huawei ideos x5 ile ilgili görüşler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

O zaman hiç bi telefonu almayın nerdeyse bütün telefonlar çinde üretiliyor.
Çİn'de üretilmek ile Çin malı arasında dağlar kadar fark var :oke:
Android cihazlarda Samsung ve Sony Ericsson alınması taraftarıyım HTC de olabilir.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Çİn'de üretilmek ile Çin malı arasında dağlar kadar fark var :oke:
Android cihazlarda Samsung ve Sony Ericsson alınması taraftarıyım HTC de olabilir.

Çin malı diye illa dandik olucak diye birşey yok gayet kaliteli o sizin görüşünüz.

• Beğen
Tepkiler: baranselona

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında cazip geliyor

__xXx__

__xXx__

Üye
fiyatı ve özellikleri karşılaştırıldığında cazip geliyor
evet cazip geliyor ama yine de çin malı oluşu biraz kafa karıştırıyor bu telefon hakkında kokuyor diye kötüleyenler bile var:D:kop:

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha telefon biraz pis bi şekilde plastik kokuyormuş diyorum ya sadece duydum ama teknik olarak iyi bir telefona benziyor ama yine de dediğim gibi çin malı oluşu akılları karıştırmıyor değil

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
vallaha telefon biraz pis bi şekilde plastik kokuyormuş diyorum ya sadece duydum ama teknik olarak iyi bir telefona benziyor ama yine de dediğim gibi çin malı oluşu akılları karıştırmıyor değil
Ben de öyle duymuştum.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Telefon ısındıgında oluyor koku olayı ve arka kapagın rengi de atıyor terden.
Simdi arkadas çıkar kullandım yok falan der ama;
Psikolojiden anlarım az çok..

baranselona

baranselona

Üye
Telefon ısındıgında oluyor koku olayı ve arka kapagın rengi de atıyor terden.
Simdi arkadas çıkar kullandım yok falan der ama;
Psikolojiden anlarım az çok..

şakamısın arkadaşım sen :kop: valla telefon kokuyor diysnz nerden saldıracağınız şaşırdınız heralde :ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ideos x5 kullanıcıları yokmu

Larismus

Larismus

Üye
video çekme karşılaştırması

1000 liralık n8 12 mp carl zies lens li kamerası

550 liralık x5 5mp lens markasını bilmiyorum yani n8 in yarı fiyatına yarısından düşük çözünürlüklü....

[video=youtube;Im0ZWXO0NWk]http://www.youtube.com/watch?v=Im0ZWXO0NWk&feature=related[/video]
huaweideki görüntü daha karanlık gibi sanki görüntüyü netleştiriyo gibi geliyor fakat n8 deki görüntü daha anlasılır. ama ben yine de o fiyata bir n8 taraftarı değilim. en yakın zamanda da symbiandan kurtulucam inşallah. şu pspyi bi satabilsem

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Benim psikolojimdende anlarsın o zaman dostum benim telefonum plastik fln kokmuyor dalga geçiyosunuz heralde nerden saldıracaklarını şaşırdılar:ehe

----------Eklendi @ 20:53:11 ---------- Yazıldı @ 20:52:41 ----------

ideos x5 kullanıcıları yokmu

Var burdayız herzaman.

baranselona

baranselona

Üye
huaweideki görüntü daha karanlık gibi sanki görüntüyü netleştiriyo gibi geliyor fakat n8 deki görüntü daha anlasılır. ama ben yine de o fiyata bir n8 taraftarı değilim. en yakın zamanda da symbiandan kurtulucam inşallah. şu pspyi bi satabilsem

okadar fark var zaten huaweinin 5mp kamerası var ya çok kötü diyolar ondan okadarda kötü değil diye yoksa n8 tabiiki gerek fiyatı gerek 12 mp kamerasıyla video çekmede geçer :)

Larismus

Larismus

Üye
okadar fark var zaten huaweinin 5mp kamerası var ya çok kötü diyolar ondan okadarda kötü değil diye yoksa n8 tabiiki gerek fiyatı gerek 12 mp kamerasıyla video çekmede geçer :)
hd video kaydı var zaten n8de ama bu kadar parayı neden bir symbiana öderler bilmem

baranselona

baranselona

Üye
hd video kaydı var zaten n8de ama bu kadar parayı neden bir symbiana öderler bilmem

işte bizde onu söylüyoruz.. kullanmasak görmesek neysede işte anlat anlatabilirsen... adamın biri 5800 la karşılaştırıyo x5 i .... anlat anlat anlamıyo işte ne yapacaksın :ehe

ha bu arada x5 dede HD video kaydı 720p :)

Larismus

Larismus

Üye
işte bizde onu söylüyoruz.. kullanmasak görmesek neysede işte anlat anlatabilirsen... adamın biri 5800 la karşılaştırıyo x5 i .... anlat anlat anlamıyo işte ne yapacaksın :ehe

ha bu arada x5 dede HD video kaydı 720p :)
hd video kaydı iyiymiş :) 5800la da androidi karsılastıranı ilk defa duyuyorum :kop:

nonamex

Üye
Telefon kokuyor muuuu :kop: :kop: yok artik :kop: