Wave 2 ekranda sararma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
Wave 2 ekranda sararma
Arkadaşlar bundan bir hafta önce denqesis arkadaşın custom rom çalışmasıyla fw mi değiştirdim.. yanlış hatırlamıyorsam jvjl2ydi bende xejl4 yaptım.. herşey sorunsuz ama daha dün farkettim ve ekranın sol tarafının tam orta kısmında bir sarılık var ve bu beyaz ekranda belli oluyor.. Telefon 2-3 aylık. terlemeden dolayı bunun olması mümkünmüdür veya biliyorsanız neyden oluyor ? Bu gittikçe diğer pixellerede yayılırmı ? İlgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum..

fireman87

fireman87

Üye
Yayılma olayı mümkün. O yüzden servise göstermek iyi olacaktır senin adına. İlerlerse iş dahada büyüyebilir.. Bendede n73 vardı zamanında sararma olayı olmuştu. Ekran bandı'ndan dolayı olmuş servise verdim değiştirdiler.

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
Yayılma olayı mümkün. O yüzden servise göstermek iyi olacaktır senin adına. İlerlerse iş dahada büyüyebilir.. Bendede n73 vardı zamanında sararma olayı olmuştu. Ekran bandı'ndan dolayı olmuş servise verdim değiştirdiler.

acaba fw attım diye garanti dışı olmuşmudur ? artı samsung teknik servislerle ilgili forumda çok yazı okudum ve çoğu, servise verme taraftarı değil..

technoblue

technoblue

Üye
fw attıysan cihazı eski durumuna getirmelisin. cihaz garanti dışı kalıyor aksi taktirde. samsung servis konusunda çok eziyetli evet ama garantin varken de neden dışarıda yaptırasın. hem para çıkacak cebinden hem de garanti dışı kalacak cihazın. sen fw'yi geri al götür garanti servisinre bırak kendileri halletsin.

fireman87

fireman87

Üye
Samsung'un bir servis sıkıntısı olduğu doğru, orjinal fw'yi tekrar yüklersen garanti kapsamına çıkmaz..

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
fw attıysan cihazı eski durumuna getirmelisin. cihaz garanti dışı kalıyor aksi taktirde. samsung servis konusunda çok eziyetli evet ama garantin varken de neden dışarıda yaptırasın. hem para çıkacak cebinden hem de garanti dışı kalacak cihazın. sen fw'yi geri al götür garanti servisinre bırak kendileri halletsin.

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. İnşallah temiz bir şekilde yaparlar..

----------Eklendi @ 10:47:55 ---------- Yazıldı @ 10:46:21 ----------

Samsung'un bir servis sıkıntısı olduğu doğru, orjinal fw'yi tekrar yüklersen garanti kapsamına çıkmaz..

Saol bilgilendirdiğin için.. iş fw yükleyip garantiye vermek,yoksa cihaz elimizde kalacak :(

esbalat

esbalat

Üye
İlgisi yok garanti dişina çıkmaz arkadaşım amaçları sadece sana yol vermek olduğu için servisin sana garanti dişi diyorlar madem öle 1 şey yasaklasınlar bu tarz sistemleri.Servis dişi kalmaz senin olayın mekanık büyük ihtimalle programsal deil bu yüzden sana eğerki servis derseki bu cihaz rom atmişsın garanti dışı kalmiş inanma ;) bu forumda buna çok gez cevap verildi ve hiç bir sorun oluşmadı.

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
İlgisi yok garanti dişina çıkmaz arkadaşım amaçları sadece sana yol vermek olduğu için servisin sana garanti dişi diyorlar madem öle 1 şey yasaklasınlar bu tarz sistemleri.Servis dişi kalmaz senin olayın mekanık büyük ihtimalle programsal deil bu yüzden sana eğerki servis derseki bu cihaz rom atmişsın garanti dışı kalmiş inanma ;) bu forumda buna çok gez cevap verildi ve hiç bir sorun oluşmadı.

eyw aga saolasın.. bakalım yarın samsung u bi ziyarete gidecem.. telefonda da senin dediğin gibi dediler. %99 ihtimalle yazılımsal olmadığı için garanti dışı kalmazmış ama yine de servisin kontrolünden sonrasına kalırmış.. inş 3-5 kazanmak için yazılımsal bir sorundur demezler ki ondan önce ekranım hallolsun yeter canımı sıkıo çünkü

qadir

Üye
eger daha gitmediysen 4 levente yakın olan telpa ya götür hemen teslim ediyolar bu arada fw olayı hikaye bende öle götürdüm teknık servis yuzune bıle bakmamış fw nın ;)

ahmet_ist1995

Üye
eyer telpanın çıkarları doğrultusunda bir işlem değilse,istediklerini söylerler hatta sen sağlam telefon bile göndersen bozuk olarak yollarlar,sonrada siz yaptınız derler.
Bukadar pişkin bir firmadır,telefonla müşteri hizmetlerini arayınca sizinle alaycı takınırlar.
Ayrıca sadece fw atma olayıda yalan değil öyle yapıyorlar,parça değişimi gerektiriyorsa,Telpa büyükderede ki yer değiştirmez.
Cebinizden ücret çıkmadan parça değişimi falan yapmıyorlar,şikayet var'a bir bakın bakalım kaç kişi bu yönden dert yanıyor.
Kullanıcının telefonu aynı arızayı üst üste üç kez servise gönderilip aynı arıza halen devam ediyorsa,tabi bu üç kez gönderme 16. günü bulduysa ne değişim nede ücret talebinde bulunsanızda olumsuz cevap verirler.
Telpa işini iyi yapan bir yer olsaydı bir çok kişi onu şikayet etmezdi,hatta kişi haklarını aramaya gitsede davayı kazansada ücretini bile ödememezlik yapıyorlar.
Bunun üzerine gelipte telpa sadece güncelleme yapmıyor demeyin,evet sadece güncelleme yapıyor sağlam telefonuzuda bozuyor.
Övülücek bir firma olsa sonuna kadar desteklerim ama öyle bir firmanın yanından bile geçilmez.

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
valla bugun maltepedeki samsung merkezine verdim.. iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum.. verirken bile kafamda bir ton soru işaretiyle verdim.. neyse 3 gün içinde arayacaklarını söylediler. inşallah yaparlarda kavuşurum telefonuma :)

khanbozo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün akşam telefonumu sigortası dahilinde arızası giderilmiş (ekran değişimi olmuş) sağlam bir şekilde geri aldım.. Eğer telefonunu servise vermek isteyipte benim ve bir çok arkadaş gibi çekinen varsa İstanbul anadolu yakasında Bostancı Altıntepe samsung servisine verebilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt