yeni sürümünü indir. Buglu surumde ise geçmek icin kitlendiği noktaya 1 adım kala save le oyundan cık. Sonra tekrar oyuna ğir farklı yolardan geçmeyi dene kenarından koşesinden. 7 8 denemede geciyordum 1.07 yi indir sorunsuz. Bu arada elit itemli claslarım var. Max demageleri yakaladim.
Bunu da söyle sağladım. Max lvl iyi drop veren silahlara yeteri kadar stat dağıtıp ful ataga verdim. Pwp olsa diablo tarz tek atabilecek harakterlerim var. Oyundaki en yuksek demage mage de elde etim. 2. Asas. Asasta ise ilk poi çakıp skil döşersen tek atma sansi olabiliyor. Warior ise tamamen defans hp lifesteal kasilmalı. Zaten atak oldukça iyi vurduğunda canpın doluyor uzun suren kapışmalarda mukemel tabi asasın kombosu kadar olmasada
- - - Eklendi - - -
skile puan verimleri tamamen stratejinize bağlıdır. Skileri dikatli okursanız anlarsınız.
Örnek asas poi cakınca ardına kulanacağınız skil normalden belirli yuzdede daha fazla. Ful atak asasla max demage boyle elde edebiliriz
- - - Eklendi - - -
oyunda pwp modu ile gelişmiş nadir cıkan silahlar olsa ko ya doner kalabalık olur. Tabi bunlar için tek server
- - - Eklendi - - -
oyunda 75 lvden sonra kılıçlar yanar. Oyunu 35 lvlde bipirebilirsiniz. Ama bir ust seviyeye gecer yaratıklar guçlenir görevler aynı. 99 lvl yada 80 sondu galiba 1 yıldır oynamadım
- - - Eklendi - - -
oyunda görevler asla bitmez takıldığınız yerde harita acın ve size gosterilen işağreti izleyin.