huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
telefonun butun ayrıntıları bıttıde kokusumu kaldı ya sımdı :)) ıyımıs bu gercekten gecerlı bı sebep abı almamak ıcın:))) kokan telefon mu olur

uribaju

uribaju

Üye
kokmasinin sebebi malzeme kalitesizligindendir.fiyatinin ucuz olmasida bundandir

nonamex

Üye
Telefon kokuyor :ehe:kop::kop:

lolaman

lolaman

Üye
görüşüm şu:ban::destere::fkr::kirbac::catcat::duello::dayak::firefox::grrr::grrr::box:nono::angry:

baranselona

baranselona

Üye
elektronik aletlerde asla pahalı diye kaliteli olacak diye bi kaide yoktur... en basidinden nokia 5800 gibi bi telefonu 1000 liraya çıkardı sonra telefonu hatalı diye toplattı sonra tekrar satmaya başladı sonra bi baktık 550 lira olmuş herkes harıl harıl alıyor bi ton sorunu olduğu tekrardan ortaya çıkıyor... ee ilk alanlar pahalı diye kaliteli mi almış oldular :ehe aynı şekil piyasada tanınmış olan bi firma kendi adına ilk defa bi telefon üretiyorsa ucuza satmasıda gayet mantıklı değil mi??... en azından adım var diyip 400 liralık telefonu 1000 liraya çıkarıp satıp sonrada bi günde 550 liraya düşürerek kullanıcılarının çoğunun nefretini kazanmıyor... :good:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Kedi uzanamadığı çiğere mındar dermiş sizinkide o hesap kullanmadığınız telefonlar hakkında abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz kaç kere kullandınızda koktuğunu biliyorsunuz ? :nono: Telefon benim 7/24 elimde ben öyle bi koku almadım kullanan biri olarak ben almadım siz kullanmadan o kokuyu almışsınız ya helal olsun size.Bende c7 kullanmadım ama c7 kokuyor hadi bakalım ağır bi koku var telefonda çok iğrenç kokuyor... :dry:

----------Eklendi @ 17:24:18 ---------- Yazıldı @ 17:22:38 ----------

Biz ucuza mükemmel özellikli bi telefon aldık siz o kadar para verdiniz ortada kasmaktan donmaktan başka hiçbirşey yok..

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Bana Göre Fiyat Ve Özelikler Oldukça iyİ

__xXx__

__xXx__

Üye
Kedi uzanamadığı çiğere mındar dermiş sizinkide o hesap kullanmadığınız telefonlar hakkında abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz kaç kere kullandınızda koktuğunu biliyorsunuz ? :nono: Telefon benim 7/24 elimde ben öyle bi koku almadım kullanan biri olarak ben almadım siz kullanmadan o kokuyu almışsınız ya helal olsun size.Bende c7 kullanmadım ama c7 kokuyor hadi bakalım ağır bi koku var telefonda çok iğrenç kokuyor... :dry:

Biz ucuza mükemmel özellikli bi telefon aldık siz o kadar para verdiniz ortada kasmaktan donmaktan başka hiçbirşey yok..
ulan keşke milletin saçmalığını yazmasaydım ortalık karıştı:d::kop::ehe:ah

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ulan keşke milletin saçmalığını yazmasaydım ortalık karıştı:d::kop::ehe:ah

Olayını aslını bilip bilmeden ortaya bişey atarsanız olacağı budur.Ha siz dediniz adamlar daha telefonu eline almamış kokuyo diyolar neler var yaa :ehe

• Beğen
Tepkiler: nonamex
uribaju

uribaju

Üye
kardes senı denemek ıcın dedım. sen bu telefonu kac kere kullandın da kokuyor dıyorsun ?:dry:
sen kendini dene :ehe özelliklere göre fiyatının ucuz oluşundan anladım bir arkadaşda kokuyor falan deyince tamam dedim bu telefon sakat :ehe

orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi
__xXx__

__xXx__

Üye
Olayını aslını bilip bilmeden ortaya bişey atarsanız olacağı budur.Ha siz dediniz adamlar daha telefonu eline almamış kokuyo diyolar neler var yaa :ehe
kardeşim ben en başından beri ne diyorum yazdıklarımı bi takip edin telefonu hiç elime almadım nedir bilmiyorum teknik olarakta kötülemiyorum ama kokuyo diyolar işin aslını bilmediğimi zaten farketti isen söylüyorum

onurgunay35

onurgunay35

Üye

sen kendini dene :ehe özelliklere göre fiyatının ucuz oluşundan anladım bir arkadaşda kokuyor falan deyince tamam dedim bu telefon sakat :ehe
:d::d::d::d: Tabi nokia alıştırdı sizi o kadar para verip özellikleri düşük bi telefon almaya. Siz 700 800 lira verip aldınız onları biz bunu 570 e aldık ve bu telefon çoğu yönüyle c7 den üstün diye çekemiyomusunuz sanırım :ehe

----------Eklendi @ 17:37:47 ---------- Yazıldı @ 17:36:52 ----------

kardeşim ben en başından beri ne diyorum yazdıklarımı bi takip edin telefonu hiç elime almadım nedir bilmiyorum teknik olarakta kötülemiyorum ama kokuyo diyolar işin aslını bilmediğimi zaten farketti isen söylüyorum

Biliyorum benim sana lafım yok diğer arkadaşlar bilip bilmeden konuşuyolar

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
uribaju

uribaju

Üye

kullanmama gerek yok inceleme videolarını izledim flash özelliği iç açıcı değil videolarda donma yapıyor gelipde c7 ile karşılaştırma bile ..tanınmayan bir telefonu almışsın elinizde patlayacak onlar ayrıca ekran tft ne işe yarar 5800da tft :oke: radyoda yok sanırım ..android diye almayacağınız telefon yok yani gidin nokia alında kalite görün az :oke:

----------Eklendi @ 16:40:15 ---------- Yazıldı @ 16:39:08 ----------

her duyduğuna inanma :naughty:
çin malı bir telefondan hiçbirşey bekleme ben çin mallarından yeterince duyacağımı duydum rahat ol:oke:

----------Eklendi @ 16:41:43 ---------- Yazıldı @ 16:40:15 ----------

:d::d::d::d: Tabi nokia alıştırdı sizi o kadar para verip özellikleri düşük bi telefon almaya. Siz 700 800 lira verip aldınız onları biz bunu 570 e aldık ve bu telefon çoğu yönüyle c7 den üstün diye çekemiyomusunuz sanırım :ehe

ben bu telefona verdiğim parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor şuana kadar hiçbir sorun çıakrmadı her özellikleriyle büyüledi beni ama sen o telefonu 1 ay 2 ay kullan sorundan geçilmez çin malı nede olsa

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi

bunlar 700-800e ozellıklerı kamera ve ses ozellıgınden baska telefon alınca iyi biz 570 liraya gecerlı bı telefon alınca kotu nasıl iştir anlamadım:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
uribaju

uribaju

Üye

bunlar 700-800e ozellıklerı kamera ve ses ozellıgınden baska telefon alınca iyi biz 570 liraya gecerlı bı telefon alınca kotu nasıl iştir anlamadım:ehe:ehe:ehe bnce sız kazık yemeye alısmıssınız:d::d::d:

570e aldında ne oldu c7 us otg var onda var mı nfc var onda varmı ? c7deki led ekran yeter tft ekran nedir ya git 5800 al :ehe