ascada
Üye
ascada menü ye gir yani oyunu durdur ger gel devam ediyor bu arada brother battle geçen yardım edebilir mi
olmuyo ya ne yapsam.baştan başlıycam heralde

ascada menü ye gir yani oyunu durdur ger gel devam ediyor bu arada brother battle geçen yardım edebilir mi

bende biyerde takıldım şunu fark ettim eğer öldünüzde 3ten fazla potunuz varsa okadar potlan oyuna başlıyorsunuz.eğer öldüğünüzde 3ten az potunuz varsa 3 potlan başlıyorsunuz.takıldınız yerde canavarlardan pot toplarsanız ve pot kullanmazsanız potunuz artar.ya temple of wind de boss tayım 3 potion kaldı hep öyle başlıyor ölünce geçemiyorum 28 lvl im ne yapıcam
olmuyo ya ne yapsam.baştan başlıycam heralde![]()
Seni kesebilecek bi yaratık falan yok mu oralarda veya teleport skilini kullan öyle dene bunlardan baska bisey aklıma gelmiyor
Benimde skil pointleri sıfırlamaya ihtiyacım var bir bilgisi olan var mı skil point sıfırlamak hakkında ?
<br /><font face="Verdana"><font color="Red"><i><b>yok başka düşman yok ki edward direk öldürdüyor diğerlerini boss geliyor ee 3 tane pot var zaten normalde 5 pot tu ama ölünve 3 pot oldu</b></i></font></font>

ama temple of wind ün boss unda işe yaradı çok teşekkürler birde şu itemleri tam oturturabilsem çok iyi olucak mage yim ama kılıç kullanıyorum işe bak