5800, şimdi gerçekten 5800 oldu !

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
5800, şimdi gerçekten 5800 oldu !
Arkadaşlar dün gece binbir zorlukla telefonuma ilk defa CFW yükledim, çok da güzel oldu, N8 Tarzı kilit, ev ekranı vs. herşey mükemmel. Dahası telefon jet. Jet gibi inanılmaz hızlı herşey saniyesinde açılıyor ben böyle birşey görmedim.

Meğer 5800 ne hantal bir telefonmuş da biz neyi kullanıyormuşuz... :dry:

Tavsiyem tüm 5800 kullanıcıları kendine uygun bir CFW bulsun yüklesin farkı göreceksiniz inanılmaz.

Sağolsun 'Şeref' abim de çok yardımcı oldu başının etini yedim habire her yaptığımı anı anına yazıyodum :D

Flash dedim, açma kapama bas dedi, bastım, telefon bulunamadı dedi, dedim ayvayı dedik çöktü galiba. :hmmm

Bir daha flash dedim daha uzun bastım ve işlem başladı..............

Kalbim nasıl güm güm :D Ölücem soğuk terler bastı, sonra baktım tel açılıp kapanıyor dedim yine noldu :hmmm Nokia Test Mode falan diyor sonra en son açıldı İşlem tamam dedi ve CFW'min tadını çıkarmaya başladım.

Ben bunu yükledim;
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...xaxm-tertemiz-sorunsuz-ndrive-kur-468272.html

Şu anlık sorun da göremedim tertemiz, tek sorun alarm müziği mp3 seçilmiyor o kadar geri kalan herşey dehşet. :) Yapan arkadaşın da ellerine sağlık.

Özetle , tüm 5800 kullanıcıları CFW yüklemeli, bir daha dönmeyeceksiniz orjinal yazılıma.

Okuduğunuz için teşekkürler :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben de yüklemeyi düşünüyorum hatta seçtimde ama windows 7 ye geçtigim için neler kurmam gerektigini bilmiyorum.acaba sadece pc suite,software updater ve digerlerini(exe dosyası olarak orjinal yazılım ve jaf)kursam yeterli olur mu?

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ben de yüklemeyi düşünüyorum hatta seçtimde ama windows 7 ye geçtigim için neler kurmam gerektigini bilmiyorum.acaba sadece pc suite,software updater ve digerlerini(exe dosyası olarak orjinal yazılım ve jaf)kursam yeterli olur mu?

Bende PC Suite vardı, Ovi Suite vardı, Jaf'ı kurdum sadece, pkey emulatorla açtım yönetici izniyle, öyle kurdum, tabi tüm driverlar yüklüydü önceden .
Software updater nıye kurcaksın ki. kurma zaten işin olmayacak hackleyınce. Exe dosyası ve olarak orjinal yazılımdan ne dediğini anlamadım.

anılbaran

anılbaran

Üye
ismet kardeş o cfw nin ram durumu nasıl

GöLgE_PrEnS

GöLgE_PrEnS

Üye
blackstar daha ii olduğunu düşünüyorum hiç bir sorun yaşamadım...

SilentOne

SilentOne

Üye
millet yavaş yavaş öqreniyor cfw yi ama telefona bir kez daha aşık oluyorsun

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ismet kardeş o cfw nin ram durumu nasıl

Ya Ram'a şaşırdım hiç birşey açık değil 45 MB boş gösteriyor ama CFW uçuyor hızdan bu ne biçim iş. Yavaş demeyin sakın çok hızlı.

----------Eklendi @ 11:48:50 ---------- Yazıldı @ 11:48:32 ----------

blackstar daha ii olduğunu düşünüyorum hiç bir sorun yaşamadım...

Zamanı geldi mi onu da yükleriz :D

----------Eklendi @ 11:49:15 ---------- Yazıldı @ 11:48:50 ----------

millet yavaş yavaş öqreniyor cfw yi ama telefona bir kez daha aşık oluyorsun

Harbiden dostum telefon şimdi telefona benzedi.

Dtn

Üye
Sanırım ben de yükleyeceğim artık :hmmm ama uygun cfw bulamıyorum,şöyle galeri taramasını hızlı yapan bir cfw bilen varsa pek makbule geçer :naughty:

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Benim yüklediğimi yükle kardeş. Memnun kalırsın içine Photo browser TR falanda gömülü.
Ama araştırmakta fayda var .

ozgunb

ozgunb

Üye
ilk cfw heyecanı işte. Tüm cfw atanlar aynı şeyi yaşadı.

'Patron

'Patron

Üye
Vayy hayırlı olsun

----------Eklendi @ 15:08:16 ---------- Yazıldı @ 15:07:59 ----------

:alkis

• Beğen

KingOfOlympus

Üye
bende 30dk önce telefon iyice yavaşladı diye cfw kurmaya karar verdim garanti gider falan diye korkuyla başladım flash yaparken sendeki gibi not found dedi 4-5 kez flash diyip tekrar yaptım sürekli not found dedi telefonda açılmıyordu acayip terledim :D biraz uzun bastım tuşa sonunda found dedi ve done diyince acayip rahatladım :pro: Ama telefon acayip hızlandı ve herşey mükemmel tavsiye ederim ama kalbinizde falan sorun varsa hiç bulaşmayın derim :ehe

• Beğen
erdi_s

erdi_s

Üye
ya ben çok korkuyorum. ya cfw attıktan sonra bişey olurda garantiye göndermek zorunda kalırsam nolcak diye. ama çok istiyorum atmayı

hasan231

Üye
arkadaslar hard atmistm bi baktim gps 2 snde buldu şimdi bu cfw hepsinde drive eksik bu drive haritanın içindeki araba modu mu yoksa başka bişey mi ona göre indirecem :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya ben çok korkuyorum. ya cfw attıktan sonra bişey olurda garantiye göndermek zorunda kalırsam nolcak diye. ama çok istiyorum atmayı
hiç korkma zaten 1 dk içinde atıyor,orjinale çevirmek istersen de aynı şekilde atıyosun.ama bütün olay kurma aşamasında :ehe şu kurma aşamasını bi aşsam bende atacam ama :D

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Vayy hayırlı olsun

----------Eklendi @ 15:08:16 ---------- Yazıldı @ 15:07:59 ----------

:alkis

Sağol dostum :)

----------Eklendi @ 20:23:11 ---------- Yazıldı @ 20:22:17 ----------

bende 30dk önce telefon iyice yavaşladı diye cfw kurmaya karar verdim garanti gider falan diye korkuyla başladım flash yaparken sendeki gibi not found dedi 4-5 kez flash diyip tekrar yaptım sürekli not found dedi telefonda açılmıyordu acayip terledim :D biraz uzun bastım tuşa sonunda found dedi ve done diyince acayip rahatladım :pro: Ama telefon acayip hızlandı ve herşey mükemmel tavsiye ederim ama kalbinizde falan sorun varsa hiç bulaşmayın derim :ehe

Adrenalin çok manyak yükseliyor ama dimi valla öyle bi terliyoz ki :naughty:

----------Eklendi @ 20:24:09 ---------- Yazıldı @ 20:23:11 ----------

At dostum benim daha 17 ay garanti var umrumda değil :D
Adam gibi kullanırız artık bişey de olursa Navifirmden orjinal yazılımı indiririm onunda anlatımı var yaparız sorun çıkmaz :cool

----------Eklendi @ 20:24:55 ---------- Yazıldı @ 20:24:09 ----------

hiç korkma zaten 1 dk içinde atıyor,orjinale çevirmek istersen de aynı şekilde atıyosun.ama bütün olay kurma aşamasında :ehe şu kurma aşamasını bi aşsam bende atacam ama :D

Kolay kolay :D :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hayırlı olsun o zaman pnht bi şeyler yapsada bizde yüklesek :D

Üst Alt