Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C6-00, C5-03, 5230, 5235, 5250, N97 mini Güncelleniyor! [29/06/2011]
keşke çıksa ama bizim yapabilecegimiz birşey yok.aslında cfwler güzel ama orjinal gibi olmuyor.cfw atınca "ya telefonu kırarsam,ya telefon benden habersiz tuvaleti havuz yerine koyup yüzerse" diye korkuyorum bu yüzden mecburen v60 bekleyecez.
keşke çıksa ama bizim yapabilecegimiz birşey yok.aslında cfwler güzel ama orjinal gibi olmuyor.cfw atınca "ya telefonu kırarsam,ya telefon benden habersiz tuvaleti havuz yerine koyup yüzerse" diye korkuyorum bu yüzden mecburen v60 bekleyecez.
Nesi orjinal değil ?
Herşey orjinal zaten telefon bildiğin C6 yani, hiç bir fark yok.
DPool
Üye
Vay ne Nokia. O kadar beklettin bizi güncelleme çıkartcam diye.Ondan sonra en çok satan telefonunu yarı yolda bıraktın.Bu saatten sonra gelmez artık.Nokia
fe4
Üye
arkadaşlar bende c5 03 var telefonu bugün güncelledim mesajlarda hareketli yüzler koyabiliyosunuz ve tarayıcı eskisine göre daha gzl olmuş fakat hız konusun da herhangi bir bilgi veremem çünkü 3G gelip gidiyo.
arkadaşlar bende c5 03 var telefonu bugün güncelledim mesajlarda hareketli yüzler koyabiliyosunuz ve tarayıcı eskisine göre daha gzl olmuş fakat hız konusun da herhangi bir bilgi veremem çünkü 3G gelip gidiyo.