Skaptan
Emekli Yönetici
Samfirmware.com VE badamobile.wordpress ACILKLADI BADA 2.0 FİNAL SÜRÜMDE LİWE WALLPAPERS
ARKADAŞLAR LİVE WALLPAPERS BADA 2.0 DA MEVCUT KESİN OLARAK BADA RATAFINDAN ACIKLANDI
ÇEVİRİDİR ARKADAŞLAR
Rus web sitesi badablog.ru çeşitli konularda samsung içinde muhbir bada 2.0 hakkında bazı bilgiler sormak için fırsat vardı ve bunun ne buldukları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ÇEVİRİDİR ARKADAŞLAR
Rus web sitesi badablog.ru çeşitli konularda samsung içinde muhbir bada 2.0 hakkında bazı bilgiler sormak için fırsat vardı ve bunun ne buldukları
- Chaton "programı", cep telefonu numaraları üzerinden arkadaş ekleyebilir ve onlarla sohbet edebilirsiniz "whatsapp" tarzı benzer. Şu anda, ne yazık ki uygulama geliştirme aşamasında ve grafik arayüzü ile bada 2.0 sürümü içinde bitmiş olacak
- Mevcut bada, Os çift çekirdekli işlemciler, çift çekirdekli işlemci ile dalga III bekliyor olanlar için kötü haber adapte olamaz.
- Net ortaya çıktı bada yazılımlar Samsung büyük olasılıkla sızdırılmış değildir, ancak bazı ortakları bada 2.0 olarak oldukça büyük sayıda diğer ortakların geliştirilen oluyor
- Dalga III bu yıl bir süre sonra sunulacaktır ve piyasada mevcut olan en gelişmiş cep telefonlarının biri olacak. Hangi bada 2.0 yararlarını hissetmeye izin
- Bada 2.0 Final sürümü canlı duvar kağıtları
- Bada 2.0 kalkınma% 80, Güney Kore ve Hindistan'da yürütülen diğer% 20 iş

aksine daha iyi; çünkü bada işletim sistemiyle çıkacak telefonlar ne kadar üst seviyede olursa kullanıcı sayısı artacağından ve bu oyun,uygulama şirketlerinin iştahını kabartacağından bada işletim sistemi de o kadar gelişir
Symbianı sistemden saymadığım için onu dahil bile etmiyorum...