tanjantx
Üye
n8 den memnunmusunbu sertifika işleri olmasa herşeyi yükleye bilsek ne güzel olurdu sizcede öyle olmazmıydı
n8 den memnunmusunbu sertifika işleri olmasa herşeyi yükleye bilsek ne güzel olurdu sizcede öyle olmazmıydı
opera var bende zaten ancak 4shared adresine ne cepten ne pcden girmiyor burada boyle pc nin başında kaldım bekliyorum bir çözüm geliştireceğini bekliyorum bu kabustan kurtar beniYukledimi kards
opera var bende zaten ancak 4shared adresine ne cepten ne pcden girmiyor burada boyle pc nin başında kaldım bekliyorum bir çözüm geliştireceğini bekliyorum bu kabustan kurtar beni
----------Eklendi @ 14:07:58 ---------- Yazıldı @ 13:47:01 ----------
kıymetlı kardeşim inanıyorum ki tum esbap ittifak etmiş bizim bu işimizi yaptırmamak için .
yani kelimenin tam manasıyla inek vermez buzağı emmez durumu oluşmuş .
bu zincirleri kırmak mumkunse kıralım ne biliiyim mms den falan gönderilebilirsen . ben sana halkbanktan eft yapayım ne kadar sa masrafın fazlasıyla vereyim ama bu iş çok mefluç etti bizi .
----------Eklendi @ 14:42:07 ---------- Yazıldı @ 14:07:58 ----------
inşallah bakalım bende fuzuli gibi derim:
felekler yandı ahumdan benimde muradımın şem i yanmaz mı ?
----------Eklendi @ 14:48:59 ---------- Yazıldı @ 14:42:07 ----------
buradan bu konuyu açan kıymeylı kardeşime de iki çift lafım var italyan sitesinden sertifikayı aldıktan sonra yapılacakları ayrıntılı resimli bir şekilde anlatsa daha iyi olmazmıydı çünkü burda hiçbirimiz bu işin uzmanı değiliz sağolsun hades kardeşim bu noktada elinden gelenin fazlasını yapıyor ama onunda pc si bozuk telefondan giriyor ve bağlantısı vodafone net bağlantı biraz zayıf vesselam konuyu açan bu arkadaş için hala geç kalınmış değil zararın neresinden donulse kardır gece 3 e kadar bu işle uğraştım hala uğraşıyorum bu bilgilendirmeyi yapabilir
Bir de telefon modelimizi belirtmemize gerek var mı?Eğer Opera tarayıcınız varsa, turbo modunu açın. Giremediğiniz sitelere girebilirsiniz. Ayrıca Opda'dan sertifika başvurusu yaptım kaç gündür sertifika olmadı. Umarım bu site olur. Arkadaşa çok çok teşekkür ederim. Bir de kaç tane uygulama sertfikalayabiliyoruz ve ne kadar süre zarfımız var? Tekrar teşekkür ederim, hürmetler...
Dediğinizi adım adım uyguladım. Gerekli konuya richiesta certificato şeklinde yazdım ama yazdığım mesajdaki avatar bölümünün altında IMEI numaram
görünüyor. Sadece ben mi görüyorum yoksa bütün avam görüyor muBir de telefon modelimizi belirtmemize gerek var mı?
Aynı sorun bende de oldu moving instalserver... yazısında takılı kalıyor 30 dk bekledim aynı birşey değişmiyorSertifikayı aldım helloox.2.11 i sertifikaladım kurdum. Öküz resmi cıktı uygulamalarda ona tıkladığımda ise moving instalserver... yazısında takılı kalıyor. Help meeeeee Tel n97 mini v30
Aynı sorun bende de oldu moving instalserver... yazısında takılı kalıyor 30 dk bekledim aynı birşey değişmiyor