Opda.cn degişmiş Sertifika alamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
Opda.cn degişmiş Sertifika alamıyorum.
Arkadaşlar eskiden cer.opda.cn adresine hesabımla giriş yaptıktan sonra orda sign sis diye bir yer vardı oraya tıklayıp kolayca sertifikalıyabiliyodum. Faka site degişmiş bambaşka bişey olmuş :D adresine yönlendiriyor. Ve orda dosyamı sertifikalayamadım yardımcı olurmusunuz ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
==> Buradan giriş yapacaksınız.

==> Buradan sertifika başvurusunda bulunacaksınız.

==> Buradan başvurmuş olduğunuz sertifikanın durumunu kontrol edeceksiniz.

Sertifikanız hazır ise;

= Buradan sertifikanızı indireceksiniz.

(Sertifikanızı indirebilmek için site dilini "
Çince" olarak ayarlamanız gerekir.Diğer işlemleri İngilizce olarak halledebilirsiniz. )

• Beğen
Tepkiler: bulenTRaider, Efe Takmaz ve ali.oren
Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim yardımın icin : )

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Rica ederim, kolay gelsin...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
yalnız orada benden üye grişi istiyor. Sag üsttede üyeligm açık gözüküyor. Giriş yapıyorum yine aynısı :S

Buraxlive

Buraxlive

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım lütfen başka sertifika sitesi varmı ordan aliym olmadı ?

zafergs007

Üye
Sertifika Paralı olmuş :angry:

ali.oren

ali.oren

Üye
eyvallah kardeşim bende sertifika paralı oldu zannettim. teşekkürler

kmnlı

Üye
topram bu ne dandik bi site ya.bn bu opda dan bsy anlamdm resmlrde anlatilanlrn hcbri yok burda ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Daha önceki üyelikleri kabul etmiyor mu peki şimdi?

mustysm

mustysm

Üye
bi haftadır sertifika beklyorm hala ckmadı ya being produced yazıo hala

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Hack karışık baya ya açıkcası tırsıyorum
yok korkulacak birşeyi yok.sadece 3-5 tane program kuracaksın bitecek.öyle göründügü gibi daglar kadar program kurmana gerek yok.benim 1 saatimi almıştı.ilk önce orjinal ve hack dosyalarını indirecen,sonra pc suite indirecen,sonra da jaf indirecen başka birşeye gerek yok.ben hack yaptım,görsellik müthiş.şu konuda resim de koymuştum:http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-sorum-olacakti-3-527712.html

mustysm

mustysm

Üye

yok korkulacak birşeyi yok.sadece 3-5 tane program kuracaksın bitecek.öyle göründügü gibi daglar kadar program kurmana gerek yok.benim 1 saatimi almıştı.ilk önce orjinal ve hack dosyalarını indirecen,sonra pc suite indirecen,sonra da jaf indirecen başka birşeye gerek yok.ben hack yaptım,görsellik müthiş.şu konuda resim de koymuştum:http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/5800-sorum-olacakti-3-527712.html

Ara kblusunu bulaym uğraşacm onunla bekle bekle nereye kadar ya

kalkan3434

Üye
Başka bir site var ama paralı :vur

Üst Alt