n73 ü satıp n82 alma aşamasındayım sizce nekadar mantıklı olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye

128mb ram 332mhz işlemci dostum
96mb ram var 128mb değil işlemci 369mhz diye biliyorum zaten bir fark yok n73 ü her özellikte solluyor:good:

----------Eklendi @ 13:18:33 ---------- Yazıldı @ 13:17:17 ----------

n82 arttırılabilir hafıza maksimum 4gb diye biliyordum

symbian 9.2 ler 8gb ve 16gb ı rahat kaldırıyor bende n95 vardı ordan biliyorum işlemcileri n82 ile aynı 8gb ı kasmadan kaldırır..:good:

----------Eklendi @ 13:19:26 ---------- Yazıldı @ 13:18:33 ----------

n82 y e 2 gb takın 4 ü takınca kasıyor n73 gibi

hayır kasma falan olmaz n73 ile karıştırmayın n73 2gb ta bile kasıyor

pRime.

pRime.

Üye
96mb ram var 128mb değil işlemci 369mhz diye biliyorum zaten bir fark yok n73 ü her özellikte solluyor:good

Yok dostum 332mhz ve 128mb ram. :oke: Buyur bak: www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php

futbol123

futbol123

Üye

Yok dostum 332mhz ve 128mb ram. :oke: Buyur bak:
dostum bak burdada 96mb ram olduğu yazıyor

pRime.

pRime.

Üye
Dostum yanlış yazmışlar kusura bakma, gsmarena en doğru bilgileri veren telefon sitesidir. 332mhz ve 128mb ram. Hatta yakınında n82 varsa telefon bilgilerini gösteren programlar ile bakabilirsin donanım bilgilerine:) Ramblow ile boş ram miktarına baktığında zaten 90mb'ı buluyor boş ram. Buyur bu video ram miktarı hakkında bilgi verecektir:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok moralim bozuldu. Nedeni ise telefonu alamadım. Adi telefoncu şimdide telefon şarj almıyor diyor. Bende alamadım yani sinirlerim alt üst oldu. Başka telefoncuda 300 tl istiyor. Umutlarım başka bahara kaldı. Offf offf offf:angry::vur

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar çok moralim bozuldu. Nedeni ise telefonu alamadım. Adi telefoncu şimdide telefon şarj almıyor diyor. Bende alamadım yani sinirlerim alt üst oldu. Başka telefoncuda 300 tl istiyor. Umutlarım başka bahara kaldı. Offf offf offf:angry::vur

Sağlık olsun dostum.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
pRime.

pRime.

Üye
teşekkürler dostum. Ama çok arzu etmiştim. Demekki bir şeyi çok arzu etmemek lazim (tabi bu arzu etme meselesi duruma görede değişir.)

Çıkar belki öyle bi fırsat yakında.:)

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın dostum. inşaallah çıkar

azizerkan07

Üye
bende n95 i satıp 2.el n79 almıştım.iyiki almışım.
güzel seçim :oke:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar n82 için anlaşma yapıpta alamadığım telefoncuyla dün akşam görüştüm. Bugün için birisi n82 telefon getirecekmiş. Ancak telefonun tek sorunu ön kameranın bulanık göstermesiymiş. Sebebi ise ön kamerayı muhafaza eden kapağın olmamasıymış. Ön kapağı değiştirirsen sorun kalmaz diyor. Benim anlamadığım nokta ise kamera ile kapak arasındaki bağ nedir. Acaba ôn kameranun önündeki cam büyüteçli yada özellikli bir cammı? Bu konuda bir bilgimde yok. Eğer sorun kamera ise değiştiriliyormu? Buna rağmen telefonu almam mantıklı olurmu

pRime.

pRime.

Üye
arkadaşlar n82 için anlaşma yapıpta alamadığım telefoncuyla dün akşam görüştüm. Bugün için birisi n82 telefon getirecekmiş. Ancak telefonun tek sorunu ön kameranın bulanık göstermesiymiş. Sebebi ise ön kamerayı muhafaza eden kapağın olmamasıymış. Ön kapağı değiştirirsen sorun kalmaz diyor. Benim anlamadığım nokta ise kamera ile kapak arasındaki bağ nedir. Acaba ôn kameranun önündeki cam büyüteçli yada özellikli bir cammı? Bu konuda bir bilgimde yok. Eğer sorun kamera ise değiştiriliyormu? Buna rağmen telefonu almam mantıklı olurmu

Ben de anlamadım bak. O cam özellikli bi cam değilki.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
tahmin ediyorum bu telefonun kamerası arızalı. Yoksa camla felan ne alakası olabilirki. Telefonu aldım diyelim bu ön kamerayı kaç paraya değiştirirler acaba. Aslında kendimde değiştiririm ama kaş yaparken göz çıkartmak istemiyorum. Offf offf uygun fiyatlı adam gibi bi n82 bulamadım. Başka bir telefoncu da 200 tl istiyor ama n73 ü 70 tl ye sayıyor.

jigsaw_54

Üye
kamera bozuk olma ihtimali yüksek ama belki kapağı değiştir derken hani kapakta kamera kısmında çizikler var değiştirirsen gider mantığıyla demiş olabilir

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
kamera bozuk olma ihtimali yüksek ama belki kapağı değiştir derken hani kapakta kamera kısmında çizikler var değiştirirsen gider mantığıyla demiş olabilir

yok dostum keşke dediğin gibi olsa hiç dert etmezdim. Telefoncunun demesine göre ön kameranın önündeki cam kırılmış yada düşmüş vs vs.yani cam hiç yokmuş.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yok dostum keşke dediğin gibi olsa hiç dert etmezdim. Telefoncunun demesine göre ön kameranın önündeki cam kırılmış yada düşmüş vs vs.yani cam hiç yokmuş.

Cam hiç yoksa daha net gösterir. Mantık hatası var burada sanki :hmmm

jigsaw_54

Üye
hmm anladım sen şeyi diyorsun kamera LENSinden bahsediyorsun eğer öyle bişeyse kameranın değişmesi lazım da onu nasıl düşürmeyi becermişler hayret doğrusu

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım sen şeyi diyorsun kamera LENSinden bahsediyorsun eğer öyle bişeyse kameranın değişmesi lazım da onu nasıl düşürmeyi becermişler hayret doğrusu

valla kardeş bende anlamış değilim. Ama bu akşam eğer ki adam telefonunu telefoncuya getirirse bakalım camımı yok yoksa lensi mi. Yarın ola hayrola

Ocean258

Ocean258

Üye
n83 ü satıp androidli bı telefon alman en mantıklısı olur :oke::oke:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
hele şükür n82 yi başka bir telefoncudan aldım. 210 tl ye maloldu. Şimdi tek sorun olarak pc kullanmadan(pc yok) telefonu hacklemek. Böyle bir yöntem varmı. Secmanı yükledim yemedi. Secman gibi bir program bilen varsa link atabilirmi. Dediğim gibi pc den değil tamamen telefondan halletmem lazım. Bu arada n73 kullanırker kendime ait sertifika almıştım ama n82 yermi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...