Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

nosferattu

Üye
ok 2 puanıda dex e veriyom o zaman

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
öyle yap ve hemen kasmaya başla yolun uzun senin baya :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynen Bizimde Uzun. Sarıyor Oyun. Birde Bendn Size Taktik. Ana Canavarlar Çıkıyor Arada. İçine Olabildiğince Girin Öyle Vurun. Zarar Veremiyor Pek. Mesafe Bırakmayın Sakın.

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
ana canavar dediklerin bossa onların taktini sölemiştim bikaç sayfa önce :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben Pek Bilemiyorum Bu İsim, Kısaltmaları.. :D Ben Görmedim. Sadece Farkettim, Oynarken.. :)

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
bosslara uzaktan saldır seni görmezse boss saldırmıyor hp inmeden kesersin :D

ascada

ascada

Üye
herşey iyi güzel,oyunda güzelde bide yazdığınız terimlerden bişey anlasam tam süper olacak.:d:

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
hangi terimi anlamadın söle açıklim :)

eyo18

Üye
arkadaşlar oyunu 2 gndür oynuyorum 72 level deathwalkerım yani bıçakçı oyundanda anlıyorum oyunu normlde bitirdim sonra hard çıktı onuda bitirdim şimdi heroic de oynuyorum acaba sabaha kadarda heroici bitirmeyi planlıyorum oyunla ilgisi sorusu olan arkadaşların sorularına cevap verebilir.m

----------Eklendi @ 00:13:40 ---------- Yazıldı @ 00:12:28 ----------

Online host aç birileri yardıma gelir...
<br />
<br />
selam oyundaki ismini verirsen arkadaş olarak ekleyebilirim online oynaya biliyosan oynayalım istersen

----------Eklendi @ 00:27:28 ---------- Yazıldı @ 00:13:40 ----------

Online host aç birileri yardıma gelir...
<br />
<br />
selam oyundaki ismini verirsen arkadaş olarak ekleyebilirim online oynaya biliyosan oynayalım istersen

Uruloki

Uruloki

Üye
o taktik hepsinde yemiyor mesela dark queen de sürekli peşine geliyor

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
eet hepsinde yemiyor ne yazıkki.yediği kadar olsun:d:

eyo18

Üye
<a href="http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/dungeon-hunter-2-infiltrate-gothicus-castle-524673.html#post3656397" target="_blank">http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/dungeon-hunter-2-infiltrate-gothicus-castle-524673.html#post3656397</a> yardımcı olabilecek var mı
<br />
<br />
kaleye giremdiğın bölüm ıse arkadan dolanhp mezarlıktan gırecksn grdkten snra zaten kaleden kaçacksn bu kadr

ascada

ascada

Üye
arkadaşlar bu yanında x çıkmayan itemlerin hepsini alabiliyozmu yada üzerimde olan itemleri nereden görücem.bi satın aldığımı bidaha almim:d:çok karıştırıyorum yav 17 lvl oldum ama nasıl oldum bide bana sorun:d::d::d:

trontr

Üye
LvL 60 shadowmancer (: oyun kapattım 2 ciye kapatıyorum easydi medium oldu simdi zorluk en bastan basladı tekrar ama yaratıkların lvl leri yüksek aynı diablo 2 gibi oyun ya aynı görewleri tekrar yapıyorum 2 ciye kapatcam harda geçicek aynı görewleri tekrar yapıcam.. evet beyler sizinde lvl lerinizi alalım ? ?

ya bende easy yoktu direk normal moddan başladı. Onu bitrdim hard oldu. O da da son bölüme geçtim. Bir teleport yeri çıkmıyor. İki mezarın arasındaki teleport yeri yok

----------Eklendi @ 09:23:38 ---------- Yazıldı @ 09:20:42 ----------

arkadaşlar oyunu 2 gndür oynuyorum 72 level deathwalkerım yani bıçakçı oyundanda anlıyorum oyunu normlde bitirdim sonra hard çıktı onuda bitirdim şimdi heroic de oynuyorum acaba sabaha kadarda heroici bitirmeyi planlıyorum oyunla ilgisi sorusu olan arkadaşların sorularına cevap verebilir.m

----------Eklendi @ 00:13:40 ---------- Yazıldı @ 00:12:28 ----------

<br />
<br />

----------Eklendi @ 00:27:28 ---------- Yazıldı @ 00:13:40 ----------

<br />
<br />

kardeş hardda son bölümdeyim. Altairs domaine giriş teleportu yok. Nasıl bitircem anlamadım. 68lvl boşa mı gitti

Uruloki

Uruloki

Üye
trontr sen dark queen i nasıl geçtin

trontr

Üye
trontr sen dark queen i nasıl geçtin

nasıl geçtin derken nasıl öldürdüğümü soruosan 3 pot harcadım. Ama size tavisyem bıçakçı kasıosanız life leech ve critical çok önemli. Critical skillimin seviyesi 15. Bi de str'em deximden daha fazla kıyafet giymek için. Armor da baya işe yarıyor. Armor diyip geçmeyin. Hardda oynamaya başlayınca daha çok life leech veren eşya taktım. %15life leech var hard modda pot kullanmadım daha hiçbir bossta. Bıçakcıda hiçbir vuruş skiline veröeyin hepsi dandik. Sadece passivelere verin.

eyo18

Üye
ya bende easy yoktu direk normal moddan başladı. Onu bitrdim hard oldu. O da da son bölüme geçtim. Bir teleport yeri çıkmıyor. İki mezarın arasındaki teleport yeri yok<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 09:23:38 ---------- Yazıldı @ 09:20:42 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
<br />
kardeş hardda son bölümdeyim. Altairs domaine giriş teleportu yok. Nasıl bitircem anlamadım. 68lvl boşa mı gitti
<br />
<br />
wallahı aynı sorunu suan bnde ysıorum 95 levelım ve öle kaldı qidecem ama qıdmıyrum dediin qbi teleport yk arıyorum bulursm mutlaka söylerim

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Pasif Skillerin Etkisini Pek Göremiyorum. Yani Nasıl Anlaşılıyor.

Üst Alt