n73 ü satıp n82 alma aşamasındayım sizce nekadar mantıklı olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
hele şükür n82 yi başka bir telefoncudan aldım. 210 tl ye maloldu. Şimdi tek sorun olarak pc kullanmadan(pc yok) telefonu hacklemek. Böyle bir yöntem varmı. Secmanı yükledim yemedi. Secman gibi bir program bilen varsa link atabilirmi. Dediğim gibi pc den değil tamamen telefondan halletmem lazım. Bu arada n73 kullanırker kendime ait sertifika almıştım ama n82 yermi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Helloox var, en garantisi.

----------Eklendi @ 22:17:51 ---------- Yazıldı @ 22:15:49 ----------

Buyur dostum:
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...ackleme-anlatimi-by-reis-i-eagles-503218.html

----------Eklendi @ 23:11:19 ---------- Yazıldı @ 22:17:51 ----------

Bu arada hayırlı olsun dostum. :oke: umarım sorun yaşamazsın.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim dostum. Verdiğin link içinde ayrıca teşekkür ederim hemen deniyeceğim

pRime.

pRime.

Üye
çok teşekkür ederim dostum. Verdiğin link içinde ayrıca teşekkür ederim hemen deniyeceğim

Ne demek dostum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :) Şu anki en garanti hack yöntemi bu, kesin çalışması lazım.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
dostum bunun için bu programın imzalanmış signed sürümü lazım program sertifika hatası veriyor. Daha öncede pc kullanarak sertifikalama da yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum ama öğrenmem lazım. Birisi benim için sertifikalayıp paylaşsa ne güzel olurdu :)

pRime.

pRime.

Üye
dostum bunun için bu programın imzalanmış signed sürümü lazım program sertifika hatası veriyor. Daha öncede pc kullanarak sertifikalama da yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum ama öğrenmem lazım. Birisi benim için sertifikalayıp paylaşsa ne güzel olurdu :)

Tamam da o konuda onu da anlatmış arkadaş, bide ben imzalardım ama telefonun imei numarasını vermen gerekiyor ve bunu hiç tavsiye etmem. İmeini kimseyle paylaşma.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
dostum kimseyle paylaşma diyerek beni uyardığin için sağol. Eğer sen bu konuda güvenilir biriyim dersen bu konuda sana zararım dokunmaz dersen ki ben öyle olduğunu düşünüyoru, bende sana güvenip telefonun ımeı kodunu seninle paylaşırım. Birde internete bağlıyken telefonun şarjı çok çabuk bitiyor. Güç kaynağının sağlam olup olmadığını nasıl anlarız. Mesela teknik servisciler anlarmı yoksa para kazanmak uğruna bana yeni bataryamı satmaya çalışır.

pRime.

pRime.

Üye
dostum kimseyle paylaşma diyerek beni uyardığin için sağol. Eğer sen bu konuda güvenilir biriyim dersen bu konuda sana zararım dokunmaz dersen ki ben öyle olduğunu düşünüyoru, bende sana güvenip telefonun ımeı kodunu seninle paylaşırım. Birde internete bağlıyken telefonun şarjı çok çabuk bitiyor. Güç kaynağının sağlam olup olmadığını nasıl anlarız. Mesela teknik servisciler anlarmı yoksa para kazanmak uğruna bana yeni bataryamı satmaya çalışır.

Ben asla imeini paylaşmam ama dediğim gibi sende kalsın imei, o konuda anlatılanları uygulayarak yapabilirsin imzalama ve hack işini. :oke:
İnternete girmek zaten çok şarj yer ondan dolayı az gidiyodur şarjı bide batarya eskimiştir ve hatırlatırım şarj konusunda en iyi telefon n82 değil. :) Bu konuda seçimi sen yap, telefoncuya gitmek yerine bataryayı kendin alabilirsin.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
peki dostum dediğin gibi olsun. Bu setifika işini yapmış olsaydın çok mutlu olacaktım ama olsun. Bu konuda anlatılanları yapmaya çalışacam. Ama yapamazsam yine rahatsız ederim seni. Kendine iyi bak ilgi ve alakandan dolayı ayrıca teşekkür ederim

pRime.

pRime.

Üye
peki dostum dediğin gibi olsun. Bu setifika işini yapmış olsaydın çok mutlu olacaktım ama olsun. Bu konuda anlatılanları yapmaya çalışacam. Ama yapamazsam yine rahatsız ederim seni. Kendine iyi bak ilgi ve alakandan dolayı ayrıca teşekkür ederim

Rica ederim dostum, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :) Yapamazsan ben yaparım senin yerine sen dene önce, bana güvenebilirsin. :oke:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
şuanda sertifika onayı bekliyorum opda dan. Eğer onaylanırsa meseleyi rahat çözerim. Bu arada sana güvenmesem teklif bile etmezdim. Hem bu konuyla bukadar yakından ilgilenmen güvenmeme yeter de artar bile dostum sağolasın varolasın:oke:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
lanet olmayası opda iki gün olacak nerdeyse halen sertifika onayı bekliyorum. Birde 24 saat diyorlar offf offf offf. Bu nokia neden böyle kısıtlama yapıyor anlamıyorum. Ya kardeşim telefona bir ayar koy, isteyen açık tutsun isteyen kapalı dimi yani ya

pRime.

pRime.

Üye
şuanda sertifika onayı bekliyorum opda dan. Eğer onaylanırsa meseleyi rahat çözerim. Bu arada sana güvenmesem teklif bile etmezdim. Hem bu konuyla bukadar yakından ilgilenmen güvenmeme yeter de artar bile dostum sağolasın varolasın:oke:

Opda onayi kolay ben tesekkur ederim bana guvendigin icin :)

----------Eklendi @ 00:41:24 ---------- Yazıldı @ 00:37:26 ----------

:dry:
lanet olmayası opda iki gün olacak nerdeyse halen sertifika onayı bekliyorum. Birde 24 saat diyorlar offf offf offf. Bu nokia neden böyle kısıtlama yapıyor anlamıyorum. Ya kardeşim telefona bir ayar koy, isteyen açık tutsun isteyen kapalı dimi yani ya

Evet biraz sinir bozucu bir durum ama guvenlik icin koymuslar zamaninda yapcak bisey yok. opda 2 3 gun bekletiyor zaten sen az bile beklemissin ben 1haftaya yakin bekledigimi bilirim :D

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
yaa dostum 03-08-2011 de başvurdum opdaya neredeyse ramazan yarı olacak halen ses soluk yok opda dan. Bu helloox u sertifikalayabileceğim başka bir yöntem varmı yada sen yapabilirmisin günlerdir bu işle uğraşıyorum bir arpa boyu yol alamadım. Az önce bir konuya baktım simbiansigned diye bir site varmış birtürlü kayıt olamadım 5 tane mail adresi girdim ama kabul etmedi. Konuyu açan arkadaştanda yardım istedim bu mail konusunda. Ya bu helloox un signed li sürümü yokmudur acaba. Bu iş beni baya gerdi yani.

pRime.

pRime.

Üye
yaa dostum 03-08-2011 de başvurdum opdaya neredeyse ramazan yarı olacak halen ses soluk yok opda dan. Bu helloox u sertifikalayabileceğim başka bir yöntem varmı yada sen yapabilirmisin günlerdir bu işle uğraşıyorum bir arpa boyu yol alamadım. Az önce bir konuya baktım simbiansigned diye bir site varmış birtürlü kayıt olamadım 5 tane mail adresi girdim ama kabul etmedi. Konuyu açan arkadaştanda yardım istedim bu mail konusunda. Ya bu helloox un signed li sürümü yokmudur acaba. Bu iş beni baya gerdi yani.

Ben yapsam yine opdadan yapcaktım dostum :D biraz daha bekle derim. Helloox'un imzalısı var ama sitesi parayla satıyor parayı verip alırım diyorsan... Symbian signed'ı boşver şimdilik gerekirse oraya bir daha bakarsın. Başka site arama çünkü en iyileri symsigned ile opda.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
dostum sertifika beklediğim adres bu. Yani adres çubuğunda opda yazmıyor. Ama ingilizce versiyonu buraya yönlendirdi. Acaba yanlış yerdemi bekliyorum.

----------Eklendi @ 06:52:18 ---------- Yazıldı @ 06:49:03 ----------

pRime.

pRime.

Üye
doğru yer doğru :oke: sadece site biraz değişmiş bide ismi :D biraz bekle bak illa ki gelecektir sertifikaların.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
kardes 2012 ye variyoruz ne n82si 100tl daha ver kral bi tlf al

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
kardes 2012 ye variyoruz ne n82si 100tl daha ver kral bi tlf al

Kardeş yorumun için teşekkür ederim. Bende isterim kral bir telefon kullanmayı bütcemin limiti ancak bukadardı. Gerçi n82 de günümüzün şartlarında kötü bir telefon değil. Yani son çıkan bazı telefonlarla yarışabilir bir potansiyele sahip. Ama tekrar telefon alacak olsam androidli bir telefon alırım.

pRime.

pRime.

Üye
Kardeş yorumun için teşekkür ederim. Bende isterim kral bir telefon kullanmayı bütcemin limiti ancak bukadardı. Gerçi n82 de günümüzün şartlarında kötü bir telefon değil. Yani son çıkan bazı telefonlarla yarışabilir bir potansiyele sahip. Ama tekrar telefon alacak olsam androidli bir telefon alırım.

N82 tuşlu telefon olarak. son çıkan telefonların çoğundan iyi.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum sana aynen katılıyorum ve ayrıca menü geçişleri açısından da seri bir telefon. Her telefonda olduğu gibi bununda eksi yanları var ama olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...