8 ay kullandığım c7yi dayanamayıp sattım.nokia'ya elveda.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Arkadaşa kendi mantığından cevap yazdım. Bir telefondan kamera ve oyun performansı beklemek mantıklıdır bence. Yoksa mobil sistemler için o kadar oyun boşa yazılmadı herhalde..

.

tamam kardeş sen bildiğin gibi git yoluna o zaman neden Symbian^3 forumda geziniyorsun?

aha tabi Nokia'yı kötülemek için:angry:|-)

PriZm

PriZm

Üye
N8 kullandığım için.. Telefon kısmında bak ne yazıyor ?

Tamam o zaman şöyle diyelim?

bir N8 kullanıcısı neden her yorumunda Nokia'yı kötülesin? birindede iyi birşey yaz be adam:hmmm

Utku

Utku

Üye
her konuyu sohbete çeviriyorsunuz:dry:

pusu6600

Üye
kardeşim symbian^3 telefonu satarak yazık etmişsin ios android bada felan hepsi yalan symbian mobil işletim sisteminde eskiden gibi kraldir kral kalacak satarak yazık etmişsin.

nonamex

Üye
kardeşim symbian^3 telefonu satarak yazık etmişsin ios android bada felan hepsi yalan symbian mobil işletim sisteminde eskiden gibi kraldir kral kalacak satarak yazık etmişsin.

Bencede, Anna diye 5 ay beklemişsiniz zaten, bir de Belle diye bir 6 ay daha beklerdiniz niye satarak hata yaptınız ki ?...

• Beğen
Tepkiler: suat1111
uribaju

uribaju

Üye
beklemeye gerek yokki telefon şuanki haliyle, standart bir kullancıya yetiyor her türlü gelirse iyi olur artısı olur..

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
aynen Symbian^3 yetinmesini bilene gayet iyi bir sistem

serinaga

serinaga

Üye
Walla kardiş bende yılbaşından beridir C7 kullanırım, yüklemediğim halt kalmadı ama tel son derece stabil. Anlamadım şimdi seninkinde bi çalışan pro. ertesi gün şüphe ile açıyorum demişsin. Bugüne kadar 150'den fazla pro. yükledim. Çalışan her zaman çalıştı, çalışmayansa zaten hiç çalışmadı uyumlu olmadığından. ???

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nonamex

karasahinemre

Üye
belleden bihabersin anlaşılan

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
belle videolarını yükleyen vatandaş yarın sızdıracakmış

mesut1979

Üye
belle videolarını yükleyen vatandaş yarın sızdıracakmış

slm,ben yerinizde olsam sizdirilmis belleyi yüklemem,ileri geri baya bir hatalari olur artik orjinal yazilimin cikmasini bekle oda allah bilir nezam cikar,annayi yükledikte ha 1-2 ay icinde orjinali gelecek diye yükledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...