bu telefon nasil gercekten android varmidir varsa almalimiyim neden :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon nasil gercekten android varmidir varsa almalimiyim neden :D
telefonun sitesi www.solomobi.com/Product-Star_A8000.html

Resmi solomobi.com/cppic/Star%20A8000.jpg

ozelliklerine ve ucretine bakip yorumlayabilirmisiniz ?(ucret=185 tl)

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Cin Malı Olduqu Bariz Acık Lakin Android iceriqi ne kadar Gercekci Düsünemiyorum.. Bence Parana yazık etme..!!!

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
cinmali oldugu kesin ztn :D tek merakim ozellikleri dogrumu 185 tlden baska para isterlermi

Ocean258

Ocean258

Üye
Çin malı. Telefon şarjdayken elektırık carpsın ıstıyorsan,durup dururken kapanıp bı daha acılmasın ıstıyorsan,en ufak bı arızasında cope atabılırım dıyorsan al kardesım ;).. Şaka bı yana dusunme bıle uzak dur çin malı telefonlardan bıraz uygun dıye fıyatı paranı bosuna harcamana gerek yok

fireman87

fireman87

Üye
Bu telefonun heryeri android olsa ne olur ? bırakın şöyle cihazları.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
valla androidci degildim aslinda ama programlarini gorunce icim gidiyo fazla paramda yok ztn elimdeki zar zor aldigim 5230 u satip almayi dusunuyodum bu konuyu acmamin sebebi ise daha once bunun gibi bi siteyi facede paylastim biri almis ordan tel any cool u secmemis ama anycool getirmisler bu yuzden actim solomobi guvenlimidir diye

61semih

61semih

Üye
Çin malı. Telefon şarjdayken elektırık carpsın ıstıyorsan,durup dururken kapanıp bı daha acılmasın ıstıyorsan,en ufak bı arızasında cope atabılırım dıyorsan al kardesım ;).. Şaka bı yana dusunme bıle uzak dur çin malı telefonlardan bıraz uygun dıye fıyatı paranı bosuna harcamana gerek yok
:oke:

----------Eklendi @ 02:09:09 ---------- Yazıldı @ 02:07:18 ----------

androidli bırsey dusunuyorsan mınımum 2.2 surumu olmalı dıgerlerıne zaten pek oyun uygualama--->uyumlu olmuyor

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]çift hatlı android:D :D :D kesinlikle alma. O tel işletim sistemi kaldırmaz. Android e benzeyen bir arayüzden başka birşey yok.[/SIZE][/COLOR]

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
napicam bn yaa :D bi yanim android 2.2 var al dlor dlger yanim alma sorunlu dior :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
çin malı önermem ama alcaksan bunlara da bak derim.

=
=
=

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
X12 yi çok beğendimde tek korkum telefon umduğum gibi çıkmaması yani ya bana x12 nin yerine başka tel getirirlerse yada ya telefon yavaş çıkar android uygulamaları yüklenmesse aklımda bu iki soru var çünkü eğer bu yola gidersem geri dönüşü yok yada çok zor :(----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:36:17 ----------bildiğiniz video su olan çin malları satan bi site varmı ancak video tatmin edebilir----------Eklendi 24.08.2011 @ 00:10:40 ---------- Yazıldı 23.08.2011 @ 23:45:02 ----------Google da biraz araştırma yaptım alanlar varmış telde sorun olmuyormuş ama yurtdışından tr'ye getirmek meseleymiş hatta vodafone 945 telefonuda çin malıymış eğer sorun olsa 945 dede olurdu mantıken ama internetten video izlemesi de önemli androidden anlıyanlar yazabilirmi her android netten video izleyebilirmi ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
X12 yi çok beğendimde tek korkum telefon umduğum gibi çıkmaması yani ya bana x12 nin yerine başka tel getirirlerse yada ya telefon yavaş çıkar android uygulamaları yüklenmesse aklımda bu iki soru var çünkü eğer bu yola gidersem geri dönüşü yok yada çok zor :(----------Eklendi @ 23:45:02 ---------- Yazıldı @ 23:36:17 ----------bildiğiniz video su olan çin malları satan bi site varmı ancak video tatmin edebilir----------Eklendi 24.08.2011 @ 00:10:40 ---------- Yazıldı 23.08.2011 @ 23:45:02 ----------Google da biraz araştırma yaptım alanlar varmış telde sorun olmuyormuş ama yurtdışından tr'ye getirmek meseleymiş hatta vodafone 945 telefonuda çin malıymış eğer sorun olsa 945 dede olurdu mantıken ama internetten video izlemesi de önemli androidden anlıyanlar yazabilirmi her android netten video izleyebilirmi ?
youtube ve facebookdan izleniyor diye duydum diğer siteleri bilmiyorum. ama izlenir bence. mynet ten okey bile oynanıyor . ama çindede aynı mı bilemem. ----------Eklendi @ 03:49:01 ---------- Yazıldı @ 02:16:21 ---------- Android uygulamaları yüklenir. zaten android market var. ama yinede sen bilirsin. alırsan telefon nasıl söylersin . :oke: ----------Eklendi @ 03:53:10 ---------- Yazıldı @ 03:49:01 ---------- Bence telefonu al . internetten araştırdım sana verdiğim siteden ürün alan kullanıcılar memnunlar. 2günde ürün geliyormuş. ----------Eklendi @ 04:11:26 ---------- Yazıldı @ 03:53:10 ---------- Bazen 15 günde geliyormuş :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
:D :D :D Gümrükten Nasıl geçicek :D

----------Eklendi @ 15:58:46 ---------- Yazıldı @ 14:01:37 ----------

You Tube dan videosunu izledim gerçekten manyak telefon x12 tamamen güvendim tek sorun gümrükten geçmesi

fireman87

fireman87

Üye
Çin malı alırsan android'i kullanabiliceğinimi sanıyosun kardesim..

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
Neden olmasınki :)

mstf_l

mstf_l

Üye
kullanırsın ama anca telefon diye kullanırsın hic bi ozelligi duzgun olmaz dokunmatigi calısmaz
Cok istersen ben sana benim 1110 numu yollayayım en azından bozulmayacagın emin olabilirsin

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
kullanırsın ama anca telefon diye kullanırsın hic bi ozelligi duzgun olmaz dokunmatigi calısmaz Cok istersen ben sana benim 1110 numu yollayayım en azından bozulmayacagın emin olabilirsin

yok kalsin :ehe daha oncede cin mali kullandim bnm elmdekiler bozulmaz :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
    Konu Sahibi
gumruk sorunu olmasaydi alcaktim ama gumrukten nasil gecerki bu telefon :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt