galaxy gio 2.3.3 rom tükce ve stabil hatasız.

Sponsorlu Bağlantılar

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
xinsurer sana katılıyorumarkadaısm bende hiç bir donma yada kasma yasamıyorum canlı duvar kagıdı meselesine gelince batarya ömrunu kısaltmaktan baska bir işe yaramıyor.ama tercih meselesi tabii.

cool_eagle hemen markete girip deniyorum sonucu bildirecegim

----------Eklendi @ 22:28:26 ---------- Yazıldı @ 22:25:54 ----------

xinsurer sana katılıyorumarkadaısm bende hiç bir donma yada kasma yasamıyorum canlı duvar kagıdı meselesine gelince batarya ömrunu kısaltmaktan baska bir işe yaramıyor.ama tercih meselesi tabii.

cool_eagle kardesim cok özur dileyerek soruyorum yepyeni uygulamalar sekmesi nerede ceptelefıonumdan markete girdim su an ama uygulamalr-oyunlar-uygulamalarım sekmesi var
bu arada asagı kaydırdıgımda diyorsun market uygulaması asagı kaydırdıkca veri iletisimine gecer buda bir sure sonra sayfayı asagı kaydırdıkca sayfayı ve diger uygulamaları yuklemesi biraz yavaslar.kastettigin eger bu ise bu internet baglantı hızından ve veri trafiginin cogalmasından kaynaklanan gayet dogal bir sey .ama baska bir seyi kastettiysen yepyeni uygulamalar sekmesini cep telefonumdan market uygulaması ile girdigimde ben göremedim
:(

cool_eagle

Üye

----------Eklendi @ 22:28:26 ---------- Yazıldı @ 22:25:54 ----------

cool_eagle kardesim cok özur dileyerek soruyorum yepyeni uygulamalar sekmesi nerede ceptelefıonumdan markete girdim su an ama uygulamalr-oyunlar-uygulamalarım sekmesi var :(

uygulamalara gir kategoriler çıkacak herhangi birine girince üst tarafta görürüsün

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalara gir kategoriler çıkacak herhangi birine girince üst tarafta görürüsün
bakıyorum hemen

----------Eklendi @ 22:36:16 ---------- Yazıldı @ 22:32:16 ----------

hmm evet haklısın yepyeni uygulamalr diyince hata veriyor.kusura bakma dikkat etmemisim ama normaldede market uygulamsını kullanmıyorum.daha akıcı bir cok market uygulaması var ben alternatifleri kullandım bu gune kadar.diger froyada felanda varmıydı böyle bir hata.eger vardıysa sadece tahmin yanlıs anlama.android market yepyeni uygulamalr bölumunu turkiyede desteklemiyorsa sistemin hata vererek market ana sayfaya atması normal olabilir.SAYGILARIMLA KARDESİM.

xinsurer

xinsurer

Üye
Evet, o kısımda dediğini yapıyor, ama normal marketi pek kullanmadığım için sorun etmiyorum. Artılarının yanında bu kadarcık eksisi olsun :islik

cool_eagle

Üye
Evet, o kısımda dediğini yapıyor, ama normal marketi pek kullanmadığım için sorun etmiyorum. Artılarının yanında bu kadarcık eksisi olsun :islik

şuan içim rahatladı :D market içine kullanıyosunuz

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi

eyw kardesim.umarım menun kalmıssındır en guzel tarafı tamamen turkce detsegi sunması daha hızlı olması ram i mantıklı kullanması uygulamaları yuklerken hafıza kartını daha fazla kullanıp telefon ahfızasında daha fazla yer acması gibi guzellikleri var.ustelik reklamsız ve sade bir rom umarım işine yaramıstır arkadasım

xinsurer

xinsurer

Üye
Merketi sıkça kullanıyorsan en son veriyonu ile güncellersen belki sorun düzelebilir..

xinsurer

xinsurer

Üye
memnun kalacağını düşünüyorum :oke:

xinsurer

xinsurer

Üye
:rica: Güle güle kullan..

Yigit315

Yigit315

Üye
memnun kalacağını düşünüyorum :oke:

Abi belliki baya sevmişsin sen bu 2,3 :) Şimdi benimde kanıma girdiniz.bende yapmayı düşünüyorumda şuanki kullandığımız orj. rom'un yedeğini imkanımız varmı?Hani bi garantilik bi problem olduğu zaman yedeği yükler götürürüz.

cool_eagle

Üye
Abi belliki baya sevmişsin sen bu 2,3 :) Şimdi benimde kanıma girdiniz.bende yapmayı düşünüyorumda şuanki kullandığımız orj. rom'un yedeğini imkanımız varmı?Hani bi garantilik bi problem olduğu zaman yedeği yükler götürürüz.
internette orjinal romu görmüştüm ben. sorun olursa dönüş yaparsın ona

----------Eklendi @ 16:54:40 ---------- Yazıldı @ 16:51:00 ----------

orjinal rom inki :)

xinsurer

xinsurer

Üye
evet bu orijinal.. :oke:

hakushen

Üye
Arkadaşlar bu verdiğiniz rom un tek kötü tarafı mesaj gönderirken türkçe karakterler karşı tarafa farklı harf olarak gidiyor...

cool_eagle

Üye
Arkadaşlar bu verdiğiniz rom un tek kötü tarafı mesaj gönderirken türkçe karakterler karşı tarafa farklı harf olarak gidiyor...

evet ya az önce bende farkettim acaba orjinal turkce romda aynı sorun varmıydı ki. 2.3.3 te nasl çözcez sorunu

delikanli006

delikanli006

Üye
    Konu Sahibi
aceba karsı taraftaki tel türkce karakter destegini tam olarak saglamıyor olabilirmi ? ben pek mesaj göndermedigimden dikkat etmedim.aylık her yöne 1000 dk tarife kullandıgımdan mesaj atmak yerine direk arama yaptıgımdan dikkatimden kacmıs olabilir. karsı taraf turkce karakter destekliyormu ki ?

cool_eagle

Üye
aceba karsı taraftaki tel türkce karakter destegini tam olarak saglamıyor olabilirmi ? ben pek mesaj göndermedigimden dikkat etmedim.aylık her yöne 1000 dk tarife kullandıgımdan mesaj atmak yerine direk arama yaptıgımdan dikkatimden kacmıs olabilir. karsı taraf turkce karakter destekliyormu ki ?

evet türkçe karakter destekleyen bir telefonda denedm.

Üst Alt