huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

ec038

Üye
bu telefon nette video izlerken takılıyor mu?? net performansı önemli benim için !

ATAŞTAN

Üye
beyler kafanız rahat olsun on numara bi cihazdır huawei ideos x5 bugüne kadar hertürlü telefon kullandım s2 sinden sony neo suna lg den nokia c7 n8 ama emin olun bu cihazın verdiği tadi rahatlığı hiç bi cihaz vermedi burada bi sürü sorun yazılmış güldüm arkadaşların yaşına veriyorum liselilerdir heralde diyip geçiştiriyorum bi iki arkadaş gerçekten güzel akıllı ve araştırmalı yorum yapmışlar onlarada teşekkür ederim bu fiyata bu donanıma alabiliceğiniz en iyi en mükemmel bi alettir bu donanım kadar özellik sunmayan nokia bunca zaman bizleri çooook kandırmıştır bende nokia fanıydım ama artık nokia kendi sidiğiyle kendisi boğulucak gibi aynı özellikleri al kasayı deyiştir birini 700 kala birini 1000 tlden kakala sonrada buraya gelip benim cihaz 1000 senin cihaz 700 benimki daha üstün gülüyorum sadece artık çocukca yorumlara he he he haklısın paşam diyip geçiştiriyorum daha internette flaşlı sitelerde videye izleyemiyorsunuz gelip burada malzemeden tartışıyorsunuz hadi canım hadi gidip kumla oynayın siz almak isteyen yada almayı düşünüpte terettütte kalanlar için söylüyorum gerçekte bu cihazı kaçırmayın hatta temiz 2, el bile bulursanız alın ve keyfinize bakın

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
alırısn telefonu hadi iyi telefon güzel telefonfa samsung un nokianın her tarafta bayisi var huweinin nerden bulucan biizm tanıdık huwie u1300 bozulmus götürmüş telefonculara artık üretilmio parçası yok demişler

klongs

klongs

Üye
huaweii ye kvk bakıyor

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
huaweii ye kvk bakıyor

hııım peki şuda var granti bittginde ne olcak ? yapılmıycak bi hasar çıkcak

2.si mesela nokianın veya samsung un telefonunu 10 kurusa aldın götürüp satsan 7 kurusa satarsın piyasası yüksek ama huwei satarsın 5 kurusa gider

klongs

klongs

Üye
ya saten 600 tl lik telefon fiyatı 900 tl falan olsa ikinci el fiyatında haklısın derdim 600 tlnin ikinci elinden nolacak

ATAŞTAN

Üye
arkadaşım hangi nokia veya samsung modelini 10 liraya aldında 7 liraya satıyorsun 1000 tl lik n8 bile kutuyu adamın yanında açıyon 10 dakka sonra sor bakalım kaça alıcak senden 500 tl ye satsan amenna bırakın bu kafaları nokia şöyle samsung şöyle sanki servise gitmiyor o cihazlar adamlara donanımsal arıza var diyon herifler sana versiyon yükleyip geri veriyor oda 1 ay sonra cihazı yemişim öyle servisi kardeşim x5 deki donanım şuan 1000tl lik cihazlardaki donanım ve yarı fiyatına bunca zaman iyi kandırdılar bizi hala uyuyorsunuz uyanın biraz uykunuzda ölüceksiniz