5800 kullananlar bir el atsın ne olur..:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
yazılımı yeniden yükle

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı yeniden yükle

arekadaslar hard format attım telefona sonra ınternete gırmeye calıstım ma baglantı kurulamıyor dıyor...... vodafon ınternetı seciyorum ama yıne soruyor yıne seciyorum bir turlu nete baglannmıyor baglşantı hatası dıyor... yardım ne olurrrrrr.....:vur:hmmm

headhunterrr

Üye
Arkadaşlar anlayan biri yardım etsin ben 5800 a cfw atmak istiyorum atıyorumda sorunsuz alıyor yazılımı ama telefonu jaftan çekip bataryayı takıyorum açtığımda titriyor ama ne ekrana görüntü geliyor nede ışıklar yanıyor bunun sebebi nedir telefon versiyonu 52.0.101 bu arada telefona orjinal yazılım atınca düzeliyor

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bi tur hard format atıp yeni haritaları yükle veya direk cfw yükle.cfw yüklemek zor degil.bana da başta karmaşık gelmişti ama olmadıgını ögrendim.istersen pm at ben neler gerektigini anlatayım.cfwnin tek kötü yanı atarken acayip geriliyor insan :D

----------Eklendi @ 09:01:18 ---------- Yazıldı @ 09:00:33 ----------

Arkadaşlar anlayan biri yardım etsin ben 5800 a cfw atmak istiyorum atıyorumda sorunsuz alıyor yazılımı ama telefonu jaftan çekip bataryayı takıyorum açtığımda titriyor ama ne ekrana görüntü geliyor nede ışıklar yanıyor bunun sebebi nedir telefon versiyonu 52.0.101 bu arada telefona orjinal yazılım atınca düzeliyor
007 li yazılım atıyorsundur.101 li yazılım at.

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hard format attım sımdı ınternete gıremıyorum neden acba:vur

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Yazılım falan atmana gerek yok. Daha önceden problem yoktu diyorsan çak hardformatı düzelir her şey. Yeni sürüm Haritaları yüklersin her şey eski haline gelir.

Nef'i

Nef'i

Üye
arkadaslar hard format attım sımdı ınternete gıremıyorum neden acba:vur

müşteri hizmetlerini ara
söyle sana bir yapılandırma mesajı atacaklar mesajı keydettiğinde internet ayarları düzelecek
Trcllde wap yazıp 2222'ye gönderiyorsun ama vodafnu bilmiyorum

'PESIMIST'

'PESIMIST'

Üye
    Konu Sahibi

opera ıle de gırmıyor arkadaslar yaaaa.....:vur

----------Eklendi @ 12:06:39 ---------- Yazıldı @ 12:05:51 ----------

müşteri hizmetlerini ara
söyle sana bir yapılandırma mesajı atacaklar mesajı keydettiğinde internet ayarları düzelecek
Trcllde wap yazıp 2222'ye gönderiyorsun ama vodafnu bilmiyorum

bırde oyle deneyeyım balkalım ama 4 gundur gıremıyorum yaaaa:ağlarım:

hakow

hakow

Üye
hard Format dene bencede

Nef'i

Nef'i

Üye
Dün aynısı amcamın başına geldi
o da 5800 kullanıyordu ve vodafone
aradı müşteri hizmetlerini bi ayar gönderdiler kaydetti onu
sonra telefonu yeniden başlattı sorun çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt