Satılık HP G62 - B16ST'den çıkma 40 Pin 15.6" Led Panel/Ekran 135 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
HP G62 - B16ST'den çıkma 40 Pin 15.6" Led Panel/Ekran 135 TL
2010 veya 2012 tam hatırlamıyorum, yıllarında TTNET kampanyası ile satın aldığımız HP G62 Chipset Arızası verdi. Anakart'ı onarmak veya değiştirmek pahalıya geldiğinden(astarı yüzünü geçiyor) makineyi kenara attık ve ben sağlam olan parçalarını söküp satmaya karar verdim. İşe ekranla başlayayım dedim, içindeki 320GB HDD'i şu an kullandığım notebook'a Caddy aracılığıyla bağladım.

Bu parça ilk alındığı günden beri en ufak arıza vs. vermedi, dün akşam ben yine emin olmak adına 3,5 saat boyunca kendi notebook'uma bu ekranı bağlayıp GTA V oynadım. Ölü pixel, sararma vb. sorunların hiç birisi yok. Aslında ekranı sıfır diye satsam kimse anlayamaz bile o derece temiz bir ekran. Tek yapmanız gereken arızalı ekranınızı makineden söküp bu ekranı yerine takmak ve hiçbir şey olmamış gibi makinenizi kullanmaya devam etmek. Montajı ile uğraşmak istemiyorum derseniz, kargo masrafları size ait olmak üzere + fiyata 20 TL ekleyerek ekran değişimini kendim de yapabilirim yada telefon ile ücretsiz yardımda da bulunabilirim. Gerçekten değişim çok kolay bir şey, ihtiyacınız olan tek şey normal boyutta bir yıldız tornavida.



Ekranın diğer 40 pin ekranlarla da uyumlu olduğu söyleniyor fakat bu konuda pek yardımcı olamayacağım, alan arkadaş montajını kendisi yapması gerekecek, Ben Asus X550JK-XO012D kullanıyorum kendi ekranımın yerine bunu takıp kendi ekranımı satmayı düşünüyordum çünkü HP G62'nin ekranı parlak ekran benim makinemdeki ekran ise mat ekran fakat benim makinemin ekran kablosu ekranın sol köşesinden doğru ekrana gidiyor HP G62'de ise sağ köşeden doğru yukarı gidiyor ve benim ekrandan gelen görüntü kablom sağ tarafa yetişmedi oraya yetiştirmek için de çok uğraştım fakat sonuç yok. Bu yüzden ekranı değiştiremedim, Sonradan da öğrendiğim kadarıyla 20-25 liraya yön değiştirici aparat varmış ona da masraf etmek istemedim taktım eski orijinal ekranımı. Uzun lafın kısası, Bu ekran sağlam bir ekran. Güzelce montajı yapıldıktan sonra uzun sürelerce kullanacağınıza inanıyorum. Ölü pixelmiş sarı lekeymiş şuymuş buymuş hiç bir problemi olmayan taş gibi HP fabrikasından çıkmış makinenin içinden sökülmüş ekran. Piyasadaki o 1. kalite yan sanayi olupta orijinal diye satılan ekranlarla karıştırmayın lütfen!

Ürün Size gönderilmeden önce kırılmayacak şekilde paketlenecektir, içiniz rahat olabilir. :)

ModanoM P/N 15.6" PARLAK LED
Boyut 15.6"
Çözünürlük Wxga HD
Pixel 1366 x 768
Yüzey Parlak Led






 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt