vodafone cepnet 3g aktarım hızı 12 kb turkcell 3g aktarım hızı 250 kb :)

Sponsorlu Bağlantılar

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
vodafone cepnet 3g aktarım hızı 12 kb turkcell 3g aktarım hızı 250 kb :)
karsılastırmaya gerek yok kimin dandik oldugu sadece tuhaf tarafı vodafone 2g de aktarım hızı 18 kb ben bu yüzden 3g yi kapattım 3g de bende 8 kb hatta 1,3 kb düştüğü bile oluyor

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
100 mb Kadar 8 Mb İle Bağlandım 100 mb Geçince Hız Dolayısıyla Düşüyor

punisher123

punisher123

Üye
Saçma,Vodafone ilk 100mbde gayet hızlı,3.6 mbpslik modem ile 350-400 kb arası görmüşlüğüm vardır,sizin mantıkla gidelim; Vodafoneden cepnet,türkcelldende 100mblik paket alalım,sonra 150 mblik bir dosya çekelim,İlk 100 mbde kafa kafaya gidecektir,Peki 100mbden sonra türkcellin hızı ne olcak? Söliyim,O kb.. Kim dandik..

fatih54102

fatih54102

Üye
oh 0 kb değil sadece en fazla 5 KB/sn. :kotu: vodafone da ise 96 kb/sn :oke:

turcellde sınırı aşınca en fazla miktar 5 kb/sn oluyo bunlada google a 30 saniyede girmistim

vodafonda yavas ama ondan hızlı yinede 96 olmasada hızlı

• Beğen
Tepkiler: kpln04
deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
aktarım hızı 96 kb mı :D o 96 kps olmasın :D o da 10 kb denk geliyor :) turkcell de 100 mb geçtikten sonra hız düsüyormu ? Kullandın mı hiç arkadaş ? Vodafone m.h. Bizzat arayıp hızının düşüklügünden bahsettim 100 mb geçtikten sonra hızınız 96 kps (yaklasık 10 kb oluyor) e düsüyor dediler

punisher123

punisher123

Üye
Kpbs/kb ayrımını yapmak lazım,Vodafonede hız düşünce 96 kbps oluyor oda yaklaşık 10-12 kb,Türkcellde ise bildiğim kadarıyla 100 mblik paketten sonra kontör yoksa Tamtakır kurubakır,Net hizmeti alamıyorsunuz.

'Patron

'Patron

Üye
Vodafone sınırsız onu napacaz peki

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
biri ucuz sınırsız digeri kaliteli pahalı ucuz etin yahnisi hesabi ama en azından 3g de 30 kb gelse onada razıyız istemiyoruz 300 kb filan : D

eren3546

eren3546

Üye
boş konuşuyorsunuz turkcell de 100mb yi geçtikten sonra hızda herhangi bi düşüş olmuyor 1tl ye 10mb devam dediyor
Turkcell vodafon internet hızını test ettim turkcell 2g de sn 200kps hızla baglanıyor vodafon 12kps :-)

punisher123

punisher123

Üye
boş konuşuyorsunuz turkcell de 100mb yi geçtikten sonra hızda herhangi bi düşüş olmuyor 1tl ye 10mb devam dediyor
Turkcell vodafon internet hızını test ettim turkcell 2g de sn 200kps hızla baglanıyor vodafon 12kps :-)
Sende öyle,bende vodafone edgede yine 25 kbye kadar çıkıyor,Türkcellde ondan farklı değil,çünkü zaten sonuç olarak edgedeki hızın sınırı belli,25-30 kb,arada bariz fark yok,ancak edgenin hızından daha önemlisi pingi,yani tepkimesi,yarım saat bekletiyor..

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
Sende öyle,bende vodafone edgede yine 25 kbye kadar çıkıyor,Türkcellde ondan farklı değil,çünkü zaten sonuç olarak edgedeki hızın sınırı belli,25-30 kb,arada bariz fark yok,ancak edgenin hızından daha önemlisi pingi,yani tepkimesi,yarım saat bekletiyor..
turkcell edge 70-100 kb arası

punisher123

punisher123

Üye
turkcell edge 70-100 kb arası
Dostum edge ile 70 kb olması imkansız,Sallamadan önce lütfen biraz araştırın teknolojileri ve öyle sallayın,Edge denilen teknolojinin teknik olarak verebileceği maximum hız 280kbps,oda yaklaşık 25-30 kbye denk geliyor,Yani dünya üzerinde hiç bi operatör edge ile sana 70 kb hız veremez,Yan, yani yani Fena salladın!!!:nono:

feelmypower

Üye
3G yaz 3636 gönder yükselir :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
vodafone cepnet almayıp sdantart net ile 10kb tı 0.05 krş ile 7.2 mb/s ile kullanın sizde cepneti kötülemenin alemi yok

kankka

Üye
vodafone sınırsız 8 lira cimricell 4GB 69 lira :ban:

Üst Alt