Opda.cn degişmiş Sertifika alamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

serkanoloji

serkanoloji

Üye
arkadaşlar yardım lütfen başka sertifika sitesi varmı ordan aliym olmadı ?
arkadaşım önce ingılizce uyelık kaydinı yaptıysan son olarak cer ve dosyalarıni ındırmen için arkadasın verdigi en son lınke tıkla.burdaki püf nokta kullanici adını ve parolanı tarayıcın kaydetmiş olsun.

Joker.

Joker.

Üye
ALLAH razı olsun kardeş ama ne kadar sürer alması

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
s.a. kardeş çok saol. çince olduğunu yazmamış olsaydın hala ingilizcesiyle uğraşıyor olacaktım.tekrar saol.:)

atölye

Üye
ya keye basıyorum cer dosyası iniyor bir bilen varsa nasıl yapılacağını yardım etsin lütfen

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Arkadaşlar benim sertifikam tamamlandı cer dosyasını indirdim e tıkladım yine cer indi nasıl yapılacağını bilen varsa anlatsın lütfen.

anılbaran

anılbaran

Üye
hiç ugrasma sertifika ile ;) sertifika ya gerek kalmadan 5 dk da hackleme var özelden ulasın bana

Joker.

Joker.

Üye
hiç ugrasma sertifika ile ;) sertifika ya gerek kalmadan 5 dk da hackleme var özelden ulasın bana
Morelini kırmak istemem amsemin ba bas bardığın seriikala aistemide git umuna hack dosyayı train versiyonu olduğundan yapılamıyo 2,59 euromu dolarmı ne istiyor

anılbaran

anılbaran

Üye

Morelini kırmak istemem amsemin ba bas bardığın seriikala aistemide git umuna hack dosyayı train versiyonu olduğundan yapılamıyo 2,59 euromu dolarmı ne istiyor

evet bende bilıyom ama daha dun bı arkadaş o yontemle hackledı zaten konuda 2 tane yöntem paylastım kardesım :)

savarona22

savarona22

Üye
kardeş 3 gün oldu daha gelmedi setifika üretilmektedir diyo ne yapmalı??

year_one_26

year_one_26

Üye
çincede üyelik falan çıkmıyor oyun falan birşeyler çıkıyor

blossroom

blossroom

Üye
DOSTUM LİNK YANLIŞ Bak BEN VEREM SANA
OLCAK

----------Eklendi @ 17:47:48 ---------- Yazıldı @ 17:46:57 ----------

BEn indirdim sorunsuz sadecce biraz geç kalıyor indirirken

mtolgacengiz

Üye
dostum ben 1 haftadır bekliyorum ama hala gelmedi. sen nasıl indirdin anlamadım... bilmediğimiz bir yöntemi mi var bu işin

Üst Alt