C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]

Sponsorlu Bağlantılar

asisimo

asisimo

Üye
C6-01 de aynımı C6-00 la arkadaşlar

PureFood

PureFood

Üye
Hayır dostum C6-01 Symbian^3 tür.

• Beğen
Tepkiler: asisimo
asisimo

asisimo

Üye
e C6-01 nasıl olacak yardım lütfen ya aslında cok memnunum kamera hariç autofocus yok ya :(

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asisimo
asisimo

asisimo

Üye
hmm cok sagol ya :alkis:d:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

hasan231

Üye
5800 hala gelmedi

PureFood

PureFood

Üye
Artık umutlanmayın gelmez :D

oldz

Üye
5800 yalanmı oldu

LimePie

LimePie

Üye
yaa çıkmıcakmı güncelleştirme çok kötü oldu:off:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yaa çıkmıcakmı güncelleştirme çok kötü oldu:off:

keşke çıksa ama bizim yapabilecegimiz birşey yok.aslında cfwler güzel ama orjinal gibi olmuyor.cfw atınca "ya telefonu kırarsam,ya telefon benden habersiz tuvaleti havuz yerine koyup yüzerse" diye korkuyorum :ehe bu yüzden mecburen v60 bekleyecez.

PureFood

PureFood

Üye

keşke çıksa ama bizim yapabilecegimiz birşey yok.aslında cfwler güzel ama orjinal gibi olmuyor.cfw atınca "ya telefonu kırarsam,ya telefon benden habersiz tuvaleti havuz yerine koyup yüzerse" diye korkuyorum :ehe bu yüzden mecburen v60 bekleyecez.

Nesi orjinal değil ?
Herşey orjinal zaten telefon bildiğin C6 yani, hiç bir fark yok.

DPool

DPool

Üye
Vay ne Nokia. O kadar beklettin bizi güncelleme çıkartcam diye.Ondan sonra en çok satan telefonunu yarı yolda bıraktın.Bu saatten sonra gelmez artık.Nokia :hih:

fe4

Üye
arkadaşlar bende c5 03 var telefonu bugün güncelledim mesajlarda hareketli yüzler koyabiliyosunuz ve tarayıcı eskisine göre daha gzl olmuş fakat hız konusun da herhangi bir bilgi veremem çünkü 3G gelip gidiyo.

'Patron

'Patron

Üye
arkadaşlar bende c5 03 var telefonu bugün güncelledim mesajlarda hareketli yüzler koyabiliyosunuz ve tarayıcı eskisine göre daha gzl olmuş fakat hız konusun da herhangi bir bilgi veremem çünkü 3G gelip gidiyo.
hadi canım :D

caglet

caglet

Üye
Telefonum amele oldu ya (N97 Mini)

Joker.

Joker.

Üye

ben c5-03 çok merak ediyom ben,m telde gözükmüyor nokia nın sitesindede ovidede nokia bilmemne var ondada kısacası hiç biyerde yok :D

PureFood

PureFood

Üye
ben c5-03 çok merak ediyom ben,m telde gözükmüyor nokia nın sitesindede ovidede nokia bilmemne var ondada kısacası hiç biyerde yok :D

Ya senin tel. sakat, bu kadar kişi kurdu güncelledi seninki C5-03 yerine C5-00 ya da daha başka bişey olmasın :D :D

Üst Alt