Galaxy gio 2.3.3 kiesde cıktıııııııııııııııııııı :D:D:D sonunda ya :D

Sponsorlu Bağlantılar

umutku84

umutku84

Üye
arkadaşlar ekran bekleme moduna geçince. Açmak için kapama tuşuna basınca 1 2sn de geliyor ekran. Önceden böyle bisi yoktu sanki

----------Eklendi @ 23:33:38 ---------- Yazıldı @ 21:48:00 ----------

ben radyo dinlemedim ama ekranda geç geliyor ekran söndükten sonra

evet bende de oluyor bekleme

----------Eklendi @ 05:00:16 ---------- Yazıldı @ 04:58:07 ----------

ya ben kies girdim de yok böyle bii güncelleştirme nasıl yapacağız lütfen anlatır mısnz?

----------Eklendi @ 02:19:02 ---------- Yazıldı @ 02:16:57 ----------

kardeş ben giriyotum kies e olmuyor ya nasıl yapılacak bi anlatın lütfen :((
kiesin son sürüm mü son sürüm olmalı

xinsurer

xinsurer

Üye
İki farklı radyo frekansında denedim ses belli aralıklarla kısa süre kesiliyor. Güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı?
Aynen bende de oluyor.. radyoda ses arada sırada keslip geliyor, sinir bozucu bişey :vur

Sarangni

Sarangni

Üye
Aynen bende de oluyor.. radyoda ses arada sırada keslip geliyor, sinir bozucu bişey :vur

Şimdi bu sorunun çözülmesi için yeni bir güncellememi bekleyeceğiz. Zaten bu güncelleme çıkana kadar çok uzun süre beklenildi ki belki bir güncelleme daha çıkmaya bilir. Radyoyuda sürekli kullanıyordum. Can sıkıcı bir durum.

mkaanyanar

Üye
Bende 2.3 e buyuk umutlarla yukselttim ama root olana kadar izdirap cektim ve simdide link2sd sıkıntısi var. Programi caliatirinca once bolunmus kartla ilgili uyaei ve her seferinde reset. Caresi olan varmi acaba

xinsurer

xinsurer

Üye
Daha 2.3.3'de root olamadım, sıra ona da gelecek ;)

----------Eklendi @ 11:07:46 ---------- Yazıldı @ 11:04:01 ----------

Şimdi bu sorunun çözülmesi için yeni bir güncellememi bekleyeceğiz. Zaten bu güncelleme çıkana kadar çok uzun süre beklenildi ki belki bir güncelleme daha çıkmaya bilir. Radyoyuda sürekli kullanıyordum. Can sıkıcı bir durum.
Alternatifi internet radyo.. tunein radio pro uygulaması tek kelime ile harika, blackmart alpha'dan pro sürümü ücretsiz indirilebiliyor.. Türkiye ve dünyadaki tüm radyo kanalları mevcut.. 1-2 GB'lık internet paketin varsa kullanmamak saçma olur.. evde wifi ile de bağlanılabilir..

Sarangni

Sarangni

Üye

Alternatifi internet radyo.. tunein radio pro uygulaması tek kelime ile harika, blackmart alpha'dan pro sürümü ücretsiz indirilebiliyor.. Türkiye ve dünyadaki tüm radyo kanalları mevcut.. 1-2 GB'lık internet paketin varsa kullanmamak saçma olur.. evde wifi ile de bağlanılabilir..

Vodafone 7.99 pakette dinleyemem galiba. Hattın hızı yetmez. Hem internet kullanacak hem radyo pili kısa sürede sömürür.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Bende 2.3 e buyuk umutlarla yukselttim ama root olana kadar izdirap cektim ve simdide link2sd sıkıntısi var. Programi caliatirinca once bolunmus kartla ilgili uyaei ve her seferinde reset. Caresi olan varmi acaba
link 2 sd yi tavsiye etmiyorum adb adlı program rootsuz xinsurer adlı arkadaş konu çıkartmış sistemi değiştiriyo bütün uygulamalar sd karta gidiyo harika bişey

samsunggio

Üye
son sürüm bak ne oluyor indirmeye başlıyor yükseltme için %85 teyken yükseltmeye geçiyor tamamlanmadan sonra yükseltme başlıyor %0 da kalıyor beklenmedik hata diyor olmuoyr yükseltme

xinsurer

xinsurer

Üye
link 2 sd yi tavsiye etmiyorum adb adlı program rootsuz xinsurer adlı arkadaş konu çıkartmış sistemi değiştiriyo bütün uygulamalar sd karta gidiyo harika bişey
Evet Adb çok güzel bir uygulama, 2-3 saniyede iş bitiyor :oke:

esrarengizk

Üye
2.3.3 berbat bir guncelleme, ömrümü yedi bir işe de yarasa

xinsurer

xinsurer

Üye
Niye nesini beğenmedin?
2.2.1 artık bana çok ilkel geliyor..

halila_orak

Üye
ben günccelle diom ama bana diskte 3000mb boş yer yok dio bu ne sacmalıq :S

sorunu çözdüm :) :/C boşaltım oldu 3 gb :D

xinsurer

xinsurer

Üye
ben günccelle diom ama bana diskte 3000mb boş yer yok dio bu ne sacmalıq :S

sorunu çözdüm :) :/C boşaltım oldu 3 gb :D
Elbette, çünkü Kies önce kurulum dosyalarını C'de geçici hafızaya indirip sonra cihaza yüklüyor, hard diskte boş yer yoksa indiremez :oke:

umutku84

umutku84

Üye
son sürüm bak ne oluyor indirmeye başlıyor yükseltme için %85 teyken yükseltmeye geçiyor tamamlanmadan sonra yükseltme başlıyor %0 da kalıyor beklenmedik hata diyor olmuoyr yükseltme
bu ilk seferinde bende de oldu sonra düzeldi tekrar dene

Üst Alt