huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
hocam allah aşkına şu yazdıklarımı bi oku hepinize tek tek mi anlatacaz ozaman c7 de 6600 dan hiç farksız... nasıl şeyler konuşuyosunuz valla şaşıyorum size:kop: poşet kokma.. her plastik kokar eğer burnunu dibine sokarsan.... :kop:

Donanım sisirmektense kaliteyi sisirmek gerekli diye düsünüyorum.Bir arabayı götüren motoru degil tekerleridir.
Kaç gündür adamlar yazmıs buraya ve kalitesinden söz ediyorlar siz habire 800 mhz islemci yok gpu falan.
Yav kardesim sen islemciyi çok bi para mı sanıyosun.Bugün 300 liraya bırak telefon islemcisini quad core pc islemcisi alırsın.
Yeter bırakın tartısmayı hergün bu konuyu liste bası görmekten bıktı çogu insan.Memnunsan memnun kal ve aylarca anlatsan bos çünkü telefonu alalaı daha kaç hafta oldu elinde patlayacak degil ya.Sürüsüyle forum var gez dolas bu koku muhabbeti var bende sahit oldum 15 dakika müzik aç telefon ısınsın ve gör.Eline bile bulasir koku.
Ben karalamaya çalısmıyorum bu telefonu alan alsın banane bunlar yazdım diye kimse de alınmasın herkes zaten farkında olmalı bunu alırken.

• Beğen
Tepkiler: uribaju

uribaju

uribaju

Üye
bide nfc diyolar nfc 400 liralık t20 dede var sırf nfc için alıyosanız :ehe

----------Eklendi @ 19:19:03 ---------- Yazıldı @ 19:17:37 ----------

2. kamera olmadığı için 3G yok mu:kop::kop::kop::kop: hocam bi git allah aşkına şakamısın ya 3g nin ne olduğunu biliyomusunuz acaba:ah
3g derken video aramsından bahsediyorum biraz beynini yorsan anlarsın :oke:

baranselona

baranselona

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, onurgunay35 ve orhanparlak
uribaju

uribaju

Üye
video aramasından bahsediyosan video araması dersin:ehe önde kamera yok diye 3G yok dersen gülerler sana :oke:
anlamakta zorlanıyorsun herhalde 3gsiz çalışan video araması mı var anlatmak istediğimi anlamadan abuk sabuk mesajlar atma .buda son mesajımdı herşey ortada

onurgunay35

onurgunay35

Üye
3g hızlı internet demektir o kadar hızlıki görüntülü aramaya bile olanak sağlıyor 3g diyince internet akla gelir görüntülü konuşma değil..

orhanparlak

orhanparlak

Üye
    Konu Sahibi
3g ile video aramasının farkını bilmıyorlar sonra yok poset kokuyo yok o yok bu yorum yaparken bıraz dıkkat edın. bıde adama laf soktugunu sanıyorsun ya ona bıtıyorum :d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
baranselona

baranselona

Üye
Donanım sisirmektense kaliteyi sisirmek gerekli diye düsünüyorum.Bir arabayı götüren motoru degil tekerleridir.
Kaç gündür adamlar yazmıs buraya ve kalitesinden söz ediyorlar siz habire 800 mhz islemci yok gpu falan.
Yav kardesim sen islemciyi çok bi para mı sanıyosun.Bugün 300 liraya bırak telefon islemcisini quad core pc islemcisi alırsın.
Yeter bırakın tartısmayı hergün bu konuyu liste bası görmekten bıktı çogu insan.Memnunsan memnun kal ve aylarca anlatsan bos çünkü telefonu alalaı daha kaç hafta oldu elinde patlayacak degil ya.Sürüsüyle forum var gez dolas bu koku muhabbeti var bende sahit oldum 15 dakika müzik aç telefon ısınsın ve gör.Eline bile bulasir koku.
Ben karalamaya çalısmıyorum bu telefonu alan alsın banane bunlar yazdım diye kimse de alınmasın herkes zaten farkında olmalı bunu alırken.

tamam bundan sonra sana sorarım nereye ne mesaj yazacağımı:ehe eğer bi sorunun varsa şikayet edersin senden mi izin alacaz nereye ne yazacağımızı... vay arkadaş demirin kilosu kaç para 10 kr mu ozaman demirden yapsınlar... nasıl bi düşüncedir bu telefonu kazı çalışmasında falan kullanmayacaksınız düzgün kullandığınız taktirde en kötü malzeme bile uzun süreler götürür sizi kaldıki x5 in malzemesi oldukça yeterli düzeyde.... görende nokia telefon hiç ısınmıyor zannede yanıyorlar ufak yüklendinmi... telefon sabah akşam elimde koku mku bulaşmıyor madem telefonu karalamaya çalışıyosun çamur at izi kalsın taktiği uyguluyosun elle tutulur bişey söyle bari...

• Beğen
onurgunay35

onurgunay35

Üye

Sizin gibi kendini telefondan çok anlıyo sanan arkadaşlar sağolsun bu konu sürekli zirvede ne dersek gene aynı şeyi söylüyosunuz biz durduk yerde yorum yapmıyoruz burda arkadaşların karalama çabaları yüzünden sürekli yorum atıyoruz ayrıca istediğim gibi yorumda atarım bu seni ilgilendirmez.

baranselona

baranselona

Üye

anlamakta zorlanıyorsun herhalde 3gsiz çalışan video araması mı var anlatmak istediğimi anlamadan abuk sabuk mesajlar atma .buda son mesajımdı herşey ortada

hocam :ehe ama 2. kamerası olmayan telefonda 3G olur

lasvetorus

lasvetorus

Üye
3g ile video aramasının farkını bilmıyorlar sonra yok poset kokuyo yok o yok bu yorum yaparken bıraz dıkkat edın. bıde adama laf soktugunu sanıyorsun ya ona bıtıyorum :d::d::d:
3gsiz video araması olmaz benim aklımada 3g deyince video arama geliyor bu doğal birşey

onurgunay35

onurgunay35

Üye

bak yine bana yorum attıracak mesajlar atıyorsun arkadaşım video izlerken indirme diye birşey var herhalde nokia telefonlarla pek aranız yok bunu bilmeyen yok artık:ehe
c7 de olan çoğu şeyde onda yok fiyatı neden fazla zannediyorsun nfc var,dahili hafıza c7de 8gb iken onda 2gb, led ekran zaten küçümsenecek bir olay değil Amoled ekran :oke: ,ikinci kamera olmadığından 3g de yok .. biz sanki telefona uygulama yükleyemiyoruz ,oyun yükleyemiyoruz ,fotoğraf çekemiyoruz :ahbir telefonun yapabileceği herşeyi yapabiliyorum çok şükür telefonumla ..ayrıca c7deki malzemele kalitesi çoğu telefondan üstün en azından huaqei gibi ismi bile tanımsız olan telefon gibi plastik değil :ehe çelik kaplama çizilmez ekran :oke:
bir elin parmağını geçmez dediğin hd oyunların arşivi var git bir araştır istersen önce..hiçbirzaman da servis, tamir nokia gibi olamaz tanınmayan bir marka güvenilir bile değil :oke: ben c7 yi 5 aydır kullanıyorum 1 kere bile tamirlik bir sorun çıkarmadı hatta hiç sorun çıkarmadı işte nokia kalitesini belli ettiriyor .konu uzamasın daha mesaj atmıcam olan belli ..

Huaqei değil Huawei diyecektin eğer gerçekten araştırmış olsaydın tanımsız fln olmadığını anlardın.Aynı servis iki markada farkındaysan kvk garantili ikiside.Bende bi sorun yaşamadım yaşayacağımıda sanmıyorum nokia kalitesini belli ettiği için sürekli satışları azalıyor... Huaweide kalitesini belli ettiği için sürekli satışları artıyor... Bencede yazma artık aynı şeyleri yazmaktan bıktım.

----------Eklendi @ 19:41:39 ---------- Yazıldı @ 19:35:38 ----------

Telefon elinizde altan alttan püfür püfür poset kokuyor ama ne yaparsın iste
Hala neyi tartısıyosunuz anlamadım.Forumda sürüsüyle 5800 kullanan var.Onlar bile kötülenen konularda bukadar çırpınmıyor.
2 adam forumu karıstrırdı.En sonunda kalbiniz kırıcam.O var bu var diyosununuz.
O telefonun alttaki resimden ne farkı var ? Evet aldıgınız telefon çin malı diger çinli telefonlardan farkı islemcisi ve grafik islemcisi.
Bu telefon 150 lira ise sizin telefonunuz 550 lira.Ama kalitesinden degil sundugu özelliklerden.Hatta kalte sıfır oldugu için fiyatı asagılarda bile..
Daha da fazla tartısmayın.Kullananlar memnunsa öyle kalsın.Alan adam zaten bunları göze alıp alır sizin bilgi vermenize gerek yok.Zaten beklenti fazla degildir.Konu da biryere varamaz böyle çünkü konusmak için erken.1 aylık bile olmayan telefonun kalitesinden bahsedilmez..

Adam haklı beyler.:d::d: Bilip bilmeden boş yorumlar yapma önceki sayfaları bi oku böyle diyenlere ne cevap vermişiz gelip aynı muhabbeti 50 kere yapma artık bize burda. Kaliteyi eline aldığında hissedersin veya hatta telefon yere düştükcede anlarsın. Trident le huawei yi karşılaştıramazsın. Kır o zaman kalbimizi öyle kolay değil o dediğin bilip bilmeden yorum yapmaya benzemez...

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
tamam bundan sonra sana sorarım nereye ne mesaj yazacağımı:ehe eğer bi sorunun varsa şikayet edersin senden mi izin alacaz nereye ne yazacağımızı... vay arkadaş demirin kilosu kaç para 10 kr mu ozaman demirden yapsınlar... nasıl bi düşüncedir bu telefonu kazı çalışmasında falan kullanmayacaksınız düzgün kullandığınız taktirde en kötü malzeme bile uzun süreler götürür sizi kaldıki x5 in malzemesi oldukça yeterli düzeyde.... görende nokia telefon hiç ısınmıyor zannede yanıyorlar ufak yüklendinmi... telefon sabah akşam elimde koku mku bulaşmıyor madem telefonu karalamaya çalışıyosun çamur at izi kalsın taktiği uyguluyosun elle tutulur bişey söyle bari...

Tamam arkadasım siz hep en iyisini bilirsiniz biz bilmeyiz.500 liraya aldıgınız telefonu yere göge sıgdıramadınız.
Sayfalara bakıyorum neymis 1000 liralık telefonlarla yarısıyormus pehh 1000 liralık telefon 1Ghz islemcili
1GB ramli amoled plus veya clear black ile gelir yanına aklı alınır elindeki telefonun.Elinizdeki telefonun tek artısı 512 mb ram'i.
Baskada kattiyen kimse birseye inandıramaz beni üstünlüklerine.Optimus me,mini,gio gibi bir telefon.Sadece ram'i bunlardan biraz fazla ve kalitesi onlarınkinin yarısı bile degil.
Haa zaten android bir telefon en az 800 mhz'de çalısır.Bunu bilmeyen yok.
Bakın iste telefon böyle karalanır.
Ön kamera yok telefon kokuyor,resim kalitesi berbat,kesik kesik takılarak ilerleyen video kaydı buyrun.
Bu lafada çok güldüm android olması yeter.Kardes zaten android bedavee
:ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Tamam arkadasım siz hep en iyisini bilirsiniz biz bilmeyiz.500 liraya aldıgınız telefonu yere göge sıgdıramadınız.
Sayfalara bakıyorum neymis 1000 liralık telefonlarla yarısıyormus pehh 1000 liralık telefon 1Ghz islemcili
1GB ramli amoled plus veya clear black ile gelir yanına aklı alınır elindeki telefonun.Elinizdeki telefonun tek artısı 512 mb ram'i.
Baskada kattiyen kimse birseye inandıramaz beni üstünlüklerine.Optimus me,mini,gio gibi bir telefon.Sadece ram'i bunlardan biraz fazla ve kalitesi onlarınkinin yarısı bile degil.
Ön kamera yok telefon kokuyor,resim kalitesi berbat,kesik kesik takılarak ilerleyen video kaydı buyrun.

Yere göğe sığdıramamakla alakası yok seni telefonunu biri karalamaya çalışsa aynı şeyi sende yaparsın. Evet bin liralık telefonlarla hız bakımıdan yarışacak düzeyde.O saydığın telefonlarla karşılaştırmıyorum bile gereksiz buluyorum sadece ram değil her açıdan üstün o telefonlardan kalitesi en az onlar kadar emin ol sen.600 mhz de çalışan androidleri telefondan saymıyosan o senin hatan.Telefon böyle karalanmaz sen böyle ancak kendini düşürüyosun... Android bedavaysa git bi tanede sen al. :oke:
Şu videoyuda bi izle bakalım bin liralık telefonlarla kapışıyomuymuş kapışmıyomuymuş.

baranselona

baranselona

Üye

tamam hocam haklısın:ehe sen en iyisini bil..

benim 570 liraya aldığım telefonda

3.8 inç 800x480 pixel multitouch ekran

800 mhz CPU + adreno 205 GPU (o dediğin 1000 liralık telefonların çoğu adreno 200 kullanır)

512 mb ram + 2 GB dahili hafıza + 32 GB sd car desteği

android 2.2 işşetim sistemi ( bolca HD oyun-binlerce yüksek kaliteli program)

wifi hotspot (kablosuz modem olarak internet dağıtımı 14 mbps kadar)

5 mp outofocus + led flash kamera-720p HD video kaydı

1500 mah batarya

ledli uyarı sistemi - gürültü önleyici 2. mikrofon

yakınlık-ivme-sıcaklık sensörleri

bu telefonu sırf android var diye mi almışız :ehe bu mesajı forumda 10. yazışım olmuştur.. keşke şu yazılarını yazmadan önce bi okusan:oke:

1000 liralık telefonlarla karşılaştır bakalım nokianın e7 modelini .... ediyor internet hızında:oke:

android telefonlar en az 800 mhz ile çalışır demişsin ... :hmmm bi zahmet araştır istersen okadar çok 500-600 mhz ile çalışan androidli var ki...

resim kalitesi berbat demişsin:kop: tamam sen öyle diyosan..

ha bu arada android olması yeter:oke: madem bedava koyun c7-c6-01 yada n8 e kullanın bakalım 256 mb ram le:ehe

• Beğen
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hatta şunu izle bu videodaki yazılar daha net.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Siz iste habire özelliklerini yazın biz bilmiyoruz bunları.
2-3 kafadar bulusmus çocuk parkına çevirmisler burayı.
2 ay yazsanız durmadan kimse almıycak bosuna ugrasmayın.
Millet benchmark canavarı olmak istemiyor.Eline aldıgında kaliteli bir telefon istiyor.
Ön kamera yok,ne gerek var.Resim kötü,kamera al.Nfc yok,400 lrialık t20'de bile var.
Ben niye alıcam bunu anlamadım ekrandan bahsediyorum allta kalmak yok hemen çok kaliteli.
Simdi yazar çözünürlügüde bilmiyoruz ya biz.
Zaten ne zaman kuyrugunuz sıkıssa hemen yaz özeliklerini
Ney kokuyomuymus ? yaz hacı özellikleri.
Ney ön kamera mı yok ? yaz hacı özellikleri
İslemci ve gpu sanki çok para.:hih:
Soyulmus portakal gibi iste telefon,dıs kabuk yok içi var.İse yarar ama kaç gün?
Çürür gider dimi evet :dry:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Millet benchmark canavarı olmak istemiyor.Eline aldıgında kaliteli bir telefon istiyor.
Ön kamera yok,ne gerek var.Resim kötü,kamera al.Nfc yok,400 lrialık t20'de bile var.
Ben niye alıcam bunu anlamadım ekrandan bahsediyorum allta kalmak yok hemen çok kaliteli.
Soyulmus portakal gibi iste telefon,dıs kabuk yok içi var.İse yarar ama kaç gün?

Biz sana kamera al demedik çocuk parkına çeviren sensin burayız kimse kimseyi bulmadı burda senin gibiler kendini haklı sanmasın diye uğraşıyoruz... 1 ay geçti şu 1 ay daha geçsede hepiniz bi görseniz bakalım sağlammıymış değilmiymiş o zamanda bi bahane bulursunuz huaweinin eski modellerine bak bakalım onlarda sorun varmıymış ? ön kamera yok evet bu fiyatada bu kadarı oluyor doğruya doğru benim işime yaramıyor ön kamera 3g olması getiyor.Kamerası gayet güzel bırak şimdi bunları.Ekranın madem çözünürlüğünü biliyosun ne kadar kaliteli olduğunu biliyosun o zaman yazmazsın. Sizin gibiler sağolsun bizi buna zorluyolar bizde yazıyoruz.Koktuğu fln hep uydurma öyle bi dünya yok.Eğer çok ucuz bişey olsaydı o işlemci gpu dediğin her telefonda olurdu emin ol ... He evet çürür gider görürüz bakalım nolucak dışıda gayet sağlam bilmediğin telefon hakkında bu kadar emin olarak yorum yapmamamanı öneririm. Altta kalan taraf sen olursun burdada olduğu gibi ... benchmark canavarı kendin söyledin...

baranselona

baranselona

Üye

hocam bi git isine sana zorlami yaz diyoruz yada sana zorla al mi diyoruz su konunun basligini okumak hic mi aklina gelmedi... butun dunya kabul ediyor bu telefonun f/p lideri oldugunu bi nokia fanlari anlamiyor zaten sizin gibilere symbian 256mb ram yakisir... yada oyle telefonlara okadar paralari bayilinca bu telefonu bu fiyata alanlari cekemiyosunuz... ustune bide gelip gorus bldieme konusunda siz baska forumlarda takilin diyosunuz...

nonamex

Üye

Benchmark canavarı olmakla ne alakası var ki ? CPU - GPU'su iyi olan bir cihaz oyunlardada iyidir, internet browsing'dede iyidir.
Sizin o elinize aldığınızda kaliteli hissettiğiniz(!) telefonlarınız en basit sitede bile donarken, bu cihaz uçar :oke:

----------Eklendi @ 21:25:44 ---------- Yazıldı @ 21:24:37 ----------

Ayrıca bu cihazı kıskanmıyor değilim, 1.8 ghz'e overclock Adreno 205 GPU ile bir sürü HD oyun yüksek fps'te.. Benim 900 liraya aldığım Optimus Black'i oyun konusunda katlıyor bu cihaz, yarısına yakın bir fiyatla hemde. :hih: :ehe

• Beğen
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Benchmark canavarı olmakla ne alakası var ki ? CPU - GPU'su iyi olan bir cihaz oyunlardada iyidir, internet browsing'dede iyidir.
Sizin o elinize aldığınızda kaliteli hissettiğiniz(!) telefonlarınız en basit sitede bile donarken, bu cihaz uçar :oke:

----------Eklendi @ 21:25:44 ---------- Yazıldı @ 21:24:37 ----------

Ayrıca bu cihazı kıskanmıyor değilim, 1.8 ghz'e overclock Adreno 205 GPU ile bir sürü HD oyun yüksek fps'te.. Benim 900 liraya aldığım Optimus Black'i oyun konusunda katlıyor bu cihaz, yarısına yakın bir fiyatla hemde. :hih: :ehe

Haklısın dostum biz bunu diğerlerine anlatamıyoruz işte sürekli başka bi saçmalık uydurup kötülemeye çalışıyolar ama nafile :oke: