Dungeon Hunter 2 Rehber

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
ya temple of wind de boss tayım 3 potion kaldı hep öyle başlıyor ölünce geçemiyorum 28 lvl im ne yapıcam

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
ya temple of wind de boss tayım 3 potion kaldı hep öyle başlıyor ölünce geçemiyorum 28 lvl im ne yapıcam
bende biyerde takıldım şunu fark ettim eğer öldünüzde 3ten fazla potunuz varsa okadar potlan oyuna başlıyorsunuz.eğer öldüğünüzde 3ten az potunuz varsa 3 potlan başlıyorsunuz.takıldınız yerde canavarlardan pot toplarsanız ve pot kullanmazsanız potunuz artar.

----------Eklendi @ 23:02:30 ---------- Yazıldı @ 23:01:19 ----------

olmuyo ya ne yapsam.baştan başlıycam heralde:(

senin sorunlan ilgili aklıma bir fikir gelmiyor şuan. hiç öle bir sorunlan karşılaşmadım :S

----------Eklendi @ 23:03:18 ---------- Yazıldı @ 23:02:30 ----------

Seni kesebilecek bi yaratık falan yok mu oralarda veya teleport skilini kullan öyle dene bunlardan baska bisey aklıma gelmiyor

Benimde skil pointleri sıfırlamaya ihtiyacım var bir bilgisi olan var mı skil point sıfırlamak hakkında ?

skill pointler sıfırlanmıyor bildiğim kadarıyla

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya Arkadaşlar Ben Görevleri Tamamladım. Aslında 14 Levelim. Ama Şuan Görev Yok. Haritalarda Ne Bi İşaret Ne Ok Falan. Ortada Kaldım. Heryere Baktım . Böyle Kuru Kuru Yaratık Mı Öldürücem Hep . Oyun İlerlemiyor. :S

Uruloki

Uruloki

Üye
yok başka düşman yok ki edward direk öldürdüyor diğerlerini boss geliyor ee 3 tane pot var zaten normalde 5 pot tu ama ölünve 3 pot oldu

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tamam Hallettim. Harita Genişliyormuş. :D

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
hallettysen sorun yok.d

----------Eklendi @ 12:26:27 ---------- Yazıldı @ 12:23:39 ----------

<font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>yok başka düşman yok ki edward direk öldürdüyor diğerlerini boss geliyor ee 3 tane pot var zaten normalde 5 pot tu ama ölünve 3 pot oldu</b></i></font></font>
<br />
<br />
ozaman tek çözm en yakn npcye gdp pot almak gtceğn yere kadarda tutmlu davran pot konusunda :)

emirsaltik

emirsaltik

Üye
LvL 60 shadowmancer (: oyun kapattım 2 ciye kapatıyorum easydi medium oldu simdi zorluk en bastan basladı tekrar ama yaratıkların lvl leri yüksek aynı diablo 2 gibi oyun ya aynı görewleri tekrar yapıyorum 2 ciye kapatcam harda geçicek aynı görewleri tekrar yapıcam.. evet beyler sizinde lvl lerinizi alalım ? ?

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
40lwldan sonra görev çıkmadı bende bıraktım kasmayı.belki vardır görev ama tam araştırmadım.oynarım akşama biraz daha :D

emirsaltik

emirsaltik

Üye
belki deil var var görev yok diye bişe yok görev herzaman vardır :D

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
hard moda geçtim devam ediyom :D

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide yakında satıcı yok boss dövüşü kapıda yok gökyüzünde olduğumuz bölümde ki boss 3 pot veriyor hep

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
ozaman oyun açığını kullancan.bossu görmücek şekilde uzaklaş,bossun olduğu yöne doğru ateş et bossun hpsi azaldını görüyosan o şekilde devam et :D.ben genelde öle yapıyom xD

Uruloki

Uruloki

Üye
dur deniyim hemen

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
sadice oyunun sonundaki bossta olmuyo oda uzaktan vurdunda direk öldürdüğü için

Uruloki

Uruloki

Üye
ama temple of wind ün boss unda işe yaradı çok teşekkürler birde şu itemleri tam oturturabilsem çok iyi olucak mage yim ama kılıç kullanıyorum işe bak

nosferattu

Üye
arkadaşlar sınıf olarak suikastçi roque hangi statlara vermeli hangi skillere vermeli 10.lvlde hangisi olmalı archer mi dead walkermi hangi giysileri giymeli yani hani renklere göremi her giyeceğin ve silahın rengi farklı.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Rogue De Kazandığımız Puanları Nereye Vermek Daha Mantıklı. Yani Atak Mı Defans Mı?

onr122

onr122

Üye
    Konu Sahibi
rague oynadığım için bilmiyorum.bilen biri vardır mutlak

----------Eklendi @ 20:59:50 ---------- Yazıldı @ 20:58:57 ----------

ama temple of wind ün boss unda işe yaradı çok teşekkürler birde şu itemleri tam oturturabilsem çok iyi olucak mage yim ama kılıç kullanıyorum işe bak

item takmak için özellik istiyor ya eng dex filen.eng isteyen itemleri takmalısın mage de devamlıda energy statına vermelisin

uribaju

uribaju

Üye
rogueler dexe verir arkadaslar ve defansini kuvvetlendir takilarla

Üst Alt