n73 ü satıp n82 alma aşamasındayım sizce nekadar mantıklı olur?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
n73 ü satıp n82 alma aşamasındayım sizce nekadar mantıklı olur?
öncelikle bu geceki beraat kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım. Benim n73 telefonum var ve n82 almaya karar verdim. Bir telefoncuyla anlaştım. N73 ü 130 tl ye saydı n82 almam için 55 tl fark verdim ama telefon daha elime geçmedi. Sizce bu koşullar iyimidir. Bu arada n73 de 3g problemi olduğunuda söyleyeyim. Aklımda hayalimde şimdilik sadece n82 var.:hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tabiki çok mantıklı.Fazla fark vermedigin iyi olmus ama çünkü donanımları aynı.
A-GPS,5 Mp exenon flashlı kamera ve daha yeni olması gibi artıları var..

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
LimePie

LimePie

Üye
n82 daha iyi n73ten bence n82yi al ama kendin bilirsin hepinizin beraat kandili mübarek olsun

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu koşullar çok iyi tam gaz ileri derim ;) N82'nin işlemcisi daha iyi ve grafik hızlandırıcısı var oyunlar için çok iyi bir seçenek olur. Kamerası zaten çok güzel çekiyor. Herşey var telefonda pişman olmazsın.

stainless steel

stainless steel

Üye
n73 ten kurtulda ne alırsan al hayatımda gördüğüm en rezil telefon o joystck yokmu beni delirtti haftada bir joystck değiştiriyordum sattım kurtuldum oh sende sat pişman olmazsın:oke:

dj eşref

Üye
n82 yerıne n97 alsan daha ıyı olur madem degıstırmesıne degıstıreceksın ıyı bır sey olsun derım genede karar senın....... n82 nın sadece wlan ve ram (100 mb)ozellıgı var

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
185 liraya N97 nerde arkadasım.Ki mini bile bulamazsın..

dj eşref

Üye
kardes bende bılıyorum 185 TL ye n97 alamazsın benım amacım zırt pırt telefon degıstırecegıne bır tane adam akıllı telefon alırım omur boyu kullanırım.........ben genel olarak soyledım kımse yanlıs anlamasın benı........

umut681

umut681

Üye
ben tuş takımını beğenmiyorum n82 nin ayrıca n73 gibi oda kaba :naughty::hmmm:ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adam akıllı telefon alacaksa N97'ye kadar birsürü model sayabilirim,gerekirse ikinci el.
Tabi arkadas istiyorsa.Ama parayı vermis sanırım telefon yakında elinde olur..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
N82'nin N73 e göre aklıma gelen artıları;

+ 3d grafik hızlandırıcı çip bulunması.

+ İşlemci Hızı, Ram boyutu ve Telefon Hafızasının daha büyük olması.

+ 5.0 MegaPixel kamera ve Xenon Flash

Güzel seçim :oke:

pRime.

pRime.

Üye
N82 güzel seçim olmuş. Nokia'nın yaptığı en iyi telefonlardandır. Arkadaşlar zaten belirtmiş artılarını. N97 hiçte iyi bir seçim olmazdı.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınızla beni aydınlattığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Telefon şuanda başka birinde pazar günü elime geçer diye düşünüyorum. Aslında param olsa n8 alırdım ama aklımda n82 yer etmiş durumda. Gerçekten çok istiyorum bu n82 yi. Fiyat olarakta uygun diye düşünüyorum. Başka bir telefoncu 300 tl fiyat çekti bana. Verdiğim bu paraya başka yerde bulamam diye düşünüyorum. Tek endişen n82 nin arızaları olup olmadığı. Verdiğim paraya n79 aldım aynı adamdan ama hiç hoşuma gitmedi iade ettim. Ayrıca problemleride vardı. N82 de genelde karşılaşılan problemler varmı? Merela hacklemek istesem oluyormu?

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
n82 yerıne n97 alsan daha ıyı olur madem degıstırmesıne degıstıreceksın ıyı bır sey olsun derım genede karar senın....... n82 nın sadece wlan ve ram (100 mb)ozellıgı var
şakamısın sen n97 nin neresi iyi ,nokia tarihinin en rezil telefonu

futbol123

futbol123

Üye
n82 symbian 9.2 +
n82 5mp +
arm 11 369mhz işlemci +
96mb ram +
128mb rom +
8gb a kadar hafıza kartı desteği +
16700000 renk desteği +
Gps +
3.5G +
n73 ten 2mm daha ince ve 2gr daha hafif :good: gerekli açıklama yapılmıştır

pRime.

pRime.

Üye
n82 symbian 9.2 +
n82 5mp +
arm 11 369mhz işlemci +
96mb ram +
128mb rom +
8gb a kadar hafıza kartı desteği +
16700000 renk desteği +
Gps +
3.5G +
n73 ten 2mm daha ince ve 2gr daha hafif :good: gerekli açıklama yapılmıştır

128mb ram 332mhz işlemci dostum

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
n82 arttırılabilir hafıza maksimum 4gb diye biliyordum

Elektr0

Elektr0

Üye
Mantıklı ...

umut681

umut681

Üye
n82 y e 2 gb takın 4 ü takınca kasıyor n73 gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...