıyorum ilk başta keşke almasamıydım dedim ama memnunum gps bağlanıyor bi sıkıntı yok 3-4 saat araç içinde istediğim şekilde kullanabiliyorum. telefonda konuşurken nete girebiliyorum. yada oyun oynayabiliyorum. youtube dan video izleyebiliyorum. t9la mesajımıda rahat rahat yazıyorum sorunsuz. he keşke olmasaydı dediğim tek şey işlemcisi ve ram değerlerinin düşük olması.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende kuracam da kararsız kaldım yaa.. bunu denesem bi.. olmadı başka kurarım :D
kur kur :D başta bende kararsız kaldım ama kurdum.cfwde bulduğum tek hata pips hatası.o da pek önemli değil zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt