PureFood
Üye
5800, şimdi gerçekten 5800 oldu !
Arkadaşlar dün gece binbir zorlukla telefonuma ilk defa CFW yükledim, çok da güzel oldu, N8 Tarzı kilit, ev ekranı vs. herşey mükemmel. Dahası telefon jet. Jet gibi inanılmaz hızlı herşey saniyesinde açılıyor ben böyle birşey görmedim.
Meğer 5800 ne hantal bir telefonmuş da biz neyi kullanıyormuşuz...
Tavsiyem tüm 5800 kullanıcıları kendine uygun bir CFW bulsun yüklesin farkı göreceksiniz inanılmaz.
Sağolsun 'Şeref' abim de çok yardımcı oldu başının etini yedim habire her yaptığımı anı anına yazıyodum
Flash dedim, açma kapama bas dedi, bastım, telefon bulunamadı dedi, dedim ayvayı dedik çöktü galiba.
Bir daha flash dedim daha uzun bastım ve işlem başladı..............
Kalbim nasıl güm güm
Ölücem soğuk terler bastı, sonra baktım tel açılıp kapanıyor dedim yine noldu
Nokia Test Mode falan diyor sonra en son açıldı İşlem tamam dedi ve CFW'min tadını çıkarmaya başladım.
Ben bunu yükledim;
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...xaxm-tertemiz-sorunsuz-ndrive-kur-468272.html
Şu anlık sorun da göremedim tertemiz, tek sorun alarm müziği mp3 seçilmiyor o kadar geri kalan herşey dehşet.
Yapan arkadaşın da ellerine sağlık.
Özetle , tüm 5800 kullanıcıları CFW yüklemeli, bir daha dönmeyeceksiniz orjinal yazılıma.
Okuduğunuz için teşekkürler
Meğer 5800 ne hantal bir telefonmuş da biz neyi kullanıyormuşuz...

Tavsiyem tüm 5800 kullanıcıları kendine uygun bir CFW bulsun yüklesin farkı göreceksiniz inanılmaz.
Sağolsun 'Şeref' abim de çok yardımcı oldu başının etini yedim habire her yaptığımı anı anına yazıyodum
Flash dedim, açma kapama bas dedi, bastım, telefon bulunamadı dedi, dedim ayvayı dedik çöktü galiba.
Bir daha flash dedim daha uzun bastım ve işlem başladı..............
Kalbim nasıl güm güm
Ölücem soğuk terler bastı, sonra baktım tel açılıp kapanıyor dedim yine noldu
Nokia Test Mode falan diyor sonra en son açıldı İşlem tamam dedi ve CFW'min tadını çıkarmaya başladım.Ben bunu yükledim;
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...xaxm-tertemiz-sorunsuz-ndrive-kur-468272.html
Şu anlık sorun da göremedim tertemiz, tek sorun alarm müziği mp3 seçilmiyor o kadar geri kalan herşey dehşet.
Yapan arkadaşın da ellerine sağlık.Özetle , tüm 5800 kullanıcıları CFW yüklemeli, bir daha dönmeyeceksiniz orjinal yazılıma.
Okuduğunuz için teşekkürler

Ama telefon acayip hızlandı ve herşey mükemmel tavsiye ederim ama kalbinizde falan sorun varsa hiç bulaşmayın derim