Çin malı. Telefon şarjdayken elektırık carpsın ıstıyorsan,durup dururken kapanıp bı daha acılmasın ıstıyorsan,en ufak bı arızasında cope atabılırım dıyorsan al kardesım.. Şaka bı yana dusunme bıle uzak dur çin malı telefonlardan bıraz uygun dıye fıyatı paranı bosuna harcamana gerek yok

----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:36:17 ----------bildiğiniz video su olan çin malları satan bi site varmı ancak video tatmin edebilir----------Eklendi 24.08.2011 @ 00:10:40 ---------- Yazıldı 23.08.2011 @ 23:45:02 ----------Google da biraz araştırma yaptım alanlar varmış telde sorun olmuyormuş ama yurtdışından tr'ye getirmek meseleymiş hatta vodafone 945 telefonuda çin malıymış eğer sorun olsa 945 dede olurdu mantıken ama internetten video izlemesi de önemli androidden anlıyanlar yazabilirmi her android netten video izleyebilirmi ?youtube ve facebookdan izleniyor diye duydum diğer siteleri bilmiyorum. ama izlenir bence. mynet ten okey bile oynanıyor . ama çindede aynı mı bilemem. ----------Eklendi @ 03:49:01 ---------- Yazıldı @ 02:16:21 ---------- Android uygulamaları yüklenir. zaten android market var. ama yinede sen bilirsin. alırsan telefon nasıl söylersin .X12 yi çok beğendimde tek korkum telefon umduğum gibi çıkmaması yani ya bana x12 nin yerine başka tel getirirlerse yada ya telefon yavaş çıkar android uygulamaları yüklenmesse aklımda bu iki soru var çünkü eğer bu yola gidersem geri dönüşü yok yada çok zor----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:36:17 ----------bildiğiniz video su olan çin malları satan bi site varmı ancak video tatmin edebilir----------Eklendi 24.08.2011 @ 00:10:40 ---------- Yazıldı 23.08.2011 @ 23:45:02 ----------Google da biraz araştırma yaptım alanlar varmış telde sorun olmuyormuş ama yurtdışından tr'ye getirmek meseleymiş hatta vodafone 945 telefonuda çin malıymış eğer sorun olsa 945 dede olurdu mantıken ama internetten video izlemesi de önemli androidden anlıyanlar yazabilirmi her android netten video izleyebilirmi ?
----------Eklendi @ 03:53:10 ---------- Yazıldı @ 03:49:01 ---------- Bence telefonu al . internetten araştırdım sana verdiğim siteden ürün alan kullanıcılar memnunlar. 2günde ürün geliyormuş. ----------Eklendi @ 04:11:26 ---------- Yazıldı @ 03:53:10 ---------- Bazen 15 günde geliyormuş 
kullanırsın ama anca telefon diye kullanırsın hic bi ozelligi duzgun olmaz dokunmatigi calısmaz Cok istersen ben sana benim 1110 numu yollayayım en azından bozulmayacagın emin olabilirsin
daha oncede cin mali kullandim bnm elmdekiler bozulmaz 
Belki telefon bozulmaz ama dokunmatigi bile insanı telefondan sogutur ama son karar seninyok kalsindaha oncede cin mali kullandim bnm elmdekiler bozulmaz
![]()