BADA 2.0 yeni BETA sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetcans

Üye
    Konu Sahibi
BADA 2.0 yeni BETA sürüm
Sağolsun dünya çapında bazı insanlar BETA ne demek bilmediği için maalesef samfirmware artık yeni BETA sürüm bizlerle paylaşmayacak

Sabırsızlıkları yüzünden bizi bu durumdan mahrum eden burdaki arkadaşlar öncelikli olmak üzere dünyanın diğer yerlerindeki arkadaşlarada teşekkür ederim

LÜTFEN BETA NEDİR ÖĞRENİN BU NE OLUMSUZLUK YAA !Ne güzel her beta da yeni bir heycan yaşarken ''püüff yine mi beta '' diyen arkadaşlar yüzünden mahrum kalmak çok canımı sıktı .

Rahat edebilrsiniz yeni beta yok bekleyin finali konuşcak konuda kalmadı artık size olumsuzluklarınızı başka konularda giderirsizniz hepiniz sanki bilgisayar mühendisinizde beğenmiyorsunuz pehh

KAYNAK:

Kaynak bile belirtmek zorunda kaldım paranoyak insanlar yüzünden hani derler sonra ''Nerden bilion gardeş çıkmicanı kimsin ki sen '' diye

• Beğen
Tepkiler: hayatperest, owner26 ve clonexcell

bbounce

bbounce

Üye
dostum ağzına sağlık uzun zamandır senın şu anda yazdığını içimde tutuyordum yanlış anlaşılır dıye yazmıyordum helal olsun sen dile getirdin,müstahaktır...

clonexcell

clonexcell

Üye
betalarının cıkıs amaclarının finalin daha iyi olmasını saglamak amaclı cıktıgını bilmezler.

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
feyzammm

feyzammm

Üye
olsun arkadaşım beta meta çıkmasın dünyanın sonu değil ya üzme tatlı canını birine uyan diğerine uymuyo işte uyduramazsın herkese 2.0 tam sürüm çıksın onada kulp takarlar ben cihazımı olduğu gibi kabul ettim ve kullanıyorum 2.0 çıksada olur çıkmasada üzmeyin kendinizi arkadaşlar sakinnnn

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Arkadaşlar haklısnız herşeye yıkıcı yorum yapan onlarca insan var ama beta versiyonu misyonunu tamamladığı için ve artık final sürümü çıkacağı için beta yayınlaması bitmiştir

ahmetcans

Üye
    Konu Sahibi
bir beta daha gelecekti onu bekliyordum gelicek olan betada flashplayer düzgün çalışıyordu ama adamlar bizimle paylaşmayacak cidden uyuz oldum şimdi kiese düşene kadar bekle allah bekle umarım kısa sürede gelir betayla tatmin oluyordum halbuki :S

guro123456

Üye
iyi bir karar olmus zaten ayfon 5 in tanitim filmini izleyince bizim telefon cag disi kaliyor onlar daha betayla ugrassin

a.b.d.

Üye
iyi bir karar olmus zaten ayfon 5 in tanitim filmini izleyince bizim telefon cag disi kaliyor onlar daha betayla ugrassin

öyle bir telefon yok consep telefon hayal ürünü yani iphone5 nerde
ha daha iyisini istiyorsan bastırır parayı alırsın burda neden dert yanıyorsun burdakilerden hangisi senin eline zorla tutuşturdu o telefonu ??

ahmetcans

Üye
    Konu Sahibi
sizin ovmeleriniz abartilariniz su betalari yuklemeden once hersey cok guzeldi simdi ise video kaydi bile yapamiyorum telefonun gozumde hic degeri kalmadi
kayit yeri olarak telefonu secersen kayt yapabilirsin ayrica sana zorla wave satan mi oldu anlamadim sole izah ediyim Beta be demek sen ananin karnindayken ki hamilelik durumuna beta diyoruz o bebek 2 aylikken anne karnindan cikincaki durum la senin bu betayi indirdgn durum ayni hatta bazi sozler vardir ham meyvayo kopardim dalindan yada hamdim pistim tovbe ettmdeki yerlerde betanin anlamini bulabolirsin yeter artik yahu iq su dusuk bir milletmi olduk anlamadim BETA yuklemeyin arkadad yahu gidin t20 falan alim satn telefonu bu ne yahu

hayatperest

hayatperest

Üye
başlığı açan arkadaşa teşekkür ediyorum. duygu ve düşüncelerine katılıyorum. bütün betaların yayınlandığında konu başlıklarında aynı şeyi anlatmak istedim. nafile oldu yine at gözlüğüyle olaya bakıp cevap verdiler. ne deyim artık kına yaksın hepsi (.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt