uid aldın cok güzel olması lazım fakat uid yi düzenledikten sonra uygulamanın sag alt köşesinde save setting yazar ona tıklayıp daha sonra saved diye bişi gelcek ok diyecen bu kadar kardeşimBen uıd`leri aldım,nasıl ekleyeceğim şimdi? ayarlara girip orada ikonların karşısında yazan uıd`yi düzenlemem yeterli değil mi neden olmadı?
hackli değil ya ne yapacağımtam yerine geldin 2 dk bekle
----------Eklendi @ 15:48:44 ---------- Yazıldı @ 15:43:42 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki qt sırasıyla kur hepsini telefon hafızasına kur daha önceden qt yu kurduysan onları kaldır sonra kur bu arada telefon hafızandan 10-15 mb yer dostum
----------Eklendi @ 15:51:22 ---------- Yazıldı @ 15:48:44 ----------
png icon aramana gerek yok öncelikle cihazın hacklimi ? Şuan png iconla ilgili çalışma yaoıyom da olursa kolay yoldan png leri bulcam
hackliyse ordan sistem klasörleri oralsrda telefonun ikonlarını bir kısmı var png formatında diye onu dicektim neysehackli değil ya ne yapacağım
hackliyeyim nasıl yapılıyor uzun değilse yapayımhackliyse ordan sistem klasörleri oralsrda telefonun ikonlarını bir kısmı var png formatında diye onu dicektim neyse
yok kardeş o biraz uzun ilk önce sertifaka alıyon da hackliyonda forumda araştır opda cn falan diye boşver hackli degilse ama hacklemeni öneririm neyse benimki hackli ikonları cıkartırsam buraya koyarımhackliyeyim nasıl yapılıyor uzun değilse yapayım
sertifikalı benimki çok önce yapmıştım hackli değilyok kardeş o biraz uzun ilk önce sertifaka alıyon da hackliyonda forumda araştır opda cn falan diye boşver hackli degilse ama hacklemeni öneririm neyse benimki hackli ikonları cıkartırsam buraya koyarım
sertifikalı benimki çok önce yapmıştım hackli değil

ilkine kısa mesaj yazma ikinciye de xplore koymaya çalışıyorum. ilk butona tıklayınca ekranın yarısı beyaz oluyor geri ev ekranı açılıyor. ikincisindeyse bir hareket yokuid aldın cok güzel olması lazım fakat uid yi düzenledikten sonra uygulamanın sag alt köşesinde save setting yazar ona tıklayıp daha sonra saved diye bişi gelcek ok diyecen bu kadar kardeşim

ne bileyim anlatılan biyer varsa bildiğin koyarmısınkardeş kendi sertifikan varsa niye hacklemiyon ki teli![]()
birazdan yardımcı olcam dostumilkine kısa mesaj yazma ikinciye de xplore koymaya çalışıyorum. ilk butona tıklayınca ekranın yarısı beyaz oluyor geri ev ekranı açılıyor. ikincisindeyse bir hareket yokkısa mesaj yazmanın uid`si 0x100058bd, xplore`un da 0xa0000bcd değil mi? zahmet olmazsa bakabilir misin bir?ya da denesen,atlamadan yaptım çünkü her şeyi
hacklemek 5 dk sürer eger kendi sertifikan varsa hacklemek istersen yardımcı olurumne bileyim anlatılan biyer varsa bildiğin koyarmısın----------Eklendi @ 18:39:20 ---------- Yazıldı @ 18:06:29 ----------neyse uğraştırmalı biraz kalsın
dostum malesef x plore çalıştıramadım kısa mesajıda az önce arka plana atarak çalıstırdım oda anca söyle oldu ilk önce mesajlara giriyon yeni mesaj giriyon daha telefonun menü tuşuna basıyon yani arka planda açık kalmış oluuo daha sonra hani ev ekranın en alta 4 tane simge varya kısayol çubugunun altındaki 4 tane den bahsediyom orda bi mesaj işareti varya anca oraya tıklayınca açtırabildim bu uygulamayı yapan adama mesaj atmak ingilizcesi iyi olan biri bu hataları anlatması lazım ben gene ugraşsırım çalıştırmaya ama olmucak gibi belkide biz bi yerde hata yaptık ilginçilkine kısa mesaj yazma ikinciye de xplore koymaya çalışıyorum. ilk butona tıklayınca ekranın yarısı beyaz oluyor geri ev ekranı açılıyor. ikincisindeyse bir hareket yokkısa mesaj yazmanın uid`si 0x100058bd, xplore`un da 0xa0000bcd değil mi? zahmet olmazsa bakabilir misin bir?ya da denesen,atlamadan yaptım çünkü her şeyi
valla şuan bişi yok degiştirmedim yükledigim gibihadi ya.. Tamam sağol ilgilendiğin için.peki ne atayım onların yerine,sende ne var mesela ne kullanışlı olur? : )
hayır dostum hiç bişi silinmicek olmassa yarın sana pm atarım bu arada ikonları kafana takma bulurum ben sana ikonları benim telden ayarlarız ikonları----------Eklendi @ 19:26:41 ---------- Yazıldı @ 19:25:18 ---------- hacklemek 5 dk sürer eger kendi sertifikan varsa hacklemek istersen yardımcı olurum----------Eklendi @ 20:33:38 ---------- Yazıldı @ 19:26:41 ----------tamam ara sıra bakabiliyorum kusura bakma orjinal ofw v52 bozulmadan hack olur mu? ikonları değiştirmenin bir yolu yok mu acaba illa hack şart mı? şimdi baştan sona silinecek herşey gibi geliyor tek tek yüklemek istemiyorum olmazsada öyle idare ederim sorun olmaz
önemli degil dostum bu benim görevimhadi ya.. Tamam sağol ilgilendiğin için.peki ne atayım onların yerine,sende ne var mesela ne kullanışlı olur? : )
bu arada arkadaşlar programın paylaşıldıgı siteye baktım adam orda şey demiş galiba numara cevirici varya onu ram dan kazanmak için kaldırmış ve bide adam bi soraki sürümü 15 eylüldemi ekimde mi ne yayınlıcakmış off yaaa onumu beklicez 
tamam dostum yarın bekliyorum,senin ikonlardan varsada olur uğraştırmam seni tekrar sağol[/QUOTE] ya yok dostum ne ugraştırması ben o işlerden zevk alıyom burası maxicep burda birinin yardıma ihtiyacı oldumu biliyosam hemen yardımcı olurum biz bu sitede ne sorunlar çözdük bi bilseniz----------Eklendi @ 22:42:02 ---------- Yazıldı @ 22:39:50 ---------- hayır dostum hiç bişi silinmicek olmassa yarın sana pm atarım bu arada ikonları kafana takma bulurum ben sana ikonları benim telden ayarlarız ikonları----------Eklendi @ 22:42:55 ---------- Yazıldı @ 22:42:02 -------

yok galibaacaba bunun qt olmayanı var mı![]()
zaten hep sorun yaşadığım şeyler güzel oluyoryok galiba