Telefon Tavsiyesi 1400 Tl'ye telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşım 1400 tl az bir rakam değil, biraz daha koyup iphone4 al istersen ? özellikleri bakımından güzel lakin ben o kadar para vermem şahsen...

krebila

Üye
    Konu Sahibi
bu parayı biriktirmek için bayağı uğraştım, beni uzun süre götürmesini istediğim için. iPhone 4'ten emin değilim. gerçi turkcell den kontrata girip çıkarsam ucuza alabilirim iphone 4'ü.o da olabilir :ah

----------Eklendi @ 17:01:25 ---------- Yazıldı @ 15:04:12 ----------

bu gidişle alamayacağım ben cihaz

harun22

harun22

Üye
Bence fazla düşünmeden arc al dostum. Elektronik cihazlar biraz da şans işidir. Düşünmeden almak gerekir.

Captain

Üye
evet çoğu zaman sorunlar oluşmuştu, hatta bir telefonunda bir alman geliştirici için para toplamış ve yazılım yaptırtmışlardı, biliyorum destek konusunu. iyinece ikisini de denemek lazım:hmmm
evet o telefon i8910 forumdonanimdekiler kendi aralrında para toplayıp alman yazılımcıya custom ROM yaptırmışlardı :oke: ARC ın kamerası ip4 ve sgs2 den daha iyi sesi de öyle ki bence ekranıda daha iyi :oke:(arkadaşlar şimdi sgs2 nin Amoled+ ekranı var felan demesinler lütfen ekranın en iyilik kavramı tam olarak ne ona göre konuşabilirim burada, sizce en iyilik kavramı en canlı renkler mi yoksa gerçekçi renkler mi ? en gerçekçi renkler ise Bravia Engine daha iyi, ama en canlısı amoled+ ki ben gerçekçi renkleri tercih ettim ve çok memnunum bana neyse onu göstersin ekran arkadaş fazlasını göstermesine gerek yok :oke: )

krebila

Üye
    Konu Sahibi
arc öne çıktı, iphone4 ve sgs 2 de var. ama emin değilim, zaten gönlüm arc diyor ama işte:hmmm

harun22

harun22

Üye
Arc al pişman olmazsın bence. Veya Neo da aynı özelliklerde sadece ekran 3.7 inch, bide ön kamera farkı var.

shadow_170

shadow_170

Üye
Arkadaşım harunun dediğide mantıklı yarın piyasaya gircek 999 liraya :) arc ile aynı özelliklere sahip ama boyut ve tip farkı var.Captain her ne kadar bende bir S.E fanı olsamda SGS2 nin hakkını biraz yiyosun gibi geliyo bana ekran konusunda çok iyi ama Xperia Arc da LCD ler içinde en iyisi.Video konusundada Gece çekimi konusunda Arc daha iyi ama normal videoda 1080p farkı ortaya çıkıyo cidden.Neyse ben sana kısaca farklarını yazayım ama bundan sonra biraz Arcdan soğuyabilirsin :D

ARC:1Ghz en iyi tek çekirdekli işlemciye sahip ama SGS2 1.2 çift çekirdekli daha iyi bir işlemciye sahip ve RAM de Arcda 512mb SGS2 de 1Gb (Tabi bunları siz normal kullanımda pek bi farkedemiyosunuz sadece HD video oynatırken bu fark belli oluyo.)
Fotoğraf çekimi konusunda Arc daha iyi ama videoda az önce dediğim gibi.
SGS2 de 16-32 gb dahili hafıza var Arc da 320mb.SGS2 de gyro sensörü var (şu iphone daki oyunlarda sağa sola çevirerek hedef alma olayı) Arc da yok.SGS2 daha ince ve hafif ama tasarım açısından bence berbat.(incelik sadece 1mm hafiflikte 1g :D ) son olarak aralarında 200 tl kadar bi fiyat farkı var.Eğer NEO yu tercih edersen 500 tl oluyo bu fark.

Captain

Üye
shadow_170
sgs2 nin donanım olarak daha üstün bir cihaz olduğunu bende kabul ediyorum fakat xperia Arc'a yetersiz donanım diyemeyiz ayrıca video istediği kadar yüksek çöznülürk olsun ortasında pembelik olduğu sürece benim işime yaramaz bu yüzden Arc'dan sonra sgs2 alan bir kişi telefonunu satıyor şu anda, ve yeniden Arc'a döndü sanırsam, ekran olayına da gelirsek dediğim gibi neye göre en iyisi amoled+, en canlı renkler mi yoksa gerçekçi renkler mi ?
ekleme:ARC'tan soğumam ben merak etme sen :ehe

krebila

Üye
    Konu Sahibi
hala arctan soğuyamadım:ağlarım:

harun22

harun22

Üye
shadow_170 açıklamasını güzel yapmış. Seni arc tan soğutacak tek neden ön kamera olmamasıdır. O da Neo da var fakat Neonun ekranı 3.7 inch . Ve başka önemli farkı; tasarımı, şahsen benim çok hoşuma gidiyor. Fiyat farkıda Neo 999 lira. Arc 1200 civarı sanırım. Yani Neo alıp 200 lirayı cebine atabilirsin yada Neo için kaliteli donanımlar (bluetooth kulaklık, hdmi kablosu vs.) satın alabilirsin.

Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye

krebila

Üye
    Konu Sahibi
1500'e iphone 4 alabilirim, zaten aklımda ya s2 ya arc ya da i4 var.

NiCKiMYoK

NiCKiMYoK

Üye

shadow_170

shadow_170

Üye
iphone 4 ü geç arkadaşım Arc ile Sgs 2 arasında kal Captain ekran iyi derken şu yönden dedim tam karşıdan bakınca Arc çok güzel fark bile yoktur belkide ama azcık eğince felan bozulma oluyo renklerde ışıktada parlama olduğu söyleniyo tabi çok fazla değil bu diğer çoğu telefondan iyidir.Ön kamera olmadığını söylemeyi unutmuşum ben heralde hiç umursamadığımdan olsa gerek :D hayatımda hiç görüntülü konuşma kullanmadım ve kullanacağımıda düşünmüyorum.Sana son bişey söyliycem ve bunu iyi dinle bu senin seçimin için anahtar olmalı bak.Eğer aldığım telefon güzel olsun görenler vaaay be o ne öyle felan desin istiyosan kesinlikle Arc al bunu biraz bile istiyosan Arc al he ama görsel olarak güzel olsun ama daha ucuz olsun dersen yada ekranı büyük cihaz tercih etmiyosan Neo al.He amaa arkadaşlarım felan telefon ustası hepsi kurdu olmuş işin onlara donanım olarak hava atcam felan diyosan yada köküne kadar donanımı en iyisi olsun istiyosan SGS2 al.Ama son seçenekte şöyle bir sorun var teknolojinin bi günü bi gününü tutmuyo yarın öbürgün daha iyisi çıkması içten değil mesela XPERIA Duo geliyo benim konum var özellikleri çok fena eğer bi kaç ay sonra çıkarsa GS2 aldığına pişman olursun bence ama Arc alırsan en azından görsel açıdan çok güzel bu diyerek kendini teselli edersin :D

haqqus

haqqus

Üye
bence iphone 4 al su an 2G ler bile 300un altında deil satarken cok işine yarar piyasası kolay kolay dusmeyen tek telefon iphone

shadow_170

shadow_170

Üye
ya buda en sinir olduğum mantık abi sen telefonu satmak içinmi alıyosun bu ne saçmalıktır telefon uzun süre kullanmak için alınır satmak için değil 4-5 sene gittikten sonra bi telefon napcan satmayı ayrıca iphone 4 sadece bir markadan ibaret bence çok daha kaliteli telefonlar var ve sırf millet zenginim demek için iphone alıyo (herkes değil tabi).

Kefelon

Üye
benden htc incerible s e bir +

harun22

harun22

Üye
shadow_170 çok haklı. Bir telefonu alırken teknik desteğine bakarsın. Arızalandığında servise gönderirsin çünkü. Satmak en son adımdır artık. O yüzden telefonu alırken ilk olarak satmayı düşünmek çok mantıksız.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
1400 tl ye tel alınırmı yaw :ehe

shadow_170

shadow_170

Üye
Eğer sen bir bilgisayara 2 milyar vermeye acımıyosan telefonada 1400 tl verilir.

Üst Alt