5800, şimdi gerçekten 5800 oldu !

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ozmn orionun v2.4 ünü tavsiye edem şimdilik sorunusuz fw daha bir açıqını bulamadım :D

Benim yüklediğim de de bie posta yok ya ama bu da çok sorunsuz e-posta olmasada olur artık bende dj matrıxin cfw sini tavisye ederim :D

onuraslan

onuraslan

Üye
:aha::yuru:yuru:pro::pro:(h)(h):heyo::heyo::turkiye::turkiye::gun1::gun1::heyo2::heyo2::bira::bira::spr:spr:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::thumbup::thumbup::thumbup::hehe::hehe::hehe::dance::dance::dance::salincak::salincak::sirit::sirit::sirit::çay::çay::çay::dansöz::dansöz::dansöz::zuhaha::zuhaha::zuhaha::disko::disko::disko:

ilk cfw heyecanı işte nihayet yaptım beaaaa

• Beğen
Tepkiler: PureFood
sitting

sitting

Üye
Arkadaşlar bende 5800 ıma CFW yüklemek istiyorum acaba iyi hızlı çalışan bir CFW verebilirmisiniz bana birde nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ben belki 300-400 tane cfw rahat yüklemişimdir ama en güzeli en hatasız şarjı en uzun gideni ingilizce olan xtension legacy ve nokia photon yazılımlarıydı en ufak bi hatası bile yoktu türklerden ise openstarın cfw leri çok iyidir

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ben belki 300-400 tane cfw rahat yüklemişimdir ama en güzeli en hatasız şarjı en uzun gideni ingilizce olan xtension legacy ve nokia photon yazılımlarıydı en ufak bi hatası bile yoktu türklerden ise openstarın cfw leri çok iyidir

300-400 ufak atta .... :hmmm

Openstarda yorumları okudum neredeyse hepsini hata bulanlar baya var djmatrix'in cfw si de hiç hata yok tek eksik e-posta yok yüklüyorum ama dahili bileşen hatası veriyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye

300-400 ufak atta .... :hmmm

Openstarda yorumları okudum neredeyse hepsini hata bulanlar baya var djmatrix'in cfw si de hiç hata yok tek eksik e-posta yok yüklüyorum ama dahili bileşen hatası veriyor.

ufak atta derken yalan söylediğimi düşünüyorsan bişey diyemicem yeri geldi günde telefon 50 kere flash yedi 1.5 yıldır cfw yüklüyorum sen daha yeni başındasın

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
ufak atta derken yalan söylediğimi düşünüyorsan bişey diyemicem yeri geldi günde telefon 50 kere flash yedi 1.5 yıldır cfw yüklüyorum sen daha yeni başındasın

Yolun yeni başında olmam bişeyi değiştirmez günde 50 kere de çok fazla. Olacağını zannetmiyorum.

erdi_s

erdi_s

Üye
yardıııııııımmmmmmmmmmmm!!!!!!! cfw atamıyorum flash dedikten sonra telefonu ararken NOT FOUND diyo napcam :vur
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...e-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-377986.html burdan yukledim jafı

----------Eklendi @ 19:07:58 ---------- Yazıldı @ 19:05:27 ----------

hatta kapatma tuşuna basıp cekiyorum olmuyo iki saniye basıyorum gene olmuyo

----------Eklendi @ 19:14:55 ---------- Yazıldı @ 19:07:58 ----------

heh oldu hehehhhyyyytttt
flash işlemi başladıııı :D

----------Eklendi @ 19:18:37 ---------- Yazıldı @ 19:14:55 ----------

atttıımmmmm :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt