Yepyeni sertifika alma sitesi ve yöntemi 2011 !!! Resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Hades92

Hades92

Üye
Yukledimi kards

tanjantx

tanjantx

Üye
opera var bende zaten ancak 4shared adresine ne cepten ne pcden girmiyor burada boyle pc nin başında kaldım bekliyorum bir çözüm geliştireceğini bekliyorum bu kabustan kurtar beni

----------Eklendi @ 14:07:58 ---------- Yazıldı @ 13:47:01 ----------

kıymetlı kardeşim inanıyorum ki tum esbap ittifak etmiş bizim bu işimizi yaptırmamak için .
yani kelimenin tam manasıyla inek vermez buzağı emmez durumu oluşmuş .

bu zincirleri kırmak mumkunse kıralım ne biliiyim mms den falan gönderilebilirsen . ben sana halkbanktan eft yapayım ne kadar sa masrafın fazlasıyla vereyim ama bu iş çok mefluç etti bizi .

----------Eklendi @ 14:42:07 ---------- Yazıldı @ 14:07:58 ----------

inşallah bakalım bende fuzuli gibi derim:
felekler yandı ahumdan benimde muradımın şem i yanmaz mı ?

----------Eklendi @ 14:48:59 ---------- Yazıldı @ 14:42:07 ----------

buradan bu konuyu açan kıymeylı kardeşime de iki çift lafım var italyan sitesinden sertifikayı aldıktan sonra yapılacakları ayrıntılı resimli bir şekilde anlatsa daha iyi olmazmıydı çünkü burda hiçbirimiz bu işin uzmanı değiliz sağolsun hades kardeşim bu noktada elinden gelenin fazlasını yapıyor ama onunda pc si bozuk telefondan giriyor ve bağlantısı vodafone net bağlantı biraz zayıf vesselam konuyu açan bu arkadaş için hala geç kalınmış değil zararın neresinden donulse kardır gece 3 e kadar bu işle uğraştım hala uğraşıyorum bu bilgilendirmeyi yapabilir

Hades92

Hades92

Üye
opera var bende zaten ancak 4shared adresine ne cepten ne pcden girmiyor burada boyle pc nin başında kaldım bekliyorum bir çözüm geliştireceğini bekliyorum bu kabustan kurtar beni

----------Eklendi @ 14:07:58 ---------- Yazıldı @ 13:47:01 ----------

kıymetlı kardeşim inanıyorum ki tum esbap ittifak etmiş bizim bu işimizi yaptırmamak için .
yani kelimenin tam manasıyla inek vermez buzağı emmez durumu oluşmuş .

bu zincirleri kırmak mumkunse kıralım ne biliiyim mms den falan gönderilebilirsen . ben sana halkbanktan eft yapayım ne kadar sa masrafın fazlasıyla vereyim ama bu iş çok mefluç etti bizi .

----------Eklendi @ 14:42:07 ---------- Yazıldı @ 14:07:58 ----------

inşallah bakalım bende fuzuli gibi derim:
felekler yandı ahumdan benimde muradımın şem i yanmaz mı ?

----------Eklendi @ 14:48:59 ---------- Yazıldı @ 14:42:07 ----------

buradan bu konuyu açan kıymeylı kardeşime de iki çift lafım var italyan sitesinden sertifikayı aldıktan sonra yapılacakları ayrıntılı resimli bir şekilde anlatsa daha iyi olmazmıydı çünkü burda hiçbirimiz bu işin uzmanı değiliz sağolsun hades kardeşim bu noktada elinden gelenin fazlasını yapıyor ama onunda pc si bozuk telefondan giriyor ve bağlantısı vodafone net bağlantı biraz zayıf vesselam konuyu açan bu arkadaş için hala geç kalınmış değil zararın neresinden donulse kardır gece 3 e kadar bu işle uğraştım hala uğraşıyorum bu bilgilendirmeyi yapabilir

kardeş hackledin telli heralde ben elimden geleni yaptım senin dedign de dogru eger ben bu konuyu acms olsaydım her sey hemen olurdu arkadaslar sertifikayı alıp hackleyemediyseniz devcer.zip dosysayını bana ulastırın 5dk imzalayıp upload ederim sizinde ugrasmanıza gerek kalmaz

tanjantx

tanjantx

Üye
oldu bakalım sağolsun hades bu işi biliyor

Hades92

Hades92

Üye
Rica ederim her zaman

76336796

Üye
hades kardeşiminde yardımı sayesinde oldu bu iş. n95 8gb ın hacklenemeyen v31 versiyonunu hackledim. kendisine ve bu konuyu açan kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

Hades92

Hades92

Üye
Rica ederim hackliyemeyen arkadaslar varsa onlarada yardımcı oluruz

Hades92

Hades92

Üye
Deger54 kards senin helloOX2 imzaladım link indir ve kur

alperensanli

alperensanli

Üye
Eğer Opera tarayıcınız varsa, turbo modunu açın. Giremediğiniz sitelere girebilirsiniz. Ayrıca Opda'dan sertifika başvurusu yaptım kaç gündür sertifika olmadı. Umarım bu site olur. Arkadaşa çok çok teşekkür ederim. Bir de kaç tane uygulama sertfikalayabiliyoruz ve ne kadar süre zarfımız var? Tekrar teşekkür ederim, hürmetler...
Dediğinizi adım adım uyguladım. Gerekli konuya richiesta certificato şeklinde yazdım ama yazdığım mesajdaki avatar bölümünün altında IMEI numaram
görünüyor. Sadece ben mi görüyorum yoksa bütün avam görüyor mu :hmmm Bir de telefon modelimizi belirtmemize gerek var mı?

Hades92

Hades92

Üye
Eğer Opera tarayıcınız varsa, turbo modunu açın. Giremediğiniz sitelere girebilirsiniz. Ayrıca Opda'dan sertifika başvurusu yaptım kaç gündür sertifika olmadı. Umarım bu site olur. Arkadaşa çok çok teşekkür ederim. Bir de kaç tane uygulama sertfikalayabiliyoruz ve ne kadar süre zarfımız var? Tekrar teşekkür ederim, hürmetler...
Dediğinizi adım adım uyguladım. Gerekli konuya richiesta certificato şeklinde yazdım ama yazdığım mesajdaki avatar bölümünün altında IMEI numaram
görünüyor. Sadece ben mi görüyorum yoksa bütün avam görüyor mu :hmmm Bir de telefon modelimizi belirtmemize gerek var mı?

Merak etmeyin bu site imei numaranızı yazdıktan sonraki gün saat 16:00 da koyuyor

Bu sertifikayla sadece 1 program sertifikandırıyoruz hello Ox2.03 bu telefonumuzu hackliyor ve sertifikasız uygulamaların yüklenmesini saglıyor

Ayrıca bu siteye yazmıs oldugunuz imei numarasini sadece siz görüyorsunuz telefon modelinizide yazın ne okur ne olmaz

alperensanli

alperensanli

Üye
Peki forumdaki konu başlığı açan süper modun bize vereceği sertifika herkese özel mi olacak, yoksa herkes aynı yerden mi indiricek. Gönderdiği sertifikanın benim olduğunu nasıl anlayacağım. Çok teşekkürler ilgi ve alakanıza. Hürmetler.

Hades92

Hades92

Üye
O indirdğin sertifika sana ait olaca

habib ordu

Üye
:oke:sagol arkadaş

süwari

Üye
öncelikle teşekkürler arkadaşım bende buradan aldım sertifika yı , hellox2 yı sertifikaladım ve yükledim yalnız programı açtığım da hack yaptığımda işlemler takılıp kalıyor x plore ile c sürücüsünde hellox klasörüne rastladım içerisindeki uygulamaları el ile yüklemeye çalıştım ama olmadı özellikle cerhack dosyası yüklemmiyor uygulama sertifika tarafından sınırlandi uyarısı alıyorum tlfnum e 52 yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı

----------Eklendi @ 16:28:58 ---------- Yazıldı @ 16:25:18 ----------

sanırım orda herkes için tek sertifika düşünülüyor hellox 2 yı yükleyebilecek sertifika olması yeterli diye düşünülüyor çünkü hack işlemi gerçekleşince ortada sertifica sorunu da kalmıyor . .

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
ben unuttum siteye girmeyi ilk mesajda birsey göremedim nereye gitti benim setifika :-))

sayfanın sonundaymış yeni farkettim .-))

onur_Q7

onur_Q7

Üye
Sertifikayı indirdm pc de duruyo gerisi nasıl olcak?

jeosalih

jeosalih

Üye
Sertifikayı aldım helloox.2.11 i sertifikaladım kurdum. Öküz resmi cıktı uygulamalarda ona tıkladığımda ise moving instalserver... yazısında takılı kalıyor. Help meeeeee Tel n97 mini v30

kmlzkn

Üye
Sertifikayı aldım helloox.2.11 i sertifikaladım kurdum. Öküz resmi cıktı uygulamalarda ona tıkladığımda ise moving instalserver... yazısında takılı kalıyor. Help meeeeee Tel n97 mini v30
Aynı sorun bende de oldu moving instalserver... yazısında takılı kalıyor 30 dk bekledim aynı birşey değişmiyor

alperensanli

alperensanli

Üye
Aynı sorun bende de oldu moving instalserver... yazısında takılı kalıyor 30 dk bekledim aynı birşey değişmiyor

Demek ki telefonu hacklamak riskli bir iş. Birisi de forum da okudum hack yaparken yanlışlıkla telefonun servisleri kaybolmuş. En azından bir kaç tane oyun sertifikalasaydım iyi olacaktı :hmmm

Üst Alt