Galaxy gio 2.3.3 kiesde cıktıııııııııııııııııııı :D:D:D sonunda ya :D

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Geçmiş olacak bişi yok, kiesten güncellemek istersek orijinal romu geri yükleyip güncelleriz kiesten, zor bişe diil, biraz zaman alır sadece..
onun için geçmiş olsun Diyorum. Her zaman orijinal daha iyidir :oke:

commal

commal

Üye
İyide ben19,08,201 de aldim ver.2.3.3 zaten

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Aceye yokmu daha :dry:

Sarangni

Sarangni

Üye
Çok fazla inceleyemedim ama ortam tarayıcısı hızı çok iyi. Önceden çok uzun bekliyordum şimdi hemen taramayı yapıyor. Bu özelliğini sevdim birde wi-fi açıkken kapanma sorununu çözmüşlerde o zaman tam olacak.

cool_eagle

Üye
ya arkadaş dün samfirm 2.3.3 romunu yüklemiştim.bitanede orjinal yedek rom bulmuştuk.Onu yükleyimde kies üzerinden 2.3.3 yapalım dedim.şimdi o romu yükledim ve telefonda hiç bir hayat belirtisi yok.download modunada geçmiyor.şarja takıyorum görmüyor.ne yapacam ben şimdi ya? Garantiye göndersem garati dışı kalacak çünkü içinde illegal rom var.Şaştım kaldım yaa off :(varmı çözümünü bilen biri

bugün aynısı bende oldu. artık garantiye göndercem. telefoncular 30 tlye yaparm dedi ama güvenemedm. güncellerken kapandı dersek garanti dışı olmaz sanırım

61semih

61semih

Üye
yuklemıyen arkadaslara kesın tavsıyem kesınlıkle yukleyın performans cok cok artıyor ornegın telefona yuklu uygulamalara gırdıgınız zaman benımkı gıbı cok uygulama yukluyse hepsını gorebılmek zaman alırdı ama artık oyle degıl 2 sanıyede butun yuklu uygulamaları gorebılıyorsunuz+olarak guncellestırmede hıcbırsey sılınmıyor

Yigit315

Yigit315

Üye
61semih

61semih

Üye
Çok fazla inceleyemedim ama ortam tarayıcısı hızı çok iyi. Önceden çok uzun bekliyordum şimdi hemen taramayı yapıyor. Bu özelliğini sevdim birde wi-fi açıkken kapanma sorununu çözmüşlerde o zaman tam olacak.
bende tarayıcıda bır gelısme yok hızlıydı yıne hızlı :ehe ama sıstemde cıddı performans artısı var.bu wifi kullanılmadıgı zaman batarya ıcın sanırım otomatık kapatıyor yada baglantıyı kesıyor.cunku benm basıma 1 kere geldı onda da wifi yi acık unutmustum.yanı bence ıyı bır ozellık.ınternetteyken kapanmıyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yuklemıyen arkadaslara kesın tavsıyem kesınlıkle yukleyın performans cok cok artıyor ornegın telefona yuklu uygulamalara gırdıgınız zaman benımkı gıbı cok uygulama yukluyse hepsını gorebılmek zaman alırdı ama artık oyle degıl 2 sanıyede butun yuklu uygulamaları gorebılıyorsunuz+olarak guncellestırmede hıcbırsey sılınmıyor
yaptın heralde hayırlı olsun :)

umutku84

umutku84

Üye
kieste bağlanıyor dio kaç dakkadır hala bağlanmadı :S

----------Eklendi @ 01:15:41 ---------- Yazıldı @ 00:58:30 ----------

başarıyla tamamlandı dedi dowland modundan çıkardım açtım telefonu hala açılmadı uzun sürüyo normal mi :|

----------Eklendi @ 01:17:46 ---------- Yazıldı @ 01:15:41 ----------

lütfen acill :/

nurigil

Üye
Arkadaslar, hiçbir şey silinmiyor demişsiniz; sim, telefon rehberi, sd kart ve yüklü uygulamaların hepsi aynen kalıyor mu? Bi de ne kadar sürüyor?

umutku84

umutku84

Üye
huh şükür başardım :) hiç bişey silinmiyo rahat olun :)

xinsurer

xinsurer

Üye
Evet ben de az önce orijinal froyo Türkiye romuna geri döndüm ve sonra Kies'ten 2.3.3'e güncelledim :oke:

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hiçbişey silinmiyor ama siz genede bi hard format atın daha iyi oluyor benden tavsiye ::oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
İki farklı radyo frekansında denedim ses belli aralıklarla kısa süre kesiliyor. Güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
buna nasıl root yapıcaz gingerbreak bile fazda etmiyo

cool_eagle

Üye
arkadaşlar ekran bekleme moduna geçince. Açmak için kapama tuşuna basınca 1 2sn de geliyor ekran. Önceden böyle bisi yoktu sanki

----------Eklendi @ 23:33:38 ---------- Yazıldı @ 21:48:00 ----------

İki farklı radyo frekansında denedim ses belli aralıklarla kısa süre kesiliyor. Güncelleme yapmadan önce böyle bir sorun yoktu. Bu sorunu yaşayan var mı?

ben radyo dinlemedim ama ekranda geç geliyor ekran söndükten sonra

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
radyoyu ben bi kez açmışımdır froyoda oda test etmek için gingerbread de hiç açmadım

Sarangni

Sarangni

Üye
Güncellemeden sonra RAM tüketimi arttı epeyce. Ekran görüntüsü bende pek fark etmedi ya da önceden pek dikkat etmediğimden olabilir.

Artıları

1. Ortam tarayıcı hızı çok iyi. Klas 4 bir hafıza kartını çok hızlı tarıyor. Diğerlerinde daha da iyidir.
2. Wi-Fi açıkken kapanmadı şimdiye kadar.
3. Wi-Fi error hatası hiç almadım.
4. Menü geçişleri daha hızlı gibi geldi.
5. Telefonun performansı eskiye göre daha iyi.

Eksileri.

1. Ram tüketimi eskiye göre arttı. (Bu iyimidir kötümüdür bilmiyorum. Belkide sistemin daha stabil çalışması için yapılmış olabilir.)
2. Radyoda kısa süreli ses kesilmeleri oluyor.

samsunggio

Üye
ya ben kies girdim de yok böyle bii güncelleştirme nasıl yapacağız lütfen anlatır mısnz?

----------Eklendi @ 02:19:02 ---------- Yazıldı @ 02:16:57 ----------

kardeş ben giriyotum kies e olmuyor ya nasıl yapılacak bi anlatın lütfen :((

Üst Alt