TTPod v3.3.1 Türkçe Sertifikalı +21 Renkli Efekt +10 Süper Skin Entegreli FİNAL!!!

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet966

Üye
arkadaşım gerçekten uğraştığın uğraşıyada uygulamaya değer bir emek olmuş teşekkürler 1 numarasın ;)

35Darkness35

35Darkness35

Üye
öncelikle eline koluna sağlık arkadaşm çok iyi program skinler ve ses kalitesi çok iyi fakat bir sorum olacak e71 kullanıcısıyım programı açtığımda bir türlü şarkıyı ileri veya geri saramıyorum seçeneklerde kısayol tuşları yazılı 4 geri 6 ileri sarıyor diyor fakat tuşlara bastığımda işe yaramıyor ilgilenirsen çok mutlu olurum iyi çalışmalar...

serkanbora

Üye
Ellerine sağlık süper olmuş

:good:

Sertifika uyarısı verenler.. uygulamalar içinde seçenekler sertifika alanında "imzalı olanlar" kısmını "tümü" seçersen kurulumu yapabilirler:hmmm

turhanlı

Üye
link nerde goremedim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle eline koluna sağlık arkadaşm çok iyi program skinler ve ses kalitesi çok iyi fakat bir sorum olacak e71 kullanıcısıyım programı açtığımda bir türlü şarkıyı ileri veya geri saramıyorum seçeneklerde kısayol tuşları yazılı 4 geri 6 ileri sarıyor diyor fakat tuşlara bastığımda işe yaramıyor ilgilenirsen çok mutlu olurum iyi çalışmalar...

Evet 4 ve 6 ileri geri sardırma yapıyor senin telefon s60 3rd oda tamam hiç sorun yok buraya kadar bütün müziklerde bunu yapıyorsa telefonuna format at tekrar dene çünkü bu program s60 3rd olanlar için yani senin telefonun uyumlu demektir. ya virüs var telefonda hafıza kartındada olabilir yada sorun yaratan bir yazılım yüklü telefonunda eğer çok program yükleyip kaldıryorsan onlardan kalan veriler dahi hata yaptırabilir. Biraz kafanı zorla çözersin senin telefonunda çalışmaması mümkün değil.

35Darkness35

35Darkness35

Üye
Evet 4 ve 6 ileri geri sardırma yapıyor senin telefon s60 3rd oda tamam hiç sorun yok buraya kadar bütün müziklerde bunu yapıyorsa telefonuna format at tekrar dene çünkü bu program s60 3rd olanlar için yani senin telefonun uyumlu demektir. ya virüs var telefonda hafıza kartındada olabilir yada sorun yaratan bir yazılım yüklü telefonunda eğer çok program yükleyip kaldıryorsan onlardan kalan veriler dahi hata yaptırabilir. Biraz kafanı zorla çözersin senin telefonunda çalışmaması mümkün değil.

Sorunu arayıp çözdüm aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardm olsun diye buraya da yazıyım telefonum klavyeli olduğu için numara yazan tuşlara direk bastığımda işlemiyor telefonun sol alt kısmındaki shift benzeri tuşa basarak numaraları etkinleştirip sorunu hallettm yine de ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim program çok iyi eline emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim ++++rep

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu arayıp çözdüm aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardm olsun diye buraya da yazıyım telefonum klavyeli olduğu için numara yazan tuşlara direk bastığımda işlemiyor telefonun sol alt kısmındaki shift benzeri tuşa basarak numaraları etkinleştirip sorunu hallettm yine de ilgilenip cevap verdiğin için çok teşekkür ederim program çok iyi eline emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim ++++rep

Sorunu hallettiğinize sevindim telefonunuzun klavyeli olduğunu bilmiyordum sadece s60 3rd 'mi diye araştırmıştım ve telefon pikselide uygundu onun için başka sorun olamayacağını düşündüm iyi çözmüşsün tebrikler.

35Darkness35

35Darkness35

Üye
Sorunu hallettiğinize sevindim telefonunuzun klavyeli olduğunu bilmiyordum sadece s60 3rd 'mi diye araştırmıştım ve telefon pikselide uygundu onun için başka sorun olamayacağını düşündüm iyi çözmüşsün tebrikler.

Eyvallah sağolasın:-D

slient01

Üye
n958gb için sürekli sertifika hatası veriyor ne yapmalıyım...
teşekkürler..

Metin137

Metin137

Üye
saol kardeş nerde aradıysam türkçe ve signedlisini bulamadım bide bunların skinleri varmış bulabilirsen onlarıda ekle

bertasticaret

Üye
kardeşim tebrikler şahane bi çalışma olmuş emeğine sağlık.

waycell

waycell

Üye
bende çok beğeniyorum bu programı sağol

ibişşş

Üye
yüklenmiyooo bu dahili bi bileşen diyor n97 mini de

dijiin

Üye
Süperr teşekkürler...

----------Eklendi @ 00:45:55 ---------- Yazıldı @ 00:45:07 ----------

Bende Nokia E71 var 10 numara çalışıyor :)

centilmen3831

centilmen3831

Üye
çok saol birader süper birşey bu emeğine sağlık

bdumut

Üye
teşekkürler....

xxxwindieselxxx

xxxwindieselxxx

Üye
tşkr

ismail.ogun

Üye
Allah Ebeden razı olsun arkadaş süper bir çalışma olmuş çok çok teşekkür ederim benim çok işime yarıyor. Klasör olarak attığım şarkıları tekrar şarkı listesi yapmaya gerek kalmıyor ve çok hızlı süper bir program emeğine sağlık.

ghost_93

Üye
Sagol

maxicepciyimm

Üye
n 96 var benim ama destekldmiyor

Üst Alt