LG'nin sitesinden LG Mobile Support Tool programını indirip dene çözümü bu.Selam arkadaşlar bi sorum olacak ben telefonu güncellemek istediqimde " kimlik doqrulama hatası nedeniyle başarısız " diyor. Bu sorun sadece bende mi var kullanan arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
tamamdır nonamex indirdim teşekkür ederimaslında optimus black için gerekli uygulamalar gibisinden bir konumu açsak ne
![]()

Arkadaş sorunu bulamadım ? sorunun nedir :S
Sorun - , Soru +LG'nin sitesinden LG Mobile Support Tool programını indirip dene çözümü bu.
şuan v10b sürümüne yükseltiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İstersen inke tıklayarak bu şekilde güncelleme yapabilirsinbenimki zaten 10b?
İstersen inke tıklayarak bu şekilde güncelleme yapabilirsin
http://www.maxicep.com/android-romlar/lg-optimus-black-p970-rom-yukleme-511430.html
Batarya süresinden şikayet edenler için:
1)Android 2.3 güncellemesi yayınlanınca batarya iyileşecek.
2)Nova Display diye geçsede sonuçta TFT ekran, Amoled ve Super Amoled'e göre daha çok şarj götürüyor ama Nova ile bu olayı azaltmışlar biraz daha.. Ekran parlaklığını kısmayı deneyin, canlılığını kaybetmiyor ekran.
Peki qüncelleme ne zaman qelecek
Birde bu romlar arasındaki fark nedir v10b ve 10e arasındaki fark nedir yükleyen var mı varsa farkları paylaşabilirmi
Güncelleme eylül gibiyse ortalama 15-20 günümüz var Rom atanlar ve Root edenler güncellemeden nasıl yararlanacak (Ben root ve rom işlemlerini yaptım) şimdiden hazırlık yaparsak güncelleme geldiğinde tabiri caizse Apışıp kalmayalım.Batarya süresinden şikayet edenler için:
1)Android 2.3 güncellemesi yayınlanınca batarya iyileşecek.
2)Nova Display diye geçsede sonuçta TFT ekran, Amoled ve Super Amoled'e göre daha çok şarj götürüyor ama Nova ile bu olayı azaltmışlar biraz daha.. Ekran parlaklığını kısmayı deneyin, canlılığını kaybetmiyor ekran.
Güncelleme eylül gibiyse ortalama 15-20 günümüz var Rom atanlar ve Root edenler güncellemeden nasıl yararlanacak (Ben root ve rom işlemlerini yaptım) şimdiden hazırlık yaparsak güncelleme geldiğinde tabiri caizse Apışıp kalmayalım.
yanlışım yoksa.
Orjinal rom'a dönüp Telefonu Unroot etmek olabilirmi ?
Ben bir cevap bulamadım.
Cevabı buldum teşekkür ederim.Bilgisayara bağlayıp LG'nin sitesinden destek yazılımını kurarak yükseltebileceğiz yine.