kokmasinin sebebi malzeme kalitesizligindendir.fiyatinin ucuz olmasida bundandir

benim telefonum kokmuyor ayrıca ucuz etin yahnisi yavan olural bi nokıa fanı daha kardes senın telefonun da kokuyor![]()

katılıyorum
benim telefonum kokmuyor ayrıca ucuz etin yahnisi yavan olur![]()
benim telefonum kokmuyor ayrıca ucuz etin yahnisi yavan olur![]()

aynı şekil piyasada tanınmış olan bi firma kendi adına ilk defa bi telefon üretiyorsa ucuza satmasıda gayet mantıklı değil mi??... en azından adım var diyip 400 liralık telefonu 1000 liraya çıkarıp satıp sonrada bi günde 550 liraya düşürerek kullanıcılarının çoğunun nefretini kazanmıyor... 
Telefon benim 7/24 elimde ben öyle bi koku almadım kullanan biri olarak ben almadım siz kullanmadan o kokuyu almışsınız ya helal olsun size.Bende c7 kullanmadım ama c7 kokuyor hadi bakalım ağır bi koku var telefonda çok iğrenç kokuyor... 
ulan keşke milletin saçmalığını yazmasaydım ortalık karıştıKedi uzanamadığı çiğere mındar dermiş sizinkide o hesap kullanmadığınız telefonlar hakkında abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz kaç kere kullandınızda koktuğunu biliyorsunuz ?Telefon benim 7/24 elimde ben öyle bi koku almadım kullanan biri olarak ben almadım siz kullanmadan o kokuyu almışsınız ya helal olsun size.Bende c7 kullanmadım ama c7 kokuyor hadi bakalım ağır bi koku var telefonda çok iğrenç kokuyor...
----------Eklendi @ 17:24:18 ---------- Yazıldı @ 17:22:38 ----------
Biz ucuza mükemmel özellikli bi telefon aldık siz o kadar para verdiniz ortada kasmaktan donmaktan başka hiçbirşey yok..

ulan keşke milletin saçmalığını yazmasaydım ortalık karıştı![]()

sen kendini denekardes senı denemek ıcın dedım. sen bu telefonu kac kere kullandın da kokuyor dıyorsun ?![]()
özelliklere göre fiyatının ucuz oluşundan anladım bir arkadaşda kokuyor falan deyince tamam dedim bu telefon sakat 
sen kendini deneözelliklere göre fiyatının ucuz oluşundan anladım bir arkadaşda kokuyor falan deyince tamam dedim bu telefon sakat
![]()

kardeşim ben en başından beri ne diyorum yazdıklarımı bi takip edin telefonu hiç elime almadım nedir bilmiyorum teknik olarakta kötülemiyorum ama kokuyo diyolar işin aslını bilmediğimi zaten farketti isen söylüyorumOlayını aslını bilip bilmeden ortaya bişey atarsanız olacağı budur.Ha siz dediniz adamlar daha telefonu eline almamış kokuyo diyolar neler var yaa![]()
sen kendini deneözelliklere göre fiyatının ucuz oluşundan anladım bir arkadaşda kokuyor falan deyince tamam dedim bu telefon sakat
![]()

Tabi nokia alıştırdı sizi o kadar para verip özellikleri düşük bi telefon almaya. Siz 700 800 lira verip aldınız onları biz bunu 570 e aldık ve bu telefon çoğu yönüyle c7 den üstün diye çekemiyomusunuz sanırım 
kardeşim ben en başından beri ne diyorum yazdıklarımı bi takip edin telefonu hiç elime almadım nedir bilmiyorum teknik olarakta kötülemiyorum ama kokuyo diyolar işin aslını bilmediğimi zaten farketti isen söylüyorum
kullanmama gerek yok inceleme videolarını izledim flash özelliği iç açıcı değil videolarda donma yapıyor gelipde c7 ile karşılaştırma bile ..tanınmayan bir telefonu almışsın elinizde patlayacak onlar ayrıca ekran tft ne işe yarar 5800da tftKedi uzanamadığı çiğere mındar dermiş sizinkide o hesap kullanmadığınız telefonlar hakkında abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz kaç kere kullandınızda koktuğunu biliyorsunuz ?Telefon benim 7/24 elimde ben öyle bi koku almadım kullanan biri olarak ben almadım siz kullanmadan o kokuyu almışsınız ya helal olsun size.Bende c7 kullanmadım ama c7 kokuyor hadi bakalım ağır bi koku var telefonda çok iğrenç kokuyor...
----------Eklendi @ 17:24:18 ---------- Yazıldı @ 17:22:38 ----------
Biz ucuza mükemmel özellikli bi telefon aldık siz o kadar para verdiniz ortada kasmaktan donmaktan başka hiçbirşey yok..
radyoda yok sanırım ..android diye almayacağınız telefon yok yani gidin nokia alında kalite görün az 
çin malı bir telefondan hiçbirşey bekleme ben çin mallarından yeterince duyacağımı duydum rahat olher duyduğuna inanma![]()

Tabi nokia alıştırdı sizi o kadar para verip özellikleri düşük bi telefon almaya. Siz 700 800 lira verip aldınız onları biz bunu 570 e aldık ve bu telefon çoğu yönüyle c7 den üstün diye çekemiyomusunuz sanırım
bunlar 700-800e ozellıklerı kamera ve ses ozellıgınden baska telefon alınca iyi biz 570 liraya gecerlı bı telefon alınca kotu nasıl iştir anlamadım![]()
bunlar 700-800e ozellıklerı kamera ve ses ozellıgınden baska telefon alınca iyi biz 570 liraya gecerlı bı telefon alınca kotu nasıl iştir anlamadımbnce sız kazık yemeye alısmıssınız
![]()
570e aldında ne oldu c7 us otg var onda var mı nfc var onda varmı ? c7deki led ekran yeter tft ekran nedir ya git 5800 al![]()