c6-01 Hakkında Sorularım (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkitare

furkitare

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 Hakkında Sorularım (Yardım)
Ben Nokia Symbian^3 ün yeni kullanıcısıyım . Bazı sorularım var. Yardım ederseniz çok sevinirim . Hem diğer arkadaşlarda yararlanır .

Telefonumda Symbian Anna 025.007 yüklü.

1.Eskiden müzik çalarımda sadece şarkılar vardı anna'yı yükledikten sonra kütüphaneyi güncelleştirdim . Sonra ne kadar oyun , program gibi şeylerin ses dosyası varsa hepsi müzik çalara doldu. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.? Yada müzik çalardaki müzikleri silince hafıza kartındanda siliniyor mu.?

2.Telefonumu güncelleştirmeden önce "Nokia Beta Labs Seeping Screen" uygulaması vardı fakat güncelleştirdikten sonra bu programı tekrar yükleyemedim , ama telefonda yüklü gözüküyor. Bu neden kaynaklanıyor.? Nasıl çözebilirim.?

3.Telefon için önerebileceğiniz bi antivirüs programı var mı.? Biliyorsunuz ki symbian telefonlara virüs bulaşma riski daha yüksek .

4.Telefonu her kilitlediğimizde (şu yan taraftaki tuştan) "Kilit Kodu" nu sormasını nasıl sağlayabiliriz.? Veya bunun için bir program mı gerekiyor , gerekiyorsa ismi nedir.?

5.Telefonumda "Sınırsız Ovi Maps" yüklü , bu haritayı kullanırken GPS i açıyor bu GPS servisi "Ücretli" midir.?

6.Belle ne zaman Türkiye'de çıkacak.?

7.Telefonda "Font Magnifier" diye bir program var , bu programı nasıl kullanabiliriz yani telefonun yazı stilini nasıl değiştirebilirim.?

8."Sözlük" uygulamasında sadece 3 dil kullanılabiliyor.Bende Türkçe,İngilizce,Japonca vardı şimdi almanca gerekli ama yükleyemiyorum.Dili kaldır diyor fakat Sadece almancayı gösteriyor.Japonca'yı kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim.?

9.Telefonun dikey QWERTY klavyesindeki tuşlar çok küçük , onları büyütmenin bi yolu var mı mesela Androit'teki gibi büyük yapılabilir mi?

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edebilir Misiniz?? Bütün sorular olmasada bildiklerinizi cevaplarsanız sevinirim. Hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt