yha millet androide badaya wp7 s^3 e geçti hd oyun 3d oyun oynuyorlar telefonlarından deli gibi verim alıyorlar biz hala milattan onceki işletim sistemini savunuyoruz artık s^1 işletim sistemli telefon almayın tmm bnde 5800 kullanıyorum eskisi gibi ihtiyaçlarımı karşılamıyor ama bn zamanında aldım ve 1.5 yıl oldu telefonu alalı suan n9 yada n8-01 çıkmasını beliyom çıkmassa iphone 5 yada glaksi s2 alıcam çaqa ayak uydurun telefon alın ortalama 3 yıl kullanın ve atın![]()

Ben 2 yıl kullanıp atıyorum. Nokia'nın Windows Phone 7'li telefonlarını veya iPhone 6'yı bekliyorum![]()

Ben 2 yıl kullanıp atıyorum. Nokia'nın Windows Phone 7'li telefonlarını veya iPhone 6'yı bekliyorum![]()

.... yaw bilen adam içini açıp arızasını mı yapacak beee
... söylenecek söz yok yaaa walla yok... adamlar iphone 4 alıyor ve laptop ihtiyacı kalmıyor uyanın artık yaw.. n8 nokianın son çıkan telefonu ve o telefonda netteki tüm videolar izlenmiyor... eyw nokia en baba marka ama azıcık eleştiriye açık olmalısınız.. wp7li nokia çıkana kadar nokiadan uzak durun.. dost tavsiyesi !!!!!...... wp7li nokia çıkana kadar nokiadan uzak durun.. dost tavsiyesi !!!!!
) bana en iyi yardımcı filmleri atıyom izliyom
ama Gün gelecek Alıcam İphone 4 ü vazgeçicem 17 yaşımdan beri beni tutsak eden NOKİAYA 
iphone 5 çıktı mı ki?
Nezaman kullandın wp7? Şuanın popüleri ios yada andoid olabılır. Bir zamanların popüleri Symbian dı.(Kimine göre hala oyle).
wp7 alınmaz hacı paran varsa ios yoksa android
o zaman dediğin? zaten böyle giderse kısa süre sonra wp7 li telefonlar görcez ve şu an uygulama çokluğu olarak wp7 eziliyor.

20 milyondan fazla satılmış bir telefonun 10.000tanesinde ufak tefek arıza olması normaldir sonuçta teknolojik bi alet şanş meselesi de bir yanda ben 1senedir kullanıyorum canavar gibi taş gibi telefon 500liraya bu özellikte başka tel varsa gidin onu alın hala bile üretimde bu 5800 demekki talep var bu modele bazı arkadaşlara sorunlu teller denk gelmiş diye kötülemeyin hem alırken zorlamı verıyolar elinize biliyosunuz işlemcisini falan ondan sonra tel yavaş efendim flaş yok internette diye zırvalıyolar birkere flaş konusunda gına geldi bana arkadaşlar flaş konusunda 5800ın suçu yok son 2yıldır hemen hemen tüm siteler flaş10 a geçti flaş 8 kullanan site kalmadı nerdeyşe ama üzülmeyin kısa bi zamanda flaşa gerek kalmıycak html5 devri başlıycak ozaman rahat edeceksiniz neyse bu tel kullandıkça değeri artan bi tel Qt 4.7 yükleyin ovideki sym3 prolarından faydalanın bosuna karalamasın kimse bu teli ben ıphone 3gs ten 5800a geçtim ama ıphone bana tam olarak bi telefon tadı vermedi ondan kötü filan demiyorum yani 5800 hakkını veriyo uygun programlarlada harika renk katıyo kullanımına