LG optimus black alanlar buraya !!!

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
Markette var

technoshark

technoshark

Üye
tamamdır nonamex indirdim teşekkür ederim :) aslında optimus black için gerekli uygulamalar gibisinden bir konumu açsak ne :)

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Selam arkadaşlar bi sorum olacak ben telefonu güncellemek istediqimde " kimlik doqrulama hatası nedeniyle başarısız " diyor. Bu sorun sadece bende mi var kullanan arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

huseyinos

huseyinos

Üye
Selam arkadaşlar bi sorum olacak ben telefonu güncellemek istediqimde " kimlik doqrulama hatası nedeniyle başarısız " diyor. Bu sorun sadece bende mi var kullanan arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
LG'nin sitesinden LG Mobile Support Tool programını indirip dene çözümü bu.
şuan v10b sürümüne yükseltiyor

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
LG'nin sitesinden LG Mobile Support Tool programını indirip dene çözümü bu.
şuan v10b sürümüne yükseltiyor

benimki zaten 10b?

nonamex

Üye
Batarya süresinden şikayet edenler için:

1)Android 2.3 güncellemesi yayınlanınca batarya iyileşecek.
2)Nova Display diye geçsede sonuçta TFT ekran, Amoled ve Super Amoled'e göre daha çok şarj götürüyor ama Nova ile bu olayı azaltmışlar biraz daha.. Ekran parlaklığını kısmayı deneyin, canlılığını kaybetmiyor ekran.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye

2)Nova Display diye geçsede sonuçta TFT ekran, Amoled ve Super Amoled'e göre daha çok şarj götürüyor ama Nova ile bu olayı azaltmışlar biraz daha.. Ekran parlaklığını kısmayı deneyin, canlılığını kaybetmiyor ekran.

Peki qüncelleme ne zaman qelecek
Birde bu romlar arasındaki fark nedir v10b ve 10e arasındaki fark nedir yükleyen var mı varsa farkları paylaşabilirmi

nonamex

Üye
Peki qüncelleme ne zaman qelecek
Birde bu romlar arasındaki fark nedir v10b ve 10e arasındaki fark nedir yükleyen var mı varsa farkları paylaşabilirmi

Eylülde gelecek gibi duruyor ama resmi açıklama yok.

• Beğen
Tepkiler: huseyinos
huseyinos

huseyinos

Üye

Güncelleme eylül gibiyse ortalama 15-20 günümüz var Rom atanlar ve Root edenler güncellemeden nasıl yararlanacak (Ben root ve rom işlemlerini yaptım) şimdiden hazırlık yaparsak güncelleme geldiğinde tabiri caizse Apışıp kalmayalım.
yanlışım yoksa.
Orjinal rom'a dönüp Telefonu Unroot etmek olabilirmi ?

technoshark

technoshark

Üye
Android 2.2 den 2.3 Geçiş ben ekim başı diye tahmin ediyorum arkadaşlar :S yalnışlık olmasın benmi yalnız hatırladım :S

nonamex

Üye
Resmi açıklama yok, internette büyük ihtimal eylül diye geçiyor sadece..

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Şimdi root yapanlar güncelleme yapamayacak mı ?

huseyinos

huseyinos

Üye
Güncelleme eylül gibiyse ortalama 15-20 günümüz var Rom atanlar ve Root edenler güncellemeden nasıl yararlanacak (Ben root ve rom işlemlerini yaptım) şimdiden hazırlık yaparsak güncelleme geldiğinde tabiri caizse Apışıp kalmayalım.
yanlışım yoksa.
Orjinal rom'a dönüp Telefonu Unroot etmek olabilirmi ?

Ben bir cevap bulamadım.

Jetlak

Üye
başka rom attıysan orijinal lg dışında yükseltme olmaz orijinal lg romuna dönmek lazım ilk turkcell değil ama lg

Üst Alt