anna müzik çalarda ki oyun sesleri

Sponsorlu Bağlantılar

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
anna müzik çalarda ki oyun sesleri
anna kurdum müzik çalarda telefonda ne kadar ses varsa geliyor işarteleme yok silme ile bitiremedim sfx isimli dosyaları nasıl toplu silebilirim

den1905

den1905

Üye
ayno sorun bendede var listeyi yenilerken bekliyorum 300 şarkı çıkaracak diye bir baktım 600 lere çıktı nasıl düzelir bu sorun.

OzGuRKnowN

Üye
Xplore vs programlarla veya Teli depolama modunda PC'ye bağlayıp Private resources gibi klasörleri salt okunur ve gizli yapın sorun hallolur ;)

• Beğen
Tepkiler: Apple iPhone4, Microp1987, risqkrt ve 1 kişi daha
ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar o müziklerin hepsi albümler bilinmeyen şarkılara geliyor bilinmeyen klasörüne basılı tutun ve hepsini silin

trontr

Üye
arkadaşlar o müziklerin hepsi albümler bilinmeyen şarkılara geliyor bilinmeyen klasörüne basılı tutun ve hepsini silin
bence öyle yapmayın bosuna mı koymuşalr o ses dosyalarını en iisi bilgisayara bağlayıp gizli yapmak

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

karasahinemre

Üye
gizli yapmayın tüm uygulamalarınız görünmez

Türe

Türe

Üye
ben oyle bı sorunla karsılasmadm :s

Utku

Utku

Üye
Bende sorunsuz

o.basar86

o.basar86

Üye
Aynı sıkıntı bende de mevcut. bu konuyu yabancı bir forumda sordum. Bana sklchanın music gallery yamasını yüklememi, bu takdirde sorunun çözüleceğini söylediler. Henüz deneme fırsatı bulamadım ama bu şekilde de düzelebileceğine inanmıyorum açıkçası :(

OzGuRKnowN

Üye
Aynı sıkıntı bende de mevcut. bu konuyu yabancı bir forumda sordum. Bana sklchanın music gallery yamasını yüklememi, bu takdirde sorunun çözüleceğini söylediler. Henüz deneme fırsatı bulamadım ama bu şekilde de düzelebileceğine inanmıyorum açıkçası :(

benim dediğimi yap düzeliyor ;) Uygulamalar falan gizlenmiyo..

SilentOne

SilentOne

Üye
klasörü salt okunur yaptınmı geçiyo

xelat

Üye
Özgürknown kardeşim doğru söylüyo dediklerini yaptım, artık anna müzikçalar sadece yüklediğim mp3 leri görüyo. Euro Anna'sı yüklü, telefonum c7...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde euro yükledim bnde bi ingilizce bi fransızca var :(:dry:

omer.1310

omer.1310

Üye
arkadaşlar fotoğraflarda sorun yaşayan var mı benim hafıza kartımdaki resimlerimin hiç biri gözükmüyo fotoğraflarda sadece kamerayla çektiğim resimlerimi gösteriyo bunun bi çözümü var mı acaba?

seyfipasa

seyfipasa

Üye
türkiyeye gelecek annada böle sorunlar çıkar mı ki ??:hmmm

Türe

Türe

Üye
@ömer dostum resimleri görüntüler klasörüne atarsan sorunun çözülücekktir büyük ihtimalle . Ama depo hafızasındaki görüntüler klasörü olacak dikkat et

omer.1310

omer.1310

Üye
anladım ama tam o kamerayla çekim yaptığında kaydedilen klasöre atmak gerekiyo yoksa görmüyo ilginç bişey alman annası kurduğumuzdan mı oluyo sizce türkiyeye geldiğinde olmaz inş bu tarz hatalar

Ricochet

Ricochet

Üye
angry birds oyununun bütün sesleri çıkıyor,e private klasöründeki ses dosyalarını gizli yapınca çok ilginç biçimde e music klasöründeki mp3 ler çalmıyor sistem hatası diyor.c6-01.

Üst Alt