C6-01 symbian anna 024.001 hataları lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 symbian anna 024.001 hataları lütfen yardım
TELEFONDA MENÜYÜ AÇTIĞIMDA VİBRAMOBİL DİYE Bİ SİTEYE GİRİYO BAZENDE HİÇ Bİ SİTEYE GİRMEDEN KONTÖR GİDİYO NAPACAĞIMI ŞAŞIRDAM BU GÜN 7 TLLİK KONTÖR ALDIM -8 e düştü çoğu zaman da kamerayı açıyorum kamera beklenmedik bi hatayla karşılaştı yazıyor tekrar giriyorum kameraya gene açmıyor ancak telefonu kapatıp açtığımda düzeliyor günlük 5-6 defa telefonu kapatıp açıyorum bide avatar oyununu açacam oyun başlıyo tam oyunu oynayacakken utilsez le pad vırtuel pour diye devam eden bi yazı çıkıyo ekran öyle kalıyo oyuna girmiyo oyun bile oynayamıyorum çok güç durumdayım lütfen yardım edin

engin_erg

engin_erg

Üye
istersen tekrar güncelle yada format at sonra güncelle tabi yedek almayı unutma ama bunun dışında bende pek yardımcı olamıcam arkadaşım

----------Eklendi @ 22:25:01 ---------- Yazıldı @ 22:24:27 ----------

dostum bir yerde söyle bir sorun yasanmış kopyaladım sende de aynı mı

SELAM ARKADAS SIZE CEVP YAZMAK ICIN BU SITEYE UYE OLDUM , UMARIM FAYDALI OLURUM.
INGILTEREDEN TURKIYEYE GELDIM VE TURKCELL DEN KONTORLU HAT ALDIM. TABI TURKIYEDEKI REKLAM ANLAYISINA HENUZ ALISAMADIGIMDAN, TV GORDUGUM REKLAMDA 2222 YE MESAK YOLLAYIP HEDIYE KONTOR ALACAGIM SANDIM. MEGER ,VIBRAMOBIL DIYE BIR YERE UYE OLUP ANINDA 50 KONTORUM GITTI, VE PARCA OLARAK HEDIYE GELEN HER KONTORUMDE YUKLEME YAPILMASININ ARDINDAN KONTORLERIM GIDIYOR BANA MESAJ GELIYOR, EN ACIL ZAMANLARDA TELEFONUMU KULANAMAZ OLDUM. BIR DAHA GELEN KONTURUME DE HACIZ KOYDULAR, 40 KONTORUM GITTI.SONUCDA TURKCELL ILE IRTIBATA GECDIM , ONLARDAN GELEN CEVAP VIBRAMOBiL E UYE OLMUSUM, VE BANA MESAJ GELDI ORAYI ARAMADAN 02123392909 ARADIM , BIR TUSUNA BASDIMKI UYELIGIN IPTALINI GERCEKLESDIRDIM. ARKASINDAN MUSDERI HIZMETLERINI ARADIM. MUSDERI HIZMETLERI BANA KONTORLERIMI GERI VEREMIYECEKLERINI 30 SANIYE KADAR ALT SERITEN TV DEKI REKLAMDA BILGI GECDIGINI SOYLEDI. YANI BIZ BILGILENDIRILMISMISIZ.OKUNAMIYACAK KADAR KUCUK HARFLER ILE COLUK COCUK, VEDE BIZIM GIBI TURKIYE REKLAM CAHILLERINI KANDIRIP CEBIMIZE EL ATMIS OLUYORLAR VE HER BIR KISIDEN EN ASKERI UCRETLI BIR KISININ GUNLUGUNE EL ATIYORLAR.
BU YAZIYI UZUN TUTMAMIN SEBEBI YETKILI TURK MAKAMLARININ INTERNETEN BU YAZIYI GORUP , TURKIYEMIZIN BU ANLAMDAKI IMAJINI TEMIZLEMELERI GEREKDIGIDIR.
HIRSIZLARA LUTFEN FIRSAT VERMEYIN.
BU ARADA ARKADASIM SIZDE SORUNU NASIL HALEDECEINIZI OGRENMIS OLDUNUZ.BU ARADA FIRMAYA BU REKLAMIN TEKERINE TAS KOYACAGIM BIR BENIM CEBIM BELKI ONEMLI DEGIL AMA BIR COK INSANI BU SEKILDE SOYMAYA HAKLARI YOK. VERDIKLERI SERVISDE YOK HIZMETE YOK. TURKCELL, AVEA, VODOFON.VB. LUTFEN BU FIRMANIN REKLAMI ICIN HAT VERMEYIN. ILK OLARAK SIZLERIN HATASI DIYE BASKA HAT KULANMAYI DUSUNDUM VE INGILTERE NUMARAM ILE GEREKLI YERLERI ARAMAYA BASLADIM. MUSDERI KAYBEDERSINIZ BILGILERINIZE
SAIME KUCUK
BEN NE BOYLE SERVIS GORDUM NEDE BOYLE HIZMET

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
yok ben hiç bir yere ne mesaj attım nede üye oldum vibramobil diye bi site çıkıyor altta üye ol var üye olmuyorum

sibernetik

sibernetik

Üye
hafıza kartını formatla.. mutemelen eski symbiandan kalan program artıkları yapıyordur onu . tabii Phoneix le Refubish yapmayıp Update Software yaptıysan bence kompla tekrar flashla .. hafıza kartına format at sonra tekrar flashla.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını formatla.. mutemelen eski symbiandan kalan program artıkları yapıyordur onu . tabii Phoneix le Refubish yapmayıp Update Software yaptıysan bence kompla tekrar flashla .. hafıza kartına format at sonra tekrar flashla.

hafıza kartını nasıl formatlacayacam phoneixle direk scan prodücte girdim ordan flashladım ben şu an 24.1 sürümünden eski sürümlere geçebilirmiyim önce 22.1 sürümünü yüklemiştim ve hala bilgisayarda dosyalar var

engin_erg

engin_erg

Üye
ben teşekkür ederim dostum

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
94 kişi symbian 3 genel bölümünde yardım edecek 1 kişi yokmu ya

forbidden5

forbidden5

Üye
94 kişi symbian 3 genel bölümünde yardım edecek 1 kişi yokmu ya
yardım basit bence formatla sen zaten 24.1 i kurmakla hata etmişsin yerinde olsam formatlayıp resmi türkiye anna sürümünü beklerdim diğer sürümlerde sorun kaçınılmaz...

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
yardım basit bence formatla sen zaten 24.1 i kurmakla hata etmişsin yerinde olsam formatlayıp resmi türkiye anna sürümünü beklerdim diğer sürümlerde sorun kaçınılmaz...
teşekkürler nasıl format atacağımı bilsem bi

engin_erg

engin_erg

Üye
iyi ama format atsan ne olacak ki sadece sıfırlamış olursun yani eski sürüme formatla dönemezsin c6 için hard format nasıl bilmiyorum fakat tavsiye etmem bu defa ovi store uygulaması sorun çıkarır çünkü oda siliniyor ve gerçekten zor yükleniyor :( yani zor değil ama can sıkıyor telefonun yedeğini al öncelikle daha sonra telefonu hatsız moda al sonra klasik format şekli *#7370# tuşlayarak formatı gerçekleştir tertemiz olur makina fw hariç fw için downgrade yapman gerekli ki dediğim gibi sadece n8 için konusu var zaten linkini vermiştim ama oradan bi araştır aynı şey c6 altı içinde geçerli mi bi bak oradan da yardımcı olurlar sanırım

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
UYKUM GELDİ İNŞALLAH SİZLERİN YARDIMIYLA YARİN BU SORUNU ÇÖZERİZ

Ezilmiş bir kentin sokaklarında Sewdası yasaklanmış Özgürlüğü kısıtlanmış Umutları kurşnlanmış İSYANKAR SABAHLARIN MERT DELİKANLISINDAN TÜM FORUMA (İyİ GeCeLeR)

ayhan_44

ayhan_44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım anna 22.1 e nasıl geçebilirim

----------Eklendi @ 12:47:24 ---------- Yazıldı @ 12:03:31 ----------

YOKMU YARDIM EDECEK :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt