5800 kullananlar bir el atsın ne olur..:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
5800 kullananlar bir el atsın ne olur..:(
s.a arkadaşlar... Dün 5800i kapattım açtım telefon tüm ayarlar gitti dili ıngilizle oldu yani büyük ihtimal fabrika ayarlarını geri yükledi neyse hepsini tüm ayarları düzenledim yaptım benim sorunum şu.. Telefondaki haritaları güncellemıştım o gitmiş yerine eski sürüm harita gelmiş.. Şimdi haritalara giriyorum ama hemen beni geri atıyor navigasyonu kullanamıyorum direkt ana menuye atıyor beni.. Benim ne yapmam lazım lütfen yardım edin..:(

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
cfw yükle sorunsuz yeni haritaları kullan.
ovi store'u aç Türkiye haritasını ve Türkçe dili indir

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
cfw yükle sorunsuz yeni haritaları kullan.
ovi store'u aç Türkiye haritasını ve Türkçe dili indir

Sağolasin ilgilendiğin için kardeş ama cfw yüklemek çok karmaşık ve uzun.. Ben 2 güne kadar kullanıyordum ama dünden itibaren kullanamıyorum başka çözüm yolu yok mu..

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
telefona yeniden orj yada hackli yeni yazılım atman gerek bendede aynı sorunu temada yapmıştı yeni yazılım attım düzeldi

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şunu da fark ettim ki oviye de girmiyor uygulama olarak yani menüdekine... Peki hard format atarsam düzelir mi...

----------Eklendi @ 14:23:29 ---------- Yazıldı @ 14:22:27 ----------

telefona yeniden orj yada hackli yeni yazılım atman gerek bendede aynı sorunu temada yapmıştı yeni yazılım attım düzeldi

Orjinal yazılımı nasıl atarım kardeş bilgi verir misin..

PureFood

PureFood

Üye
Büyük ihtimal. Hard formattan sonra ovi yoksa telefondan nete gir ovi ye ordan indir hem temiz olur dene bakalım

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal. Hard formattan sonra ovi yoksa telefondan nete gir ovi ye ordan indir hem temiz olur dene bakalım

Bir deneyelim bakalım ama korku var içimde biraz harf normat ile ilgili... Ya tekrardan telefon açılmazsa diye kimisinde öyle oluyormuş ya... Peki telefonun böyle birden kendi kendine fabrika ayarlarını yüklemesine sebeb olan ne olabilir ki...

PureFood

PureFood

Üye
Bir deneyelim bakalım ama korku var içimde biraz harf normat ile ilgili... Ya tekrardan telefon açılmazsa diye kimisinde öyle oluyormuş ya... Peki telefonun böyle birden kendi kendine fabrika ayarlarını yüklemesine sebeb olan ne olabilir ki...

Hayır öyle bişey olamaz açılmaması gibi.
Evet o ilginç Allah Allah :hmmm

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi

Hayır öyle bişey olamaz açılmaması gibi.
Evet o ilginç Allah Allah :hmmm

Sürekli internete giriyordum sonra çeviri programına girdim translate diye program ona girmedi sistem hatası dedi sonra telefonu açtım kapattım tüm ayarlar gitmişti... Ilk defa böyle birşeyle karşılaştım..

PureFood

PureFood

Üye
İlginç.

Nef'i

Nef'i

Üye
virüs olabilir
mobil antivirüs kullan symbian desteği varsa

Nef'i

Nef'i

Üye
fabrika ayarlarına dönmüşse
eski haline dönmesi imkansız

ultrayer6

ultrayer6

Üye
yaw cwf yüklemenin nesi karmaşık ve uzun!?
hiç yüklemedin herhal, bende yüklemeden evvel böyle düşünürdüm.
sadece 3 dosya indiriyon, telefonu pc'ye bağlıyon flaşlıyon olay bu yaa çok basit.

PureFood

PureFood

Üye
At format sonra sıfırdan yüklersin haritaları.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
At format sonra sıfırdan yüklersin haritaları.

Tamam kardeş bismillah diyerek başlıyorum atmaya... Yeşil kırmızı kamera açma kapama tuşuna teker teker basıp bırakacak miyim yoksa hepsine basılı mi tutacagim...

• Beğen
Tepkiler: Nef'i
PureFood

PureFood

Üye
Hepsine basılı tutacaksın kardeş. biraz zor olabilir bi şekilde 4üne birden basacaksın açılıcak elini çekme nokia çıkıcak yazısı, çekme biraz daha kalsın sonra çek, ülke seçimi istiyorsa başardın, normal açıldıysa kapat tekrar dene.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
Hepsine basılı tutacaksın kardeş. biraz zor olabilir bi şekilde 4üne birden basacaksın açılıcak elini çekme nokia çıkıcak yazısı, çekme biraz daha kalsın sonra çek, ülke seçimi istiyorsa başardın, normal açıldıysa kapat tekrar dene.

Nokia yazısı çıkana kadar çekmeyeyim demi..

PureFood

PureFood

Üye
Çekme dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt