herhangi bi telefonla ilgili yardım edilir (uygulama-oyun-program-vb.):............

Sponsorlu Bağlantılar

selek95

Üye
sony ericsson w715 için oyun tema uygulama nereden bulabilirm ?

devilsdance92

Üye
Mrb buyuk ihtimalle konuyu yanlis yere aciyorum ama cep telefonundan anca bu kadar soruma gelince ben nete cep telefonu araciligiyla baglaniyorum ve rarli dosyalari indirsemde telde acilmiyo jar uzantili dosyalari nerden bulcam biraz karisik oldu ama

shule06

Üye
yaa benm telefnm açlmyo. nokıa yazısı çıkıyo sonra donup kalıyo. geçenlerde servsten geldi. ne yapmalıym? not : telfn 5130.

efeeee12

Üye
Samsung 3370 için oyun tema vs. arıyorum ?

falconxcv

Üye
usta benim sorun biraz çetrefilli. 6300 telefonum var. hafıza kartı durup dururken şifre istemeye başladı ve kaldıramıyorum. virus gibi birşey sanırım yardımcı olursan pek makbule geçecek

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
    Konu Sahibi
Mrb buyuk ihtimalle konuyu yanlis yere aciyorum ama cep telefonundan anca bu kadar soruma gelince ben nete cep telefonu araciligiyla baglaniyorum ve rarli dosyalari indirsemde telde acilmiyo jar uzantili dosyalari nerden bulcam biraz karisik oldu ama

galiba forumla ilgili yardım almak istiyorsun... Ana menüde s40 oyunlar var ordan girersen direk java olarak indirebilirsin...

--------------- Ekleme ---------------

usta benim sorun biraz çetrefilli. 6300 telefonum var. hafıza kartı durup dururken şifre istemeye başladı ve kaldıramıyorum. virus gibi birşey sanırım yardımcı olursan pek makbule geçecek

sorun hafıza kartında olabilir... Dediğin gibi virüs büyük ihtimal... Biçimlendirmeyi denedin mı...?

Arkadaşlar... Oyun, tema, uygulama vs. Paylaşımlar durdurduk çünkü bilgisayar yok... Sorularınızada telefonla girerek cevaplıyorum.. Herkese ii forumlar...

kmygr1634

Üye
slm alk kardeşim.bende nokia 6303 model cep tlfnu var ve tlfnun bi anda ekranı karardı ve bir daha açılmadı.tuş takımı ışıkları yanıo fakat tlfn açılmıo yardımcı olursanız çok sevinirim.

visviva77

Üye
Nokia X3'e tema yüklediğim zaman media player açılmıyor karanlık ekran çıkıyor.Medya oynatıcıyı standart seçtiğim zaman standart görünüm çıkıyor.Nedeni nedir?
Nokia x3-00 hangi versiyon?versiyon yükseltmek mümkün müdür?:nono:

FATIH_1996_37

Üye
benim telefonun tarayıcı silindi nasıl yükleyebilirim telefonum 2700c

fatih safa

fatih safa

Üye
Ya benim telefonum 2700c format atmam lazım opera mini acılmıyor format düzeltirmi?

----------Eklendi 04.07.2011 @ 00:00:27 ---------- Yazıldı 03.07.2011 @ 23:59:45 ----------

Ya benim telefonum 2700c format atmam lazım opera mini acılmıyor format düzeltirmi? Düzeltirse format kodu kaç?

----------Eklendi @ 00:04:54 ---------- Yazıldı @ 00:00:27 ----------

Aynen benim telefondada aynı şey oldu

tripato

tripato

Üye
benim telefon 6700 classic ovi store uygulamasına girince telefon kafayı yiyo yardımcı olabilir misin

tripato

tripato

Üye
bi yardım

betas

Üye
Ya 2700 için ayrıntılı batarya göstergesi var mı ?

paveHawk

paveHawk

Üye
2700 da kendi haritasını sildim. geri nasıl yüklerim.:hmmm

lennart

Üye
çin malı 5130 var 240x320 oyunlar yukluyorum acıyor ama goruntu ekrana cok buyuk gelıyor ve bu telefona java uygulamalar yukleyebılırmıyız program vs

osman_0772

Üye
nokia 6500 s için el feneri purogramı varmı şimdiden teşekürler

MrTech

MrTech

Üye
Ya 2700 için ayrıntılı batarya göstergesi var mı ?

bazı temalarda batarya göstergesi var.araştırırsan bulabilirsin

----------Eklendi @ 12:44:07 ---------- Yazıldı @ 12:43:24 ----------

nokia 6500 s için el feneri purogramı varmı şimdiden teşekürler

vLight Diye bir program var.bulursan deneyebilirsin

----------Eklendi @ 12:45:21 ---------- Yazıldı @ 12:44:07 ----------

çin malı 5130 var 240x320 oyunlar yukluyorum acıyor ama goruntu ekrana cok buyuk gelıyor ve bu telefona java uygulamalar yukleyebılırmıyız program vs

jar uzantılı oyun yükleyip calıstıysa.jar uzantılı programlarda calısır telefonunda

----------Eklendi @ 12:48:11 ---------- Yazıldı @ 12:45:21 ----------

s40larda rar acılmaz bilgisayarda rarı açıp içindeki jarı masaüstüne çıkar telefona yükle çalışır.

----------Eklendi @ 12:56:06 ---------- Yazıldı @ 12:48:11 ----------

6300 için arama engelleme programı arıyorum advanced calla manager yada black list gibi

s40 olan 6300 de çalışması lazım ayrıca yada sing pronlemi olmaması tercihimdir
şimdiden teşekkürler

6300 için arama engelleme programı arıyorum advanced calla manager yada black list gibi

s40 olan 6300 de çalışması lazım ayrıca yada sing pronlemi olmaması tercihimdir
şimdiden teşekkürler

yokmu yardımcı olabilecek kimse bilgisi olan olmayan fikir verebilecek veremeyecek??????

kimsemi yok?

s40lar için arama engelleme programı yok

----------Eklendi @ 12:59:19 ---------- Yazıldı @ 12:56:06 ----------

bana bir 5130'da çalışan tarayıcı önerirmisin opera hariç

bolt var,ovi browser var,forumda aratırsan bulabilirsin

----------Eklendi @ 13:02:53 ---------- Yazıldı @ 12:59:19 ----------

s.a benim telefon 5130 hafıza kartına şifre koymak istiyorum+

telefondan menüye gel,galeriye gir,hafıza kartın sol üst kösede olacaktır.üstüne gel,sola tıkla,şifre belirle yazar

siyahtepee

Üye
arkadaşım nokia x3-02 telefon görüşme esnasında otomatik görüşmeleri kaydeden program varmı....teşekkürler

MrTech

MrTech

Üye
arkadaşım nokia x3-02 telefon görüşme esnasında otomatik görüşmeleri kaydeden program varmı....teşekkürler

bildigim kadarıyla yok ama telefonun özelliğinde arama esnasında olması gerek.program için araştır istersen belki bulabilirsin.

MrTech

MrTech

Üye
selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]

acil yadımlarını bekliyorum......

pc suite yüklüdür.pc suiteyi kaldır.veri depolama bölümünden dene.

----------Eklendi @ 14:13:26 ---------- Yazıldı @ 14:09:07 ----------

kardes benıımde e71 var ama vıdeo oynayatabılcek bır program tarayıcı bulamadım skyfıre desteklemıyo zıp dosyası var RAR dosyası ındıremıyom bulamıyom
yardım edersen sevınırım

zıpı veya rarı indir içindekileri masaüstüne çıkar çıkardıklarını telefona yükle

Üst Alt