Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dungeon Hunter 2 Rehber
Sponsorlu Bağlantılar
nosferattu
Üye
o kadar oynayan arkadaş var bilen yokmu hiç statları.Hangi karakterde hangi stat ve skilleri vericez.
uribaju
Üye
sor kardes statlari soylerim
Barış Grc
Üye
Rogue De 10. level De 'Arche' Mı Yoksa 'Dead Wolker' Hangi Alan Daha İyi .
rague oynadığım için bilmiyorum.bilen biri vardır mutlak<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 20:59:50 ---------- Yazıldı @ 20:58:57 ----------</font><br />
<br />
</font><br />
<br />
item takmak için özellik istiyor ya eng dex filen.eng isteyen itemleri takmalısın mage de devamlıda energy statına vermelisin
buyucu isen eng isteyen zirhlari takman lazim ve takilarda da resis veren damage verenleri hp mp verenleri ve endurance stat verenleri tercih et endurance sanirim dayaniklilik demekti .
eger okcu olmak istiyorsan archer bicakci olmak istiyorsan dead wolker yap buyuk ihtimal boyledir
onr122
Üye
Konu Sahibi
uribaju açıklamış zaten energy isteyen itemleri takacaksın.str dex filen isteyenler sana göre değil
Barış Grc
Üye
Ben Dead Wolker Seçtim. Aynen Bıçak Bana Göre
nosferattu
Üye
roque için dex ve energymi vericez kardeşler yoksa sadece dexmi yada roque için str gereklimi.
onr122
Üye
Konu Sahibi
bu roque yapılandırmasını rehbere eklesem iyi olcak sanırım
Barış Grc
Üye
Dex Ve Ste Vericez.. Enerji Mage Lere Göre.
nosferattu
Üye
oyuna başlıycam onun için bilmem lazım yanlış olmasın kesinmi str ve dex kardeş
onr122
Üye
Konu Sahibi
kardeş 5dk bekle bakim bi inceliyim hata yapmamış olursun
nosferattu
Üye
tşk kardeş sağol
Barış Grc
Üye
Kesin Ya. Bak Level Atlayınca 2 Puan Veriyorya. 1 ini Kesin 2. Ye Vermen Gerekiyor. Sonra Str Ve 3. Ye Paylaştırıcan Level Atladıkça. Enerji Yok..
onr122
Üye
Konu Sahibi
dex ağırlıklı olcak raque npcdeki itemlerine baktımda hepsi dex istiyor.dexe ver str ihtiyacınıda itemlerdeki str özelliklerinden karşıla
Barış Grc
Üye
Aynen Öyle .. Benimkiyle Tutuyormu Dediğin.
nosferattu
Üye
2 puan veriyor zaten birini str birini dex e veriyom o zaman
onr122
Üye
Konu Sahibi
toğaç sen bu yapılandırmaylan ilgili bilkdiklerini yaz bende rehbere eklim.yeni başlıcaklar içinde daha iyi olur.benim mageyi daha 100lwl yapmam lazım yeni bi karakter açmam için ozamana kadarda çok vvar