Turkcell en iyi olduğunu idda ediyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell en iyi olduğunu idda ediyor?
Merhab,Antalya'da il ve ilçe merkezlerine uzak bir köyde yaşıyorum Turkcell ve Avea 2 adet hattım var internete bağlamak için İphone'numun wifi özelliğini kullanıyorum 3g 3 operatöründe yok ama Avea'nın çalışmaları olduğu yönünde kanılarım var çünkü gelip gidiyor neyse asıl konuya gireyim Turkcell'ın 2g hızı maksimum 12 kb iken Avea 46 kb aktarım yapabiliyor burada bir yanlışlık yokmu Turkcell benden kaliteli olduğu iddasiyla 1 gb internet için fazla ücret taleb ediyor bence böyle bir rekabet anlayışı olamaz.

• Beğen
Tepkiler: LNCSTR

LNCSTR

LNCSTR

Üye
Turkcell kazıkları aşırı fazla olduğu için abone kaybetmeye devam ediyor :) Fahiş fiyatlara tarifeler sunuyor...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bütün operatörler en iyisi kendisinin olduğu iddaa ediyor. Fakat hiç bir operatör her yerde çekeceğini ve her yerde diğer operatörlerden üstün olduğunu söyleyemez. Ama şunu unutmamak gerekir ki genel olarak bakıldığında Turkcell en iyi durumdadır. Bu baz istasyonları sayısıyla da belli olmaktadır. Belli başlı yerlerde değişiklik olması kaçınılmaz.

Bende şunu farkettim eskiden köye gittiğimde Turkcell hep Avea ise 2-3 kademe olurdu (Telsim zamanıydı telsim hiç kullanmadım onu bilmiyorum) ama bugün köye gittiğimde Turkcell genelde 2 diş hatta arada sinyal yok oluyor. Avea - Vodafone çekiyor. Ben buradan şunu çıkartıyorum köy gibi kırsal alanlarda yaşayan insanlar artık pahalılığı nedeniyle Turkcell kullanmıyor eskiden köyde Turkcell kullanan çoktu şimdi %80 inden çoğu Avea-Vodafone olmuş Avea daha çok bunun nedeni memurlara o hatlar verilmiş zorunlulukta olmuş avea ile anlaşmalılar sanırım o konuyu tam bilemiyorum ama kısaca demek istediğim Turkcell müşteri kazanamayacağını düşündüğü yerlere artık çok önem vermiyor gibi geldi bana. Tabi bunu yine genelleyemem sonuçta benim başıma gelen 1-2 konum bu doğu taraflarında kırsal alanlarda hep Turkcell in daha iyi olduğu söyleniyor hakkını yemeyeyim yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt