ANNA'yı beklemeyide BELLE'dik.. Q3-Temmuz-Ağustos-Eylül-Q3

Sponsorlu Bağlantılar

secqin1

secqin1

Üye
Birde biz çin Annacılara bi kıyak yapıp yüksek bi versiyon çıkarsalar ne kadan iyi olurdu ya :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Şu ana kadar videolardan gördüğüm kadarı ile birsürü ufak tefekte olsa işe yarar değişiklikler var.
Onların dışında da önemli olan değişiklikleri biliyorsunuz zaten.
Umarım bu tarihte çıkar.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bize Nokia tarafından gönderilen sunumda Anna ile birlikte kulanılabilirlik ve performans alanında 50 adet yeni ekleme yapıldığı yazılıyordu. Bu Nokia tarafından doğrulandı şüpheniz olmasın..

inş dediğiniz gibi olur..o zaman şifre 28 temmuz artık :)

achie

achie

Üye
web browser güncellensin yeter ikonlara alışmak çok zor olacak

WebStyle

WebStyle

Üye
Umarım haber doğrudur. Çıksın artık yahu bekle bekle nereye kadar.. Bu kadar neden bekletiyorlar onu da anlayamadım.

kutokuari

kutokuari

Üye
:megafon:ANNAsını satim yaaww bi gelemedi namussuz... Sabırsızlıkla bekliyoruz walla tarihte ufaktan belli olmuş gibi son evreye girdik artık hadi hayırlısı...(h)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben bu vakittern sonra çıkmadan herhangi bir tarihe inanmam sizde heyecan yapmayın arkadaşlar çıkmadan tarihe göre kendinizi ayarlamayın üzülürsünüz :ehe
katılıyorum bugüne kadar kaç kez umutlandık tarihlere bel bağladık sakın umutlanmayın derim ama ister istemez umutlancak herkes neyse :tşk:

----------Eklendi @ 18:02:10 ---------- Yazıldı @ 18:01:37 ----------

acaba bu ovi ye gelceği tarih mi ? doğruysa bu aralar navi ye gelmesi lazım :dry:

SilentOne

SilentOne

Üye
ne annaymış yha bekle bekle ömrünüzü bitirdi

cardanadam

cardanadam

Üye
Birde biz çin Annacılara bi kıyak yapıp yüksek bi versiyon çıkarsalar ne kadan iyi olurdu ya :)

bence üst versiyonu bırak aynı versiyon çıksın öpte başına koy altı çıkarsa bu seferde ara güncellemeyi beklersiniz oda nezaman gelir artık bilmem anna 6 aydır bekleniyor çünkü

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bizde bunlar gibi v60 yazılımını bekliyoruz ama bi türlü çıkmadı :D

dostum arada çok fark var size 2 yıl oldu ve 17 tane güncelleme geldi daha biz yolun başındayız ve 3. ve ilk adam gibi güncellemeyi bekliyoruz çıldırcaz

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Annayı 6 aydır bekliyorsak ara güncelleme en az 3 ay sürer..

----------Eklendi @ 21:14:20 ---------- Yazıldı @ 21:13:39 ----------

dostum arada çok fark var size 2 yıl oldu ve 17 tane güncelleme geldi daha biz yolun başındayız ve 3. ve ilk adam gibi güncellemeyi bekliyoruz çıldırcaz

Hele ki biz gbi sızıntıyı yüklemeyenler :ehe

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
28i güzel tarih zaten ben 3. hafta veya son hafta diye düşünüyordum :naughty:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar bende mail attim ve telefonla bana ulastilar.bana kesin bir tarih vermediler.temmuz sonu agustosun baslari diyorlar.ama amasida var ilk once e7,c6,x7 boyle sirasiyla diyorlar ve bolgeye gore gelicekmis bu konusma turkiyeye goreymi.bende cince anna hakkinda soru sordum bana aynen soyle dedi bolgeye gore ciktigi icin diyor size gelmesi uzun sure diyor bende peki cinceyi yuklesek kullanabilirmiyiz dedim ve bana sizin tercihiniz dedi emin olun.isterseni konusmadan sora gelen kaydiniz yapildi mailin ekran goruntusunu koyabilirim inanin konusmamiz aynen boyle gecti.tabi ben kullaniyorum anna arapca fransizca olanini inanin sanki oburunden daha guzel.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
28inde navifirme düşer diye düşünüyorum.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
28inde navifirme düşer diye düşünüyorum.

valla ben ovi yi beklicem mecbur neyse garantiye almş olurum napalım :D

----------Eklendi @ 21:21:08 ---------- Yazıldı @ 21:20:42 ----------

bide hard format sorunu çözüldüyse hard format atsam yaa sorun çıkarıyo diye aldığımdan beri telefona format atamadım yaw

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
En doğrusu :D

mesut1979

Üye
ben anca navifirme veya oviye gelirse ozaman inanirim artik ne nokianin dedigine nede sizinti haberlere güvenirim.