vivaz dan anlayan bi kardeş varmı :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djtiesto1

Üye
    Konu Sahibi
vivaz dan anlayan bi kardeş varmı :)
yaa bende vivaz cep telefonu var telefonu sıfır aldığımda içinde kendi orjinal facebook programı vardı fakat facebooka girdiğimde tam açılıyor bağlantı sorunu deyip takılıyor bu konuda bi bilgisi olan arkadaş varmı bide hd oyun arıyorum burdan biçok oyun indirdim olmadı sertifika sorunu sürüm uygun değil gibi hep sorunlar yaşadım birisi bana yardım etsin lütfen çok minettar kalırım teşekürler ....

goktas19

goktas19

Üye
yaa bende vivaz cep telefonu var telefonu sıfır aldığımda içinde kendi orjinal facebook programı vardı fakat facebooka girdiğimde tam açılıyor bağlantı sorunu deyip takılıyor bu konuda bi bilgisi olan arkadaş varmı bide hd oyun arıyorum burdan biçok oyun indirdim olmadı sertifika sorunu sürüm uygun değil gibi hep sorunlar yaşadım birisi bana yardım etsin lütfen çok minettar kalırım teşekürler ....

s60v5 Genel Ne Alaka Dostum?

anılbaran

anılbaran

Üye
evet oda s60 v5

sesko86

Üye
dostum bendede vivaz var ayni sorun bendede vardi sony play now uygulamasindan indiriceksin face yi o zaman calisiyor.oyunlara gelince evet bazen hata verebiliolar ama deniceksn hangi oyun olursa onu oynicaksn artik.anlamadg bisey olursa sorarsin bayafi kurdu oldum ben bi vivazin.

by_ciggss

Üye
vivazda sertifika olayını nasıl aşabilirim ?:ah kırıcam sonunda telefonu birşey değil :vur her yüklemede sertifika hatası yazısını görmekten sıkıldım bunaldım artık.lütfen yardım :megafon:

turkuazlele

Üye
merhaba arkadaşlar vivaz şarj problemim var şöyle ki;tel şarj olduğunda ekranda pil üzerinde yada başka bir yerde bir belirti oluyor mu?(bende yok)...şarja bağlıyorum şarj olup olmadığı belli olmuyor pil göstergesi neredeyse hareketsiz idare edecek kadar şarj olsa bile hızlı bi şekilde tekrar pil göstergesi kırmızıya dönüyor.akıllı şarj aleti var onda da durum pek farklı değil.yardımcı olabilirseniz memnun olurum.bu konuyla ilgili forumlarda değişik yazılar mevcut fakat olumlu bir sonuca ve kanıya ulaşmadım...

ceset

ceset

Üye

Linkler umarim calisir dostum HD oyunlar icin..

http://www.maxicep.com/sony-ericsson/the-best-hd-games-for-satio-417667.html

Vivaz icin sertifika hatasini opda net ten halledebilirsin. Forumda detayli anlatimi var.. Kokoro modsis installer var ama sen opda dan hallet hocam ;)

sesko86

Üye
merhaba arkadaşlar vivaz şarj problemim var şöyle ki;tel şarj olduğunda ekranda pil üzerinde yada başka bir yerde bir belirti oluyor mu?(bende yok)...şarja bağlıyorum şarj olup olmadığı belli olmuyor pil göstergesi neredeyse hareketsiz idare edecek kadar şarj olsa bile hızlı bi şekilde tekrar pil göstergesi kırmızıya dönüyor.akıllı şarj aleti var onda da durum pek farklı değil.yardımcı olabilirseniz memnun olurum.bu konuyla ilgili forumlarda değişik yazılar mevcut fakat olumlu bir sonuca ve kanıya ulaşmadım...
eet kardesim normalde sarj olurken bataryayi doldururken gosterior bi de yandaki tuskarin yaninda krmizi isik yaniyor o yesil olunca sarjin fullenms demektir.senin sorununu anlayamadim ama bi de temani degistirde dene bakalim.

turkuazlele

Üye
cevabınız için teşekkür ederim..şöyle ki şarja taktığımda (2-3 adet şarj aleti var hepsi yan sanayi)telefon açıkken şarj olduğuna dair hiçbir belirti yok,usb ile pc'ye bağladığımda pc aygıt olarak vivaz'ı görüyor..tel kapalıyken ise şarjı taktığımda tel sonyericsson yazısı açılıyor,pil göstergesi ekrana geliyor fakat(yanda kırmızı ışık ta yanmıyor)batarya dolmuyor.yazılım güncelleme de yaptım durum aynı...forumlarda şaj sorununa rastladım fakat çözüme rastlamadım.

ceset

ceset

Üye
Her ne kadar inkar etselerde yan sanayi sarj aletleri bircok soruna sebep olmaktadir. Belki senin sorunun yan sanayi sarj aletinden kaynaklanmiyordur fakat sarj aletinin orjinalini kullanmani tavsiye ederim. Simdiye kadar yan sanayi sarj aleti yuzunden

- ekrani bozulanini
- tus takimi isiklarinin bozuldugunu
- telefonun baski devre plaketindeki elemanlarinin zarar gordugunu ve kullanilamaz hale geldigini

okudum, bu konuda yardim | cozum arayanlari gordum..

• Beğen
Tepkiler: by_ciggss ve turkuazlele

turkuazlele

Üye
yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim

sesko86

Üye
cevabınız için teşekkür ederim..şöyle ki şarja taktığımda (2-3 adet şarj aleti var hepsi yan sanayi)telefon açıkken şarj olduğuna dair hiçbir belirti yok,usb ile pc'ye bağladığımda pc aygıt olarak vivaz'ı görüyor..tel kapalıyken ise şarjı taktığımda tel sonyericsson yazısı açılıyor,pil göstergesi ekrana geliyor fakat(yanda kırmızı ışık ta yanmıyor)batarya dolmuyor.yazılım güncelleme de yaptım durum aynı...forumlarda şaj sorununa rastladım fakat çözüme rastlamadım.
ayni durum bende de oldu tel kapatipta sarj etmek istersen bi 5 dk. sonra baslio sarj etmeye bi gozlem yap bakalim sende de durum ayni olabilir.bu arada benm sarj aletim orjinaldi.

turkuazlele

Üye
sonunda belirttiğiniz gibi telefonun ekranı gitti.telefonu şarja bağladığım anda şarj aletinde ışıklı gösterge hızlı bir şekilde yanıp söndü ve telefonumun artık ekranında görüntü yok.telefon açılıyor fakat görüntü gitti.dokunmatik sağlam çünkü teli açıyor ve touch üzerine dokunduğumda titreme oluyor(dokunmatik titreşim modundaydı) ekran ve dokunmatik siparişi verdim ama içimde kuşkular var.acaba ekranın kendisinden kaynaklı mı yoksa başka şeylere mi hasar verdi(işlemcide)

ceset

ceset

Üye
umarim sorunun sadece ekrandandir hocam. yeni ekran ne kadar hocam?

crowd

crowd

Üye
sonunda belirttiğiniz gibi telefonun ekranı gitti.telefonu şarja bağladığım anda şarj aletinde ışıklı gösterge hızlı bir şekilde yanıp söndü ve telefonumun artık ekranında görüntü yok.telefon açılıyor fakat görüntü gitti.dokunmatik sağlam çünkü teli açıyor ve touch üzerine dokunduğumda titreme oluyor(dokunmatik titreşim modundaydı) ekran ve dokunmatik siparişi verdim ama içimde kuşkular var.acaba ekranın kendisinden kaynaklı mı yoksa başka şeylere mi hasar verdi(işlemcide)

Aynı sorun bende de var. Lcd touch hiç bir şekilde kullanamıyorum. Fakat bir fön makinası yardımı ile ekranı ısıttığımda(uzak mesafeden) tekrar kullanabiliyorum. Tuşlar kendi kendine basılı kalıyor menü içerisinde kendi kendine dolaşıyor. Ben dokunduğumda etkisiz kalıyor. Şarj sorununa gelince evet kutu içeriğindeki orjinal sarj cihazını kullanıyorum fakat son 2 3 gündür sarj sürem kısaldı ve ekranda sarj olduğuna dair her hangi bir simge çıkmıyor ama arka planda sarj oluyor gözlemlediğime göre. Fakat bataryasını çıkarıp taktığımda düzeliyor. Ama sarj sürem kısaldı. Sorunum hem ekrandan yana hemde sarj dan yana.

Herhangi bir önerisi fikri olan lütfen paylaşsın.

ceset

ceset

Üye
simdi ekrani isitip da kullaniyorum dedin hocam dogrudur ama bir okadar da mantiksiz. Bazi durumlarda okadar mantiksiz hatalar gordukki alistik artik.. SEUS yani Sony Ericsson Update Service ile bir kez yazilimini guncellermisin?

crowd

crowd

Üye
simdi ekrani isitip da kullaniyorum dedin hocam dogrudur ama bir okadar da mantiksiz. Bazi durumlarda okadar mantiksiz hatalar gordukki alistik artik.. SEUS yani Sony Ericsson Update Service ile bir kez yazilimini guncellermisin?

Türk aklı diyelim :) mantıksız ama işime yarıyor. En güncel yazılımı kullanıyorum. Sadece yazılımımı onarma seçeneğini kullanabiliyorum. Ve yaklaşık 2 3 defa onardım fakat sonuç aynı. Soğuk havalarda ekranım tamamen kilitleniyor. Ama dediğim gibi ekranı sıcak tuttuğum zaman sorunsuz kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt